Blog

Pardoseala DURACRETE – cea mai rezistentă pardoseală din lume in judetul Olt

Facebookpinterestlinkedinmail

Pardoseala DURACRETE – cea mai rezistentă pardoseală din lume

Dacă sunteți în căutarea unei pardoseli potrivite pentru proiectul dumneavoastră din industria alimentară și nu numai, vă puteți baza pe experiența și reputația experților de la Larex Global Floor-LGF aplicator autorizat DURACRETE BASF. De-a lungul mai multor decenii au creeat cele mai performante game de produse pentru pardoseli industriale. Dezvoltată la începutul anilor 1969, tehnologia DURACRETE reprezintă în fapt primul beton poliuretanic conceput pentru pardoseli expuse atacurilor chimice agresive și temperaturilor ridicate, timp de peste 50 de ani a rămas alegerea numărul 1 a producătorilor din industria alimentară, chimică și farmaceutică, datorită durabilității demonstrate a acestei tehnologii de pardoseli Heavy duty. DURACRETE este primul sistem de pardoseală pe bază de răşini, care a obţinut certificarea HACCP.

Aplicam pardoseli DURACRETE in SlatinaLarex Global Floor – LGF este aplicator autorizat BASF ofera pardoseli din beton poliuretanic DURACRETE care va garanteaza cea mai buna calitate si satisfactie deplină a clienților noștri oferind o garantie de mimim 10 ani cu polita de asigurare în Slatina – Judetul Olt.

 

DURACRETE – Performanță la cel mai înalt nivel

Pardoseala industrială DURACRETE este o soluție extrem de rentabilă deoarece durează un timp îndelungat, se instalează rapid și îndeplinește practic toate nevoile industriei moderne de procesare alimentară, reprezentând o serie unică de produse bazate pe rășinile poliuretanice pentru sarcini grele. DURACRETE are o reputație de neegalat în privința performanței, construită de-a lungul a peste cinci decenii de utilizare în industria alimentară și a băuturilor, farmaceutică și chimică.

 

Calități ale pardoselilor industriale DURACRETE

DURACRETE Durabilitate: rezistență excelentă la impact și uzură – multe pardoseli DURACRETE aplicate în medii agresive, cu o vechime de 30 – 40 de ani, sunt încă în folosință.

Nu prezintă miros, chiar și în cazul aplicării, în zonele de procesare a alimentelor, în timpul producției.

Aplicare și întărire rapidă, chiar și la temperaturi scăzute; sunt disponibile sisteme care pot fi date în folosință după numai 5 ore la 10 °C, fiind ideale pentru lucrările de renovare.

DURACRETE Toleranțe la umiditate: pot fi aplicate pe beton la 7 zile de la turnarea acestuia, fără a fi nevoie de amorse speciale, contribuind astfel la respectarea programului pentru construcțiile urgente.

Rezistență la șoc termic: suportă deversări de lichide cu temperaturi de până la 150°C.

DURACRETE Antibacteriana, igienica: pardoselile DURACRETE pot fi curățate la un standard comparabil cu oțelul inoxidabil, și nu favorizează dezvoltarea bacteriilor, ajutând astfel la menținerea standardelor de igienă.

DURACRETE Rezistență chimică – de la acizi puternici la substanțe alcaline, grăsimi, uleiuri și solvenți care pot degrada rapid alte tipuri de pardoseli pe bază de rășini; natura foarte rezistentă a pardoselii DURACRETE ne asigură că niciun produs de curățare disponibil pe piață nu va deteriora pardoseala.

Curățenie și siguranță pentru angajații și produsele dumneavoastră, pentru mediu, obținând un Certificat cu standardul Eurofins Indoor Air Comfort Gold pentru emisii scăzute.

Estetică: Sunt disponibile 8 culori standard, diferite grade de texturare (pentru a asigura și o aderență superioară), variante mozaic, cuarț colorat, cu agregat metalic.

Pentru a asigura o performanță pe termen lung, pardoseala dumneavoastră DURACRETE va fi pusă în operă de personal specializat.

Solicitati un pret special pentru proiectul dumneavoastra de aplicare a pardoselii industriale din beton poliuretanic DURACRETE Nr.1 in lume! Fara niciun compromis. Aplicam pardoseala DURACRETE in Slatina dar si in tot judetul Olt.

DURACRETE – o transformare radicală a industriei alimentare

Sistemul de pardoseli DURACRETE a fost dezvoltat la începutul anilor 1969, atunci când a apărut nevoia pentru pardoseli cu o rezistență mai mare la acțiunea factorilor chimici, termici și mecanici în comparație cu pardoselile tradiționale epoxidice. La începutul anilor 1980, ca urmare a unor analize efectuate în sectorul alimentar din Europa, noul produs DURACRETE a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor ridicate impuse, în special cele referitoare la igienă, siguranță și durata de viață ridicată în condiții agresive. Încă din anii 1980, amenajarea unor spații de lucru mai ample, viteza crescută de procesare și ambalare, prepararea mâncărurilor înghețate sau semipreparate etc. au condus la o cerere mai mare, fabricile având activitate continuă cu un minimum de întrerupere a fluxului de producție pentru activități de întreținere.

Odată cu creșterea nivelului de conștientizare al opiniei publice în privința problemelor de sănătate, igienă și siguranță, s-au dezvoltat numeroase regulamente, proceduri și norme, în special în domeniul industriei alimentare și a băuturilor. Au fost elaborate și urmărite reglementările europene, cele prevăzute de legislația SUA, cerințele USDA (United States Department of Agriculture) pentru materialele de construcții ce se folosesc în aceste unități de producție, normele HACCP, GMP (Good Manufacturing Practice) și procedurile cele mai rapide și eficiente de curățare. Industria alimentară realizase rapid că materialele utilizate anterior pentru pardoselile tradiționale fie nu îndeplineau aceste cerințe, fie nu erau capabile să reziste în condițiile cerute de noile reglementări pentru procesele de fabricație. DURACRETE le îndeplinește pe toate și este cel mai longeviv sistem de acest gen din lume, în condiții agresive de utilizare.

Avantajele sistemului de pardoseli DURACRETE, comparativ cu sistemele clasice, s-au dovedit net superioare, asigurând în același timp o suprafață continuă, fără rosturi sau îmbinări. Acesta a demonstrat o rezistență excelentă la produșii chimici utilizați în activitatea de curățare, la scurgeri constante de lichide cu temperaturi care puteau ajunge la 130 °C (în prezent se poate ajunge la 150°C) și permiteau sterilizarea cu abur și soluții chimice fierbinți. De menționat că majoritatea sistemelor de pardoseli pe bază de rășini epoxidice sau poliuretanice tradiționale se înmoaie la 60°C sau chiar mai puțin. De asemenea, asigurau rezistența la șocuri termice, la trecerea bruscă de la fierbinte la rece și invers (de la -40 °C la +120 °C). Un alt avantaj evidențiat a fost rezistența la impact fără a se fisura sau exfolia, rezistența la uzură și posibilitatea de curățare, la cele mai riguroase standarde, rezistența la acizii din alimente și la acizii organici din aditivii folosiți. Faptul că pardoseala DURACRETE nu conține solvenți și nici nu are miros a făcut-o ideală pentru industria alimentară în proiecte care presupun renovarea suprafețelor fără oprirea producției. Prezintă absorbție 0 a lichidelor și permite aplicarea pe substraturi cu umiditate de până la 10% (comparativ cu 4% pentru sistemele tradiționale). Nu în ultimul rând, timpul până la darea în folosință poate fi de 5 ore de la montajul pardoselii, comparativ cu 5 zile pentru sistemele obișnuite. Durata medie de viață de peste 25 de ani în medii agresive, face ca mentenanța după aplicare să fie minimă, ceea ce înseamnă că beneficiarul nu mai are nicio grijă după punerea în operă.

DURACRETE a cunoscut un succes imediat în domeniul industriei alimentare și cel al băuturilor alimentare, în special în sectorul lactatelor, al procesării de alimente, al îmbutelierii de apă, băuturi răcoritoare și bere, al procesării de carne de pui, porc sau vită etc. Capacitatea sa de a corespunde cerințelor stricte de igienă și siguranță l-au impus ca fiind cel mai bun produs care poate fi folosit acolo unde se impune necesitatea unei pardoseli performante și rezistente în timp.

Datorită durabilității testate, pardoselile DURACRETE sunt utilizate frecvent de companii multinaținale precum Coca-Cola, Danone, Nestle și multe altele. Toate pardoselile DURACRETE sunt dense, impermeabile pe întreaga grosime a acestora, în mod esențial inerte, nedegradabile biologic și nu favorizează dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor.

Drept urmare, pardoseala industrială DURACRETE este utilizată în industria alimentară și farmaceutică, în medii în care sunt cerute cele mai înalte standarde de igienă.

Compania Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) are o experienta de peste 31 ani in aplicarea pardoselii DURACRETE este specializata si autorizata in aplicarea sistemelor de pardoseli industriale DURACRETE. Aplicam pardoseli DURACRETE garantate cu polita de asigurare in toata zona Slatina – Judetul Olt.

Aderența pardoselilor industrial DURACRETE

Pentru a reduce la minim riscul de alunecare, împiedicare și cădere, este nevoie de o abordare holistică. Poate fi nevoie de soluții de proiectare sau de o schimbare a practicilor și procedurilor de muncă, dar și de a lua în considerare efectul curățeniei și al încălțămintei. Este necesar un compromis între ușurința la curățare și rezistența la alunecare.

Nu toate zonele au nevoie de același grad de rezistență la alunecare. De aceea, DURACRETE vine cu o serie de profile de suprafață disponibile pentru a permite personalizarea pardoselii conform nevoilor individuale ale fiecărui spațiu. Pentru consultanță individuală privind cel mai potrivit tip de profil pentru pardoseala dumneavoastră, vă rugăm să contactați expertul Larex Global Floor-LGF aplicator autorizat DURACRETE.

aplicatorul autorizat Larex Global Floor-LGF va furnizează o gamă completă de soluții inovatoare și durabile pentru a răspunde nevoilor specifice de construcție, oferind un pachet complet de soluții pentru repararea, protecția și impermeabilizare betonului.  Vasta experianta de peste 31 ani a companiei Larex Global Floor –LGF contribuie la succesul proiectului dumneavoastră – în prezent și pe termen lung.

Aveți încredere! Lucrarile execute de Larex Global Floor-LGF. Ne reprezinta!

Suntem la un click distanță dacă aveți întrebări sau curiozități – Echipa Larex Global Floor-LGF Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu.

Vezi și celelalte articole din Blog, cu idei inovatoare, inspirație și modele de lucru din portofoliul nostru.

SOLICITĂ O OFERTĂ SAU SFAT despre pardoseala DURACRETE Gratuit!!!

            Tel. 0729.000.444 si adresa e-mail ofertare@lgf-floor.ro

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram