Aplicator industria morarit panificatie Blog

Pardoseli antibacteriene DURACRETE pentru Morarit si panificatie, brutarii, patiserii in judetul Cluj

Facebookpinterestlinkedinmail

Pardoseli antibacteriene DURACRETE pentru Morarit si panificatie, brutarii, patiserii.

Pardoselile antibacteriene DURACRETE oferă  solutii complete pentru  industria de morarit si panificatie,  brutarii, patiserii. 

Personalul de specialitate  din industria de morarit si panificatie, brutarii, patiserii  împing zilnic granițele științei și tehnologiei pentru a profita la maxim de produsele de morarit si panificatie, brutarii, patiserii, extrem de sanatoase si gustoase. Atunci când companiile din acest sector alimentar de morarit si panificatie, brutarii, patiserii, doresc sa realizeze  investitii de succes pentru igienizarea spatiilor de productie si depozitare,   trebuie sa ia in calcul doua criterii esentiale pentru selectarea unei pardoseli din sectorul alimentar  care să poată satisface atât cerințele de igienă, pardoseli antibacteriane DURACRETE certificate, cât și durabilitatea, sistemele DURACRETE implinesc 50 ani de inovare continua 50 de ani de DURACRETE, iar  Larex Global Floor-LGF aplicator autorizat BASF in judetul Cluj, implineste 31 ani de activitate. Cu aceste aniversari dorim sa va multumim pentru increderea acordata si va asiguram ca pe viitor cu siguranta vom fi tot mai performanti oferind solutii complete pentru:

• Pardoseli antibacteriene DURACRETE

• Pardoseli cu rezistenta chimica DURACRETE

• Pardoseli cu rezistenta termica DURACRETE

• Pardoseli rezistenta la impact DURACRETE

• Pardoseli rezistente la alunecare DURACRETE

• Pardoseli cu aplicare rapida DURACRETE

 

Pardoseli antibacteriane DURACRETE , igienice din industria alimentara de morarit si panificatie, brutarii, patiserii.

Sistemele de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE respecta cerințe stricte pentru pardoseli antibacteriene, igienice și siguranță, desigur, standardele ridicate de igienă sunt esențiale pentru orice zona de productie si procesare si depozitare de alimente, iar specificația pentru pardoselile din industria de morarit si panificatie: mori, brutarii, patiserii, nu fac excepție. Pardoselile din industria alimentara trebuie sa îndeplinească cerințele de reglementare ale Standardului Internațional Alimentar (IFS); pe scurt, prevenirea creșterii bacteriilor, precum și a fi extrem de curățabile și capabile să reziste agenților  chimici de curățare agresivi.

De asemenea, mediul de lucru contează și asta include aerul respirat de angajații din interiorul fabricilor de morarit si panificatii, brutarii, patiserii. Pardoseala DURACRETE oferita de aplicatorul autorizatLarex Global Floor-LGF in judetul Cluj, este potrivită pentru acest sector alimentar deoarece nu emite gaze, compuși organici volatili (COV) sau mirosuri care ar putea contamina aerul și produsele alimentare certificarea Eurofins Air Comfort Gold. Pe primul loc trebuie sa fie pusa intotdeauna siguranta, din acest considerent va punem la dispozitie diferite sisteme de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE cu diferite texturi care asigura o rezistență la alunecare pentru a vă proteja împotriva alunecărilor, deplasărilor și căderilor. Cum bine stim in sectorul de morarit si panificatie, brutarii, patiserii sunt utilizate diferite grasimi care ajung pe pardoseala, suprafete umede. În cele din urmă, pardoseala trebuia să fie rezistentă la socuri termice, la uzura rotilor metalice care sunt si fierbinti, rezistenta chimica extrem de mare și o pardoseala robust cu rezistenta la impact extreme de ridicata , având o durată de viață lungă. Toate aceste crieterii de performanta sunt oferite de sistemele DURACRETE, iar aplicatorul autorizat Larex Global Floor-LGF in judetul Cluj, ofera garantia de buna executie cu polita de asigurare. Aceste servicii arata calitatea si durabilitatea pardoselii DURACRETE instalata de un aplicator autorizat cu experienta de 31 ani cum este compania Larex Global Floor-LGF.

Alegerea sistemului de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE potrivit, având în vedere toate criteriile pentru pardoselile din industria de morarit si panificatie, brutarii si patiserii, arhitectii, departamentul tehnic din partea beneficiarului si aplicatorul autorizat Larex Global Floor-LGF in judetul Cluj, au acelasi obiectiv, succesul proiectului. Larex Global Foor-LGF avand vasta experienta, fiind un aplicator autorizat BASF in judetul Cluj, recomanda pentru industria de morarit si panificatie, brutarii si patiserii,  urmatoarele sisteme de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE

 Sistem de pardoseala DURACRETE MF 4-6 mm grosime pentru zone uscate, datorită combinației corecte de performanță, caracteristici. Sistemul UCRECTE MF 4-6mm grosime este o pardoseală aplicată în suprafata continua fara rosturi, bazată pe unicul sistem de rășini din poliuretan unic. Oferă o suprafata neteda cu aspect mat potrivita pentru scurgeri ocazionale și este extrem de ușor de curățat, în pofida regimului de spălare a presiunii apei calde, rezistența ridicată la substanțe chimice, acizi și baze, deci adecvat pentru pardoseli din mori, pardoseli brutarii, pardoseli patiserii, sistemul de pardoseala DURACRETE are o rezistenta chimica deosebita inclusiv la dezifectantii in concentratii mari de alcool. Compoziția pardoselii DURACRETE MF 4-6mm grosime, este densă înseamnă că este complet rezistentă la creșterea bacteriilor, susținând igiena optimă. 

Compania Larex Global Floor-LGF aplicator BASF cu o experienta de 31 ani. In industria de morarit si panificatie, in zona silozurilor de faina mai precis in zona celule de stocare a fainii, sunt zone sub incidenta legislatiei ANTI-EX prin urmare se impune aplicarea unui sistem de pardoseala antistatica din beton poliuretanic DURACRETE MF AS 4-6mm grosime.

Cateva zone de procesare din industria de panificatie  mai precis la brutarii, pentru care aplicatorul autorizat Larex Global Floor-LGF, recomanda sistemul de pardoseala antibacterian din beton poliuretanic DURACRETE HF60 RT 6 mm grosime, se aplica in zona de cuptoare pentru coacerea painii unde carucioarele cu roti metalice sunt fierbinti solicitand pardoseala la socuri termice si mecanice considerabile. Sistemul de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE HF60RT rezista la temperatura pana la 150ºC. O alta zona care este extrem de solicitata in brutarii, sunt zonele de malaxare si dospire aluat, iar in aceste zone recomandam, sistemul de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE HF60RT grosimea 6 mm cu un aspect usor texturat avand proprietati antibacteriane, asigurand o suprafata deosebit de igienica, bacterioastatica.

Sistemul de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE HF60RT, asigura un aer proaspăt întrucât nu emite mirosuri sau alte substanțe care pot contamina alimentele chiar și în timpul aplicarii pardoseli DURACRETE HF60RT. Deoarece sistemul îndeplinește atât cerințele standardului IFS și ale sistemului de analiză a pericolului HACCP, cât și cerințelor stricte de COV ale standardelor germane AgBB și deține certificarea Eurofins Air Comfort Gold, a bifat toate casetele pentru fiecare cerere. Succes de ultimă generație in urma instalării a peste 100.000 de metri pătrați de pardoseala DURACRETE.

Compania Larex Global Floor-LGF, va sta la dispozitie si cu alte sisteme DURACRETE

Pardoseala DURACRETE DP 10

Pardoseala DURACRETE DP 20

Pardoseala DURACRETE DP 30

Pardoseala DURACRETE MF

Pardoseala DURACRETE MF AS

Pardoseala HF 60 RT

Pardoseala HF100RT

Pardoseala DURACRETE UD200

Pardoseala DURACRETE HPQ

Pardoseala DURACRETE TZ AS


Cu detalii tehnice suplimentare, inclusiv transmiterea prin posta sau realizare unei mostre din aceste sisteme in santier in suprafata de 2mp.

Aveți încredere! Lucrarile execute de Larex Global Floor-LGF. Ne reprezinta!

Suntem la un click distanță dacă aveți întrebări sau curiozități – Echipa Larex Global Floor-LGF Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu, Romania.

Vezi și celelalte articole din Blog, cu idei inovatoare, inspirație și modele de lucru din portofoliul nostru.

SOLICITĂ O OFERTĂ SAU SFAT despre pardoseala DURACRETE Gratuit!!!

            Tel. 0729.000.444 si adresa e-mail ofertare@lgf-floor.ro

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram