Blog

Top 10 avantaje pardoseli DURACRETE judetul Vaslui

Facebookpinterestlinkedinmail

Pentru pardoselile dvs. din industria medicala, farmaceutică, fabrici medicamente si echipamente de protectie sanitara.

1. Pardoselile DURACRETE sunt antibacteriene cu proprietati  bacteriostatice si extrem de igienice și nu favorizează dezvoltarea biologică, ajutând astfel la menținerea standardelor de igienă . Aceste proprietati antibacteriene o face ideala pentru industria medicala, fabrici de medicamente si echipamente de protectie sanitara, depozite farmaceutice și domeniu industrial in special pentru zonele uscate.

2. Pardoselile  DURACRETE detine certificare Eurofins Indoor Air Comfort Gold pentru emisii scăzute, find recomandate pentru pentru industria medicala, fabrici de medicamente si echipamente de protectie sanitara, depozite farmaceutice și domeniu industrial in special pentru zonele uscate.

3. Pardoselile DURACRETE MF Heavy Duty – Pardoseala DURACRETE MF are o rezistență excepțională la agenții chimici agresivi, solvenți și trafic intens, o fac ideală pentru domeniile medicale, fabrici de medicamente si echipamente de protectie sanitara, depozite farmaceutice și domeniu industrial in special pentru zone uscate. 

4. Pardoseala  DURACRETE® MF40AS, este o pardoseală antistatică industrială, cu noi culori și conformă UE ATEX, directivele care au stat la baza cerințelor în domeniul protecției împotriva exploziilor. Acest sistem de pardoseala fiind recomandat in special pentru domeniile medicale, fabrici de medicamente si echipamente de protectie sanitara, depozite farmaceutice și domeniu industrial  de armament, industria chimica, industria automotive etc. in special pentru zonele uscate.

5. Pardoseala  DURACRETE nu oprește producția, pentru că se aplică și se întărește rapid și spațiul poate fi dat în utilizare după numai 5 ore la 10°C Pardoselile DURACRETE sunt primele sisteme de pardoseala certificata cu întărire rapidă, pentru a reduce timpul de așteptare a beneficiarului ce dorește montarea pardoselii, chiar și la temperaturi reduse si umede.

6. Sistemele de pardoseli DURACRETE au calificarea/certificatul Halal destinat halelor și industriei de HALAL. Piața mondială de produse Halal este extinsă și diversificată, cuprinzând industria medicala, alimentară și a băuturilor și ajungând până la industria farmaceutică și cea a produselor cosmetice.

7. Sistemele de pardoseli  DURACRETE sunt singura soluție garantată si durabilă pentru solicitari la socuri termice extreme cum sunt  zonele de spalare cu jet de abur fierbinte sub presiune, pentru că rezistă la temperaturi de până la 150°C.

8. Pardoselile  DURACRETE detin certificatul obligatoriu pentru operatorii cu activitate în domeniul medical, alimentar și pentru cei cu activitate în domeniul hranei pentru animale HACCP management al siguranței alimentelor.

9. Pentru montarea, turnarea sau aplicarea sistemelor de pardoseală DURACRETE este necesară o vasta experiență și doar echipe pregătite în acest domeniu o pot face rapid, eficient și cu economie, așadar rezultatele sunt garantate de un aplicator autorizat BASF cum este Larex Global floor-LGF care are peste 31 ani si cu peste 1 milion de mp aplicati.

10. Larex Global Floor-LGF va garanteaza cea mai buna calitate si satisfactie deplină a clienților noștri oferind o garantie de mimim 10 ani cu polita de asigurare.

Aplicam pardoseli DURACRETE in Vaslui, Larex Global Floor – LGF este aplicator autorizat BASF ofera pardoseli din beton poliuretanic DURACRETE care va garanteaza cea mai buna calitate si satisfactie deplină a clienților noștri oferind o garantie de mimim 10 ani cu polita de asigurare în Vaslui – Judetul Vaslui.

https://www.youtube.com/watch?v=WoG68pm8UPc

Solicitati un pret special pentru proiectul dumneavoastra de aplicare a pardoselii industriale din beton poliuretanic DURACRETE Nr.1 in lume! Fara niciun compromis. Aplicam pardoseala DURACRETE in Vaslui dar si in tot judetul Vaslui.

Larex Global Floor-LGF ofera soluții complete pentru pardoseli din industria medicala, fabrici medicamente, depozite farmaceutice, productie echipamente de protectie sanitara.

DURACRETE prin aplicatorul autorizat Larex Global Floor-LGF ofera soluții complete si inovatoare pentru pardoseli din industria medicala, farmaceutică, zone de productie, depozitare materiale sanitare, laboratoare. Pardoselile DURACRETE asigura cerințele sigure, igienice și fără contaminare ale fabricilor de medicamente, laboratoarelor, depozitelor farmaceutice, zonelor de productie echipamente sanitare, etc.

Sistemele inovatoare DURACRETE confera suprafete extrem de igienice pentru pardoseli si pereti din foarte multe zone de lucru: fabrici de productie, productie echipamente sanitare, camere si laboratoare curate. Pardoselile DURACRETE se igienieaza, decontamineaza extrem de usor, asemanator cu inoxul.

Pardoselile DURACRETE pentru un mediu extrem de igienic, antibacterian si foarte curat, sistemele de pardoseli DURACRETE sunt special concepute pentru producția medicala, depozite  farmaceutice, productia echipamentelor de protectie sanitara și facilități de cercetare: pardoselile DURACRETE cu proprietati antibacteriane  au o rezistă la umiditate, dezinfectanti, substanțe chimice, socuri extreme termice si socuri extreme mecanice, etc.

Larex Global Floor-LGF aplicator autorizat BASF, va ofera pardoseli DURACRETE premium, cu peste 31 ani de experienta, avem cunoștințele și expertiza necesara pentru a recomanda o solutie completă, durabila, sigura, care este garantata cu polita
de asigurare
pentru pardoseala dvs.

Vă puteți aștepta la un nivel de servicii premium, cu o gama larga de opțiuni pentru pardoselile industriale din zonele de productie: fabrici de medicamente, laboratoare cercetare, depozite farmaceutice, zone de productie echipamente de protectie sanitara. Larex Global Floor–LGF va pune la dispozitie o paleta de culori si texturi deosebite.

Despre performanta pardoselii DURACRETE aplicata de catre Larex Global Floor-LGF aplicator autorizat BASF, vorbeste fiecare proiect finalizat cu succes! Aceste lucrari finalizate recent, ilustrează serviciile noastre de calitate ridicata oferind pardoselile DURACRETE, durabilitate de peste 40 ani, un aspect deosebit din punct de vedere estetic, care depășesc toate așteptările clienților.

Cea mai recentă lucrare a Larex Global Floor-LGF canalul nostru de Youtube, unde vă vom arăta cum arată aceste soluții și de ce să le alegeți.

Compania Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) are o experienta de peste 31 ani in aplicarea pardoselii DURACRETE este specializata si autorizata in aplicarea sistemelor de pardoseli industriale DURACRETE. Aplicam pardoseli DURACRETE garantate cu polita de asigurare in toata zona Vaslui – Judetul Vaslui.

Mai multe despre sistemele de pardoseli DURACRETE:

 – Pardoseala DURACRETE DP 10

 – Pardoseala DURACRETE DP 20

 – Pardoseala DURACRETE DP 30

– Pardoseala DURACRETE MF

– Pardoseala DURACRETE MF AS

– Pardoseala HF 60 RT

– Pardoseala HF100RT

– Pardoseala DURACRETE UD200

– Pardoseala DURACRETE HPQ

– Pardoseala DURACRETE TZ AS

Pardoseli din beton
poliuretanic DURACRETE
Află mai multe

Descarcă orice manual DURACRETE

 

            Larex Global Floor-LGF Ofera servicii gratuite la fiecare lucrare:

ofertare tehnico-financiară
asistentă tehnică de specialitate
aplicare mostre de 2mp in santier
– si continuăm să investim în articole care
să vă dea soluții de specialitate de la
profesionisti, idei, noi si durabile
.

 

            Aveți încredere! Lucrarile execute de Larex Global Floor-LGF. Ne reprezinta!

Suntem la un click distanță dacă aveți întrebări sau curiozități – Echipa Larex Global Floor-LGF Baia Mare, Cluj-Napoca, Sibiu.

 

            Vezi și celelalte articole din Blog, cu idei inovatoare, inspirație și modele de lucru din portofoliul nostru.

 

            SOLICITĂ O OFERTĂ SAU SFAT despre pardoseala DURACRETE – Gratuit !!!

 

            Tel. 0729.000.444 si adresa e-mail ofertare@lgf-floor.ro

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram