Blog

PRELUCRAREA PESTELUI SI A FRUCTELOR DE MARE NECESITA UN STANDARD DE IGIENA DEOSEBIT DE RIDICAT – in judetul Constanța

Facebookpinterestlinkedinmail

Larex Global Floor aplicator autorizat procesare peste pardoseala antibacteriana

Datorita riscurilor pentru sanatate pe care le prezinta pestele si fructele de mare ramase fara refrigerare sau in afara apei.

Larex Global Floor aplicator autorizat procesare peste

Este esențial să vă asigurați că fabriciile de procesare a pestelui si a fructelor de mare pot fi dezinfectate în mod corespunzător, avand in vedere riscul ridicat de contaminare a produselor din peste, fructe de mare si derivatele acestora.

Pardoselile industriale trebuie să poată rezista atacului substantelor acide, cum ar fi: sângele, fluidele din intestine și grăsimile. Aceste fluide pot fi foarte agresive și există pericole care variază de la amenințări biologice până la un risc crescut de alunecare avand in vedere suprafetele umede si contaminate cu grasimi.

În plus, zonele de procesare și preparare a pestelui si a fructelor de mare sunt supuse la socuri termice, la substante chimice utilizate la curățarea  pardoselilor industriale.

Pardoseala antibacteriana DURACRETE este reperul industriei de procesare a pestelui si a fructelor de mare.

Fie că renovati clădirile vechi sau proiectati altele noi, proprietarii de fabrici pentru procesarea pestelui si a fructelor de mare,  ar trebui să caute solutii și sisteme de pardoseli industriale durabile care să reziste la aceste medii extrem de  agresive din industria alimentara, a pestelui si a fructelor de mare.

Aplicam pardoseli DURACRETE in Constanța, Larex Global Floor – LGF este aplicator autorizat BASF ofera pardoseli din beton poliuretanic DURACRETE care va garanteaza cea mai buna calitate si satisfactie deplină a clienților noștri oferind o garantie de mimim 10 ani cu polita de asigurare în Constanța – Judetul Constanța.

Pardoseala antibacteriana DURACRETE este  cea  mai utilizata pardoseala din beton poliuretanic din întreaga lume.

DURACRETE confera siguranta  pentru antialunecare si rezistenta deosebita la socuri termice si chimice zilnice, faptului că pardoselile din fabricile de prelucrare a pestelui si fructelor de mare sunt sigure și cu proprietati antibacteriene certificate care asigura condițiile extrem de igienice solicitate de prelucrarea pestelui si fructelor de mare. Pardoseala DURACRETE rezista la  expunerea substanțelor chimice de curățare, face față atât la temperaturi ridicate cât și la temperaturi scăzute, sunt extrem de durabile, minim 30-40 ani.

Doar câteva dintre avantajele dvs., oferite de pardoseala DURACRETE:

• Larex Global Floor-LGF in calitate de aplicator autorizat al sistemelor de pardoseala DURACRETE, ofera o garantie de buna executie de minim 10 ani cu polita de asigurare.

• Pardoseala DURACRETE rezista la temperaturi -40ºC si +150ºC fara a se exfolia, delamina, in comparatie cu alte pardoseli care la o temperatura de peste + 60ºC sunt deteriorate.

• Pardoseala DURACRETE poate fi aplicata fara ca productia sa fie integral oprita, se intareste in 5 ore la o temperatura de minim 10ºC.

• Pardoseala DURACRETE are o durata de viata de peste 40 ani.

• Pardoseala DURACRETE poate fi aplicata pe beton proaspat turnat minim 7 zile, inclusiv pe suport cu umiditate ridicata.

• Pardoseala DURACRETE detine certificatul HACCP.

• Pardoseala DURACRETE nu are miros, făcând posibilă menținerea spațiilor de lucru adiacente deschise în timpul instalării. Certificarea Eurofins Air Comfort Gold,

• DURACRETE are o rezistenta deosebita la impact, uzură și rezistență chimică.

• Pardoseala antibacteriana DURACRETE indeplinește cerințele, standardele stricte de igienă și siguranță pentru procesarea si depozitarea din industria pestelui si a fructelor de mare si intregului sector alimentar.

• DURACRETE ajută la prevenirea creșterii bacteriilor atunci când este curatata corespunzător conform recomandarilor.

• Pardoseala DURACRETE poate fi igienizata cu jet de abur sub presiune și dezinfectata la același nivel cu oțelul inoxidabil.

• Pardoseala DURACRETE asigura o suprafață de lucru rezistentă la alunecare, sigură, durabila.

Solicitati un pret special pentru proiectul dumneavoastra de aplicare a pardoselii industriale din beton poliuretanic DURACRETE Nr.1 in lume! Fara niciun compromis. Aplicam pardoseala DURACRETE in Constanța dar si in tot judetul Constanța.

Pardoseala DURACRETE poate fi instalată într-o gamă largă de texturi și grosimi diferite pentru a face față nivelului preconizat de expunere chimică, menținând totodată rezistența la alunecare, asigurand un loc de muncă sigur. În funcție de procesul de producție al unei fabrici de procesare a pestelui si a fructelor de mare Larex Global Floor-LGF in calitate de aplicator autorizat BASF, va recomanda soluții care oferă un nivel ridicat de sănătate și siguranță pentru personalul dvs.

CUM VA PUTEM AJUTA?

Repararea și reconditionarea pardoselilor existente cat si instalarea unor pardoseli industriale noi. Larex Global Floor-LGF oferta solutii complete pentru pardoseli industriale antibacteriene extrem de igienice certificate HACCP pentru fabrici de procesare a pestelui si a fructelor de mare cu ajutorul sistemelor de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE.

Mai multe despre sistemele de pardoseli DURACRETE:

• Pardoseli din beton poliuretanic DURACRETE  – Află mai multe.

• Descarcă orice sistem DURACRETE.

Larex Global Floor-LGF ofera servicii gratuite la fiecare lucrare:

 – ofertare tehnico-financiara;

 – asistenta tehnica de specialitate;

 – aplicare mostre de 2mp in santier.

Compania Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) are o experienta de peste 31 ani in aplicarea pardoselii DURACRETE este specializata si autorizata in aplicarea sistemelor de pardoseli industriale DURACRETE. Aplicam pardoseli DURACRETE garantate cu polita de asigurare in toata zona Constanța – Judetul Constanța.

Aveți încredere! Lucrarile execute de Larex Global Floor-LGF. Ne reprezinta!

Suntem la un click distanță dacă aveți întrebări sau curiozități – Echipa Larex Global Floor-LGF Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu.

Vezi și celelalte articole din Blog, cu idei inovatoare, inspirație și modele de lucru din portofoliul nostru.

SOLICITĂ O OFERTĂ SAU SFAT despre pardoseala DURACRETE Gratuit!!!

            Tel. 0729.000.444 si adresa e-mail ofertare@lgf-floor.ro

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram