Blog Nuante stabile UV

DURACRETE CS, pardoseala industrială cu nuante stabile UV pe care ați așteptat-o in judetul Arad

Facebookpinterestlinkedinmail

Sistemele de pardoseală antibacteriana extrem de igienice cu solicitari extreme, de la aplicatorul autorizat, Larex Global Floor-LGF sunt renumite pentru avantajele conferite pentru întreaga viață, ceea ce le face o alegere sigură și durabilă pentru zonele de aplicare în care performanțele ridicate sunt esențiale în condiții extrem de solicitante.

Dar uneori și estetica este o prioritate, iar acum așteptarea a luat sfarsit pentru o pardoseală stabilă în culori! Sistemele de pardoseală din beton poliuretanic DURACRETE sunt proiectate pentru a satisface cele mai exigente necesități de rezistență fizică și chimică în mediile industriale. Pardoselile DURACRETE instalate de Larex Global Floor-LGF aplicator autorizat BASF au un record inegalabil de peste 50 de ani. Odată cu lansarea inovatoarei pardoseli DURACRETE CS, rezistente la culori stabile UV, aducem pe piață o soluție care oferă toate caracteristicile excepționale ale performanței DURACRETE, cu un plus de stabilitate a culorii și o estetică sporită.

 

DURACRETE CS în acțiune

Noul sistem de pardoseală din beton poliuretanic DURACRETE CS stabil în culori este acum lansat în multe țări europene, inclusiv Romania, Regatul Unit, Spania, Italia și Scandinavia. O prima lucrare cu pardoseala DURACRETE CS s-a aplicat la o fabrică de bere avand o suprafață de peste 1.500 mp. Sistemul de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE CS a fost instalat la renumita companie Heineken. Soluția stabilă în culori a permis instalarea unui pardoseli de culoare gri deschis luminos, fără niciun compromis în ceea ce privește durabilitatea.

DURACRETE CS are aceeași formulă câștigătoare – cu stabilitate a culorii

La fel de importantă poate fi si aspectul vizual al unei pardoseli chiar si industriale, asigurarea faptului că un sistem de pardoseală din beton poliuretanic își păstrează aspectul culorii într-o fabrică de producție este o întrebare deosebit de importantă. 

Mulți ani, a fost chiar o așteptare nerealistă.

 

Pardoseala DURACRETE este de mult timp alegerea numărul 1 in lume pentru pardoseli industriale – dar uneori sunt selectate și alte acoperiri de pardoseală unde estetica a fost deosebit de importantă, în ciuda pierderilor de performanță fizică si durabilitate. Desigur, dacă primiti vizitatorii intr-o fabrică, doriți ca acesta să pară cât se poate de impresionantă din punct de vedere vizual – o provocare dură atunci când procesele de fabricație pun în permanență pardoseala industriala la încercare.

Adăugarea stabilității UV a culorii la formula câștigătoare DURACRETE CS este o inovație binevenită pentru orice fabrică, depozit cu zone de pardoseală industrială în care estetica este deosebit de importantă. A se putea asigura o pardoseală cu o culoare deosebit de rezistenta chimică si la decolorarea luminii ultraviolete este crucială pentru a oferi o pardoseală de beton poliuretanic pe termen lung, cu aspect deosebit si extrem de durabil. DURACRETE CS este proiectat pentru a răspunde atât așteptărilor mediilor industriale dure, cât și a cerinței vizuale ale clienților care caută un aspect vizual deosebit. Ca urmare a introducerii sistemelor noastre DURACRETE CS. Pardoseala DURACRETE poate fi extinsă și în mai multe zone pentru o finisare atractivă, fără sudură, care va rezista la încercarea timpului. Mai mult, Larex Global Floor-LGF aplicator autorizat BASF va pune la dispozitie o gamă extinsă de culori de nuanțe pastelate, posibilitățile de design se deschid și mai mult.

 

Solicitati un pret special pentru proiectul dumneavoastra de aplicare a pardoselii industriale din beton poliuretanic DURACRETE Nr.1 in lume! Fara niciun compromis. Aplicam pardoseala DURACRETE in Arad dar si in tot judetul Arad.

O alegere ușoară pentru specialisti

Datorită inovari, DURACRETE CS rezolvă una dintre problemele de estompare, colorare sau îngălbenire acesta a fost abordată inca de la inceputul proiectului de inovare. Sistemele de pardoseli DURACRETE CS fac ca alegerea să fie mult mai simplă pentru specialisti, aplicatori atunci când cântărește avantajele unei pardoseli DURACRETE fără sudură, în comparație cu alternative mai grele și cu consum mare de energie, cum ar fi gresia. Cu cât sunt mai multe rosturi, cu atât mai mari sunt șansele ca murdăria și bacteriile sa nu poate fi igienizate corespunzător. Evitarea acestui risc inutil este unul dintre motivele cheie pentru alegerea unui sistem de pardoseala perfect.

Îți prezentăm câteva zone în care pardoselile DURACRETE pot fi aplicate cu succes.

Zone industriale

 

• Pardoseli DURACRETE pentru Hale de producție

• Pardoseli DURACRETE pentru Hale de depozitare

• Pardoseli DURACRETE hale, fabricii în domeniul alimentar

• Pardoseli DURACRETE pentru industria farmaceutica,

• Pardoseli DURACRETE pentru automotive

• Pardoseli DURACRETE pentru industria chimica, Instituții publice

• Pardoseli antibacteriene DURACRETE pentru spitale, cabinete, farmacii

• Pardoseli DURACRETE pentru Primării, spatii publice.

• Pardoseli DURACRETE pentru bucatarii si săli de evenimente

• Pardoseli DURACRETE pentru Case de tineret

• Pardoseli DURACRETE pentru Biblioteci

• Pardoseli DURACRETE pentru laboratoare scoli, licee, universitati.

• Pardoseli antibacteriene DURACRETE pentru bucatarii grădinițe

 

Zone comerciale

 

• Pardoseli DURACRETE pentru magazine

• Pardoseli DURACRETE pentru restaurante

• Pardoseli antibacteriene DURACRETE pentru mall-uri

• Pardoseli antibacteriene DURACRETE farmacii

• Pardoseli antibacteriene DURACRETE pentru Carmangerii

• Pardoseli DURACRETE TC-CS pentru spălătorii auto exterioare si spalatori auto interioare.

• Pardoseli DURACRETE pentru Spații de producție

• Pardoseli DURACRETE pentru depozite logistice cu trafic greu.

 

 

Zone rezidențiale

 

• Pardoseli DURACRETE pentru garaje

• Pardoseli DURACRETE pentru subsoluri

• Pardoseli DURACRETE cu rezistentă chimica extremă pentru CRAME de vin

• Pardoseala DURACRETE antibacteriană si igienică pentru bucătării

• Pardoseală DURACRETE pentru suprafete umede, băi, vestiare, dus.

• Pardoseală DURACRETE mată pentru scări, holuri cu trafic intens.

• Pardoseală DURACRETE TC-CS pentru terase exterioare

• Pardoseli DURACRETE TC-CS pentru trotuare

Dacă ați așteptat o pardoseală antibacteriană sigură, funcțională, cu rezistență ridicată la alunecare, care va arăta la fel de bine mâine ca astăzi, aflați mai multe despre ce face pardoseala DURACRETE CS atât de specială:

DURACRETE CS – pardoseli stabile pentru culori rezistente pentru estetică îmbunătățită.

Avantajele cheie ale pardoseli DURACRETE CS pe scurt:

– Pardoseli DURACRETE CS cu nuante, culori deosebite.

– Pardoseli DURACRETE CS stabile UV

– Pardoseala DURACRETE CS cu rezistente la pete

– Pardoseala DURACRETE CS cu o gama extinsă de culori

– Pardoseala DURACRETE CS cu aplicare rapidă și întărire rapidă

– Pardoseala DURACRETE CS care poate fi aplicat pe suport umed, DURACRETE CS este tolerant la umiditate.

– Pardoseli DURACRETE CS rezistente la temperatură

– Pardoseli DURACRETE CS rezistente la substanțe chimice

– Performanță pe termen lung (durabilă)

– Cost optimizate pentru Dvs.

 

DURACRETE CS, pardoseala industrială cu nuante stabile UV pe care ați așteptat-o

Sistemele de pardoseală antibacteriană, igienice și grele, de la aplicatorul autorizat, Larex Global Floor-LGF sunt renumite pentru avantajele conferite pentru întreaga viață, ceea ce le face o alegere sigură și durabilă pentru zonele de aplicare în care performanțele ridicate sunt esențiale în condiții solicitante.

Dar uneori și estetica este o prioritate, iar acum așteptarea unei opțiuni stabile în culori!

Sistemele de pardoseală din beton poliuretanic DURACRETE sunt proiectate pentru a satisface cele mai exigente necesități de rezistență fizică și chimică în mediile industriale.

Pardoselile DURACRETE instalate de Larex Global Floor-LGF aplicator autorizat BASF au un record inegalabil de peste 50 de ani. Odată cu lansarea inovatoarei pardoseli DURACRETE CS, rezistente la culori stabile UV, aducem pe piață o soluție care oferă toate caracteristicile excepționale ale performanței DURACRETE, cu un plus de stabilitate a culorii și o estetică sporită.

 

Pardoseală ideală pentru industria alimentară și a băuturilor DURACRETE CS este o gamă de pardoseli din rășină rezistentă, stabilă în culori, ideală pentru mediile care necesită o pardoseală rezistentă la alunecare, și sigură, fără a compromite un aspect atractiv de lungă durată.

Sistemele de pardoseli DURACRETE CS sunt adecvate în special pentru zonele de prelucrare din industria alimentară și a băuturilor – cum ar fi lactatele, fabricile de bere sau fabricile de băuturi răcoritoare, în special.

 

Compania Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) are o experienta de peste 31 ani in aplicarea pardoselii DURACRETE este specializata si autorizata in aplicarea sistemelor de pardoseli industriale DURACRETE. Aplicam pardoseli DURACRETE garantate cu polita de asigurare in toata zona Arad – Judetul Arad.

Pardoseala ideală pentru industria alimentară și a băuturilor

DURACRETE CS este o gamă de pardoseli din rășină rezistentă, stabilă în culori, ideală pentru mediile care necesită o pardoseală rezistentă la alunecare și sigură, fără a compromite un aspect atractiv de lungă durată. Pardoselile DURACRETE CS sunt adecvate în special pentru zonele de prelucrare din industria alimentară și a băuturilor – cum ar fi lactatele, fabricile de bere sau fabricile de băuturi răcoritoare, în special.

 

Avantajele Dvs funcționale și cerințe estetice – DURACRETE CS combină pe ambele.

 

Pe lângă toate avantajele pe care DURACRETE le aduce de mai bine de 50 de ani, sistemele de pardoseala DURACRETE CS asigură o estetică sporită datorită rezistenței lor îmbunătățite la decolorare din cauza lumini si al razelor UV si colorarea chimică. Larex Global Floor-LGF aplicator autorizat BASF recomandă sistemul de pardoseala de beton poliuretanic DURACRETE CS fiind disponibil într-o gamă extinsă de culori, incluzând nuanțele pastelate Albastru, Verde deschis și Gri deschis.

 

DURACRETE CS – proprietăți de neegalat pentru condiții de uzură

 

Pardoseala inovatoare DURACRETE CS sunt rezistente la umiditate și se întăresc rapid, ceea ce înseamnă că reconditionarile pot fi finalizate rapid, reducând timpul de asteptare a clientului. Toate sistemele de pardoseală DURACRETE CS sunt disponibile în diferite profiluri de suprafață și specificații de grosime. Combinația de temperatură, rezistență chimică, impact și uzură asigură că o pardoseală DURACRETE aplicată corect va dura mulți ani – fără decolorare sau îngălbenire, pentru un mediu de lucru sigur și atractiv garantat de catre aplicatorul autorizat Larex Global Floor-LGF cu polita de asigurare.

Paletar culori pardoseala DURACRETE CS

Cu detalii tehnice suplimentare, inclusiv transmiterea prin posta sau realizare unei mostre din aceste sisteme in santier in suprafata de 2mp.

Aveți încredere! Lucrarile execute de Larex Global Floor-LGF. Ne reprezinta!

Suntem la un click distanță dacă aveți întrebări sau curiozități – Echipa Larex Global Floor-LGF Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu.

Vezi și celelalte articole din Blog, cu idei inovatoare, inspirație și modele de lucru din portofoliul nostru.

SOLICITĂ O OFERTĂ SAU SFAT despre pardoseala DURACRETE Gratuit!!!

            Tel. 0729.000.444 si adresa e-mail ofertare@lgf-floor.ro

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram