50 ani DURACRETE Blog

DURACRETE aniverseaza o jumatate de secol in judetul Mehedinți

Facebookpinterestlinkedinmail

DURACRETE aniverseaza o jumatate de secol, in cei 50 de ani de activitate am dezvoltat pentru Dvs cel putin 50 de avantaje care face pardoseala DURACRETE Nr.1 in lume.

Oricine are nevoie de o pardoseală durabila nu trebuie să meargă mai departe de această soluție garantată de cei 50 ani, oricare ar fi domeniul de activitate și spațiul de productie sau depozitare. Acesta este părerea companiei Larex Global Floor-LGF in calitate de aplicator autorizat BASF si specialist in pardoseli industrial cu o vasta experienta de peste 31 ani in aplicare pardoseli DURACRETE iar istoria de 50 de ani DURACRETE sustine cu tarie cele afirmate.

Compania DURACRETE a fost înființată în 1909, DURACRETE intra in familia BASF are o istorie din 1965 și o extindere pe 6 continente, în peste 60 de țări și 10 domenii în care e folosită ca pardoseală industrială, sanitară, cu rezistenta chimica deosebita și socuri termice -40C pana +150C.

Aplicam pardoseli DURACRETE in Drobeta-Turnu Severin, Larex Global Floor – LGF este aplicator autorizat BASF ofera pardoseli din beton poliuretanic DURACRETE care va garanteaza cea mai buna calitate si satisfactie deplină a clienților noștri oferind o garantie de mimim 10 ani cu polita de asigurare în Drobeta-Turnu Severin – Judetul Mehedinți.

Astazi dorim sa va prezentam avantajele Dvs concrete prin alegerea pardoselii industriale din beton poliuretanic DURACRETE Nr.1 in lume!

 
Iar Larex Global Floor-LGF in calitate de aplicator autorizat BASF garanteaza cu polita de asigurare calitatea executiei si siguranta unui proiect de succes pentru o investitie sigura si durabila.

 

Pardoseala DURACRETE din beton poliuretanic este soluția durabila care ofera de 50 ani cel putin 50 de avantaje concrete pentru Dvs.

Larex Global Floor-LGF in calitate de specialist in pardoseli industriale si aplicator autorizat DURACRETE BASF va prezinta cel putin 50 de motive pentru ca solutiile de pardoseli DURACRETE sa fie prima optiune a Dvs pentru un proiect de succes!

1. A fost primul beton poliuretanic patentat, așadar o inovație care continuă să faca istorie si in anul 2020.  
2. DURACRETE are soluții garantate, durabile, diferite pentru nevoi diferite, așa cum vezi în pagina noastră, ceea ce o fac unica si lider mondial.

3. Pardoseala DURACRETE este recomandata pentru cele mai multe zone de aplicare: industria alimentara, domeniul industrial, pardoseală DURACRETE pentru hale, domeniul medical și soluții pentru service auto, parcări auto sau depozite frigorifice si logistice.

4. DURACRETE UD 200 – este un sistem de șapă antibacteriana, igienică cu rezistență la temperaturi ridicate, cu timp de întărire rapid, satisface cerințele industriei alimentare, a băuturilor si industria chimica.

5. Culorile standard în care se poate aplica DURACRETE UD200 sunt galben, crem, portocaliu, roșu, verde, gri.

6. Pardoseala DURACRETE este recomandata pentru aplicarea in diferite domenii de productie si procesare cum ar fii:  prelucrarea cărnii, a peștilor și a păsărilor de curte, producția de alimente și băuturi, lactate, brutarii, patiserii, in bucătării comerciale și industriale, in camere reci, răcitoare și congelatoare, producția farmaceutică și instalații chimice.

7. DURACRETE MF Heavy Duty – Pardoseală DURACRETE MF are o rezistență excepțională la agenții chimici agresivi, solvenți și trafic intens, o fac ideală pentru domeniile medical și industrial in special pentru zone uscate.

8. Producătorul DURACRETE recomandă DURACRETE MF Heavy Duty cu încredere și a supus-o la teste incredibile de rezistență, pentru domeniile: fabrici de textile, producția de alimente și băuturi, depozite, producție de patiserie și a componentelor electronice și asamblare, producție farmaceutică și instalații chimice, industria automotive etc.

9. Pardoseala DURACRETE MT – Soluția de șapă poliuretanică ce include tehnologia de mai sus, Heavy Duty, este rezistentă datorită betonului poliuretanic, bacterioastatic deosebit de igienică, cu timp de întărire extrem de rapid, recomandate pentru zone umede.

10. Sistemele DURACRETE nu au miros, nici măcar la turnare, iar culorile pentru care puteți opta sunt: roșu, galben, verde, portocaliu, crem, albastru, gri, verde/maro.

11. În 2017 BASF lansează DURACRETE® MF40AS, un nou sistem de pardoseală antistatică industrială, cu noi culori și conformă UE ATEX, directivele care au stat la baza cerințelor în domeniul protecției împotriva exploziilor. Acest sistem de pardoseala fiind recomandat in special pentru industria de armament, industria chimica, industria automotive etc.

12. Soluția are finisaj antistatic, cu rezistență excepțională la substanțe chimice agresive și medii de procesare uscate, este netedă și preferată zonelor unde este necesară protejarea componentelor electronice și în zone cu risc de explozie ridicat sau unde este trafic intens cu roti metalice și din platic dur.

13. DURACRETE MF40AS este disponibil în culori noi, crem și galben strălucitor, în plus față de gama standard.

 

14. Toate sistemele DURACRETE inclusiv fiecare produs au manuale de aplicare, informații referitoare la temperaturi, factori chimici sau de întreținere, care să le extindă durabilitatea și investitia Dvs.

15. DURACRETE in anul 1982 a inventat prima pardoseală antistatică pentru industria farmaceutică;

16. DURACRETE in 1993 s-a prezentat primul test aplicat ca șapă poliuretanica cu rezistență la șoc termic pentru aplicare ergonomică;

17. În 2003, DURACRETE a devenit primul sistem cu certificare de anti-alunecare cerută de domeniul băuturilor și alimentar trecand testele cu pedul;

18. De la variantele de neted și aspru, acum gama DURACRETE conține aspecte ușor, mediu sau puternic texturate, sau cu finisaj mozaic.

19. Compania BASF care a creat soluțiile DURACRETE inovează constant, din 1909 și produce mai mult decât soluții de pardoseli, este lider in domeniu chimic.

20. Compania de substanțe chimice BASF are în portofoliul său de poliuretani și experiența pantofilor, așa că putem avea încredere că pardoselile pe care pășim sunt realizate la cel mai înalt nivel. În domeniul materialelor pentru încălțăminte și prelucrare, BASF a creat un pantof mai ușor, mai confortabil și nu în ultimul rând rezistent la apă si extrem de durabil.

Mai multe despre pantofi BASF.

21. În 2011 se certifică primele sisteme de întărire rapidă, pentru a reduce timpul de așteptare a beneficiarului ce dorește montarea pardoselii, chiar și la temperaturi reduse si umede;
22. In 2017 se lansează și soluții pentru pardoseala DURACRETE de top, cu o serie de avantaje în privința acusticii camerei, ce creează un mediu de viață și de muncă plăcut, utilizate mai ales în spitale sau zone de așteptare.
23. DURACRETE aduce în 2018 sistemul monolitic, pardoseală antistatică rezistentă la șocuri termice;
24. În 2018 DURACRETE obține calificarea/certificatul Halal destinat halelor și industriei de HALAL. Piața mondială de produse Halal este extinsă și diversificată, cuprinzând industria alimentară și a băuturilor și ajungând până la industria farmaceutică și cea a produselor cosmetice.
 
 

25. Tot în 2018, sistemele de pardoseli MasterTop 1300, singurul sistem de pardoseli unitar cu aplicare lichidă din lume, care permite reducerea zgomotului cu până la 20 de decibeli, au obținut certificarea A+ de la BRE (Institutul de cercetare în construcții)
26. O hală cu pardoseală turnată din DURACRETE poate valora mai mult ca oricare altă proprietate, tocmai datorită pardoselii turnate de un aplicator autorizat cu vasta experienta de peste 31 de ani cum este Larex Global Floor-LGF.
27. Pardoseala industrială DURACRETE este indestructibilă, așa cum a arătat și testul denumit DURACRETE Destruction Challenge, care a adunat 85 mii de vizionări pe Youtube.

28. DURACRETE nu se crapă, nu se deteriorează, nu se deformează și aduce astfel economie de timp, de bani și încredere în utilizare.

29. Una dintre cele mai vechi pardoseli DURACRETE încă functionala este în sediul unei fabrici de bere din Nigeria, deși a fost realizată în 1982.
 

30. DURACRETE este antiderapantă, un element atât de important în mediile de lucru umede.
31. DURACRETE se intretine extrem de usor si implicit asigură păstrarea curățeniei oferită de soluțiile DURACRETE, pentru că pot fi curățate la fel de bine ca oțelul inoxidabil și nu au îmbinări, rosturi ce să rețină mizerie.
32. DURACRETE sunt bacteriostatice si extrem de igienice și nu favorizează dezvoltarea biologică, ajutând astfel la menținerea standardelor de igienă.
33. DURACRETE detine certificatul obligatoriu pentru operatorii cu activitate în domeniul alimentar și pentru cei cu activitate în domeniul hranei pentru animale HACCP management al siguranței alimentelor.

 

34. Pardoseala DURACRETE nu oprește producția, pentru că se aplică și se întărește rapid și spațiul poate fi dat în utilizare după numai 5 ore la 10°C.
35. Pardoseala DURACRETE poate fi aplicata pe suport cu umiditate ridicata nu ține cont de umiditatea reziduală din substrat, și asta îi permite instalarea peste orice tip de suprafață, rapid, pe beton proaspat chiar la 7 zile de la turnarea acestuia, fără a fi nevoie de amorse speciale, bariera vapori etc.
36. Pardoseala DURACRETE este soluția cea mai rapidă și economică pentru lucrările de renovare hale industriale, spatii de productie si procesare si depozitare.
37. DURACRETE detine certificare Eurofins Indoor Air Comfort Gold pentru emisii scăzute.
38. Sistemele DURACRETE nu prezinta miros și asta o face ideală pentru aplicarea în zone de procesare a alimentelor sau în producție.
39. Pardoseala DURACRETE este singura soluție garantată si durabilă pentru solicitari la socuri termice extreme cum sunt zonele de fierbere la abatoare, zonele de spalare cu jet sub presiune ale ambalajelor din industria alimentară, pentru că rezistă la temperaturi de până la 150°C.
40. Pardoseala DURACRETE rezistă si în zonele înghețate cum sunt camerele frigorifice, depozitele frigorifice, camerele controlate până la -40C este la fel de versatilă.
41. DURACRETE este o alegere extrem de rentabilă pe termen lung, dacă e utilizată, scad costurile legate de pierderile de materie primă și rechemare produse.
42. Deși sunt aplicate in diferite domenii, toate sistemele, soluțiile de pardoseală DURACRETE sunt la fel de rezistente la factori chimici, de la acizi puternici la substanțe alcaline, uleiuri, solvenți și grăsimi. Atasat puteti consulta tabelul cu rezistentă chimica pentru diferite substante chimice si concentratii.

Solicitati un pret special pentru proiectul dumneavoastra de aplicare a pardoseli industriale din beton poliuretanic DURACRETE Nr.1 in lume! Fara niciun compromis. Aplicam pardoseala DURACRETE in Drobeta-Turnu Severin dar si in tot Judetul Mehedinți.

Rezistența la substanțe chimice industriale obișnuite   
Substanța chimicăConc. %Temp. °CDURACRETE toate tipurileSubstanța chimicăConc. %Temp. °CDURACRETE toate tipurile
Acetaldehidă10020RCiclohexan10020R
Acetamidă N, N-dimetil10020NRCloroform10020L
Acetat de etil10020LClorură de benzoil10020R
Acetonă10020LClorură de calciu5020R
Acid acetic1085RClorură de metilen10020L
 2520RCombustibil de avion20R
 2585LCrezoli10020L
 4020RDietilen glicol10020R
 90 (Glacial)20LDimetil formamidă10020NR
 Saturat20RDisulfură de carbon10020L
Acid azotic520REtanol10020R
Acid benzoic10020REtilen glicol10020R
Acid citric6020RFenol4085R
Acid clorhidric1060RGrăsimi80R
Acid clorhidric3720RHexan10020R
Acid cloroacetic1020RHidroxid de amoniu2820R
Acid cloroacetic5020LHidroxid de potasiu5020R
Acid cromic2020RHidroxid de sodiu2020R
Acid cromic3020RHipoclorit de calciuSaturat20R
Acid decanoic (Capric)10020RHipoclorit de sodiu1520R
Acid decanoic (Capric)10060RIzopropanol10020R
Acid fenilsulfuric1020RKerosen20R
Acid fluorhidric420RKerosen5060R
Acid fluorhidric2020LLapte20R
Acid formic4020RLichid de frână20R
Acid formic7020RMetacrilat de metil10020R
Acid formic9020LMetanol10020R
Acid formic10020LMetil etil cetonă10020L
Acid fosforic4085ROleum20L
Acid fosforic5020RParafină20R
Acid heptanoic10060RPercloretilenă10020R
Acid lactic520RPeroxid de hidrogen3020R
Acid lactic2560RPirolidon N-metil10020NR
Acid lactic8520RPropilen glicol10020R
Acid lactic8560RPropilen glicol2090R
Acid lauric10060RPropilen glicol3220R
Acid maleic3020RPropilen glicol10080R
Acid metacrilic10020RPropilen glicol5020R
Acid metacrilic6520RPropilen glicol5090L
Acid oleic10020RSânge20R
Acid picric5020RSaramură (clorură de sodiu)Saturat20R
Acid sulfuric5020RSkydol® 500B420R
Acid sulfuric9820LSkydol® LD420R
Acid toluen sulfonic10020RStirene10020R
Acid tricloroacetic10020LSulfat de cupru (II)Saturat20R
Alcooluri metilate20RTerebentină20R
Anhidridă maleic10020RTetraclorură de carbon10020R
Anilină10020RTetrahidrofuran10020L
Antigel (etilen glicol)10020RȚiței20R
Apă (distilată) 85RToluen10020R
Apă de clorSaturat20RUleiuri de motor20R
Aqua regia20LUleiuri minerale20R
Benzen10020LUleiuri minerale3020R
Benzină20RUleiuri vegetale80R
Bere20RWhite spirit20R
Butanol10020RXilen10020R
Caprolactamă10020R 
R = rezistent                            L = rezistenta limitata                            NR = nerezistent                            Un tabel mai detaliat al rezistenței la substanțe chimice este disponibilla cerere de la biroul local al BASF CC.

43. Toate sistemele DURACRETE pentru pardoseli industriale sunt disponibile în opt culori standard.

44. Pardoselile industriale DURACRETE se toarnă în grosimi diferite, de la pardoseli industriale de 4 mm, până la pardoseli industriale de 12 mm, în funcție de condițiile necesare în hală/spațiu.
45. Pardoseala DURACRETE prin durata sa de viață, contribuie, conform planului de sustenabilitate al BASF, la protecția mediului, pentru că nu sunt folosite constant resurse la înlocuire sau reparare. BMG Engineering au comparat un profil UD200 cu o pardoseală din plăci de gresie obișnuită și metru cu metru, s-a constatat că o pardoseală din plăci de gresie echivalentă prezintă o cerere de energie cumulativă mai mare cu 50%, un potențial de încălzire globală cu 70% mai mare, potențial de reducere a stratului de ozon cu 200% mai mare și consum mai mare de apă cu 50% decât o pardoseală industrială DURACRETE UD200 cu grosime de 9 mm. Evident, DURACRETE oferă beneficii semnificative pentru mediu.
46. Pentru montarea, turnarea sau aplicarea sistemelor de pardoseală DURACRETE este necesară o vasta experiență și doar echipe pregătite în acest domeniu o pot face rapid, eficient și cu economie, așadar rezultatele sunt garantate de un aplicator autorizat BASF cum este Larex Global floor-LGF care are peste 31 ani si cu peste 1 milion de mp aplicati.
47. Cea mai recentă lucrare a Larex Global Floor-LGF canalul nostru de Youtube, unde vă vom arăta cum arată aceste soluții și de ce să le alegeți.

48. Cum bine se poate observa din articolul anterior de pe blogul nostru de pardoseli DURACRETE, sa alocat o atentie deosebită pardoselilor din industria de morarit si panificatie, brutarii, patiserii considerand că industria alimentară este nevoită să implementeze, să respecte cele mai inalte standarde de calitate si igienă din spatiile de productie si procesare ale alimentelor inclusive depozitarea acestora in camera frigorifice extreme de curate. In acesta perioada aplicatorul autorizat Larex Global Floor-LGF oferă promotie deosebit de atractivă care va asigura economii sigure și atenție mai mare pentru sănătate și mediu.
49. Master Builders Solutions prin aplicatorul autorizat Larex Global Floor-LGF anunță lansarea în 2020 a unui nou tip de pardoseală DURACRETE CS.

De la Colour Stability, inovația constă în stabilitatea culorilor. Această caracteristică este obținută printr-o stabilitate UV avansată, reducând îngălbenirea, chiar dacă pordoseala este expusă la lumina UV intensă timp de mai mulți ani. În plus, decolorarea suprafeței datorită stresului chimic este redusă la minimum.
50. Proiectele de succes încep cu baze solide, și din experiența noastră de peste 31 ani, a companiei care produce DURACRETE, de peste 110 de ani și cei 50 de ani de aplicare DURACRETE în milioane de locații, crede-ne când îți spunem că aceste pardoseli inovatoare DURACRETE îți aduc exact ce așteptați de la viitor: încrederea este oferita de politia de asigurare prezentată de aplicatorul autorizat Larex Global Floor-LGF, durabilitatea este dată de istoricul impresionant DURACRETE, ușurință și economie sunt sustinute de avantajele sustenabilitati sistemelor DURACRETE.

Mai multe despre sistemele de pardoseli DURACRETE:
· Pardoseli din beton poliuretanic DURACRETE  Află mai multe
· Descarcă orice manual DURACRETE

Larex Global Floor-LGF Ofera servicii gratuite la fiecare lucrare:
ofertare tehnico-financiară
asistentă tehnică de specialitate
aplicare mostre de 2mp in santier
– si continuăm să investim în articole care să vă dea soluții de specialitate de la profesionisti, idei, noi si durabile.

Compania Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) are o experienta de peste 31 ani in aplicarea pardoseli DURACRETE este specializata si autorizata in aplicarea sistemelor de pardoseli industriale DURACRETE. Aplicam pardoseli DURACRETE garantate cu polita de asigurare in toata zona Drobeta-Turnu Severin – Judetul Mehedinți, Romania.

Aveți încredere! Lucrarile execute de Larex Global Floor-LGF. Ne reprezinta!

Suntem la un click distanță dacă aveți întrebări sau curiozități – Echipa Larex Global Floor-LGF Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu, Romania.

Vezi și celelalte articole din Blog, cu idei inovatoare, inspirație și modele de lucru din portofoliul nostru.

SOLICITĂ O OFERTĂ SAU SFAT despre pardoseala DURACRETE Gratuit!!!

            Tel. 0729.000.444 si adresa e-mail ofertare@lgf-floor.ro

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram