hidroizolație terasă acoperiș
Membrana PVC

Hidroizolație terasă acoperiș cu membrană PVC

Facebookpinterestlinkedinmail

Vrei o hidroizolație pentru terasă acoperiș rezistentă și durabilă?

Te ajutăm noi.

Hidroizolația PVC este disponibilă pentru mai multe tipuri de aplicații și în diverse metode de aplicare. Cea mai folosită și cunoscută aplicare a hidroizolațiilor PVC este pentru acoperișuri. Hidroizolația PVC reprezintă soluția modernă potrivită pentru terase orizontale și înclinate, sisteme balastate sau vizibile, acoperiri industriale etc. Pentru diverse sisteme membrana pentru hidroizolație PVC se fixează mecanic sau prin sudare cu aer cald. Sudată în acest fel se păstrează legături omogeni și membrana PVC devine mai rezistentă odată sudată. Membrana PVC odată montată este foarte rezistentă la razele ultraviolete adică nu se îngălbenește în timp și la atacul oricărui organism biologic: fungi, spori, bacterii etc. 

Hidroizolație PVC pentru hale industriale

Hidroizolația PVC este ideală pentru zone care trebuie menținute curate datorită proprietăților sale antibacteriene. Membrana este ferită de orcie deteriorare biologică, de aceea se recomandă foarte des pentru zone industriale. Hidroizolația cu membrană PVC reprezintă cea mai bună soluție deoarece halele industriale au nevoie de igienă maximă. Pentru o execuție de înaltă calitate și expertiză în domeniu apelați la Larex Global Floor la numărul de telefon 0729.000.444.

Larex Global Floor vă asigură o soluție completă și durabilă de hidroizolație cu membrană PVC. Membrana PVC folosită este marca Sika liderul pe piața materialelor de hidroizolații și pardoseli. Astfel cu expertiza în domeniu și materialele de cea mai înaltă calitate lucrarea executată va fi în concordanță cu cele mai înalte așteptări.

hidroizolație terasă acoperiș

Apelează la aplicatori de încredere

Larex Global Floor cu o experiență de peste 31 de ani pe piața hidroizolațiilor vă pune la dispoziție soluția completă de hidroizolare a terasei acoperiș cu membrană PVC. Folosind o membrană PVC de înaltă calitate Sikaplan în conformitate cu standardele internaționale, lucrarea va fi de înaltă calitate și rezistentă. Durabilă în timp, LGF vă oferă o asigurare pentru hidroizolația cu membrană PVC pentru ca tu să profiți numai de mulțumirea unei lucrări bine executate. 

Puteți cere oferta personalizată pentru terasa ta acoperiș la adresa de e-mail ofertare@lgf-floor.ro sau la numărul de telefon 0729.000.444.

Pentru a viziona procesul de aplicare click pe videoclipul de mai jos.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram