Covor piatra naturala

Covor de piatra naturala colorata judetul Arad

Facebookpinterestlinkedinmail

Ce este covorul de piatra naturala, covor de marmura, covor de nisip de cuart colorat drenant DURAPAVE?

Pardoselile drenante DURAPAVE din covor de piatră naturală, granit și/sau marmură reprezintă un finisaj natural și prietenos cu mediul, care poate fi aplicat rapid sub formă de pavaje decorative drenante atât la interior ca si la exterior. Covorul de piatra naturala DURAPAVE are la baza un liant special cu proprietati deosebite: permeabilitate la apa, rezistenta la raze UV, intretinere extrem de usoara.

Larex Global Floor-LGF aplica pardoseli drenante de tip covor de piatră naturala sau covor de nisip de cuart colorat de diferite granulatii din amestec de granule de marmură rotundă, pietre colorate, nisip de cuart colorat, de origine italiană, Grecia, Romania sort de 1/3 mm, 2/4 mm sau maxim 3/6 mm, incapsulate cu ajutorul liantului din rășină poliuretanică aromata sau alifhatica, cu o rezistență mecanică și chimică excelentă, stabilă la razele UV.

Covoare de piatra naturala sau marmura, nisip de cuart colorat DURAPAVE au între 5-8-15-30 mm grosime, în funcție de granulometria pietrelor și sunt foarte plăcute la atingere. Pardoselile drenante DURAPAVE din marmură, pietre colorate, nisip de cuart colorat cu aspect rotundă se pot parcurge cu picioarele goale pentru un efect antistres, deosebit de relaxant. Se pot aplica continuu, fără întreruperi, pe urmatoarele tipuri de suport: piatra concasata bine tasata, impanata , beton, gresie, mozaic, travertin și peste anumite sisteme de hidroizolație.

Covoarele de piatra naturala rotunda, covor de pietre colorate DURAPAVE sunt ideale pentru amenajări noi sau renovări ale pardoselilor vechi. Un avantaj deosebit de important este drenarea apei de pe covoarele de piatra colorata, nisip de cuart colorat, marmură, turnate pe beton, covoarele incapsulate in liant poliuretanic.

Sistemul de covor de piatră natural DURAPAVE poate să fie acel element de care aveți nevoie pentru a distinge spațiul dvs de relaxare si destresare.

Covorul de piatra colorata DURAPAVE este potrivit pentru trafic, cu mașina sau plimbare, pentru spații de relaxare, o adevarata terapie in timpul mersului pe acesta suprafata deosebita a covorului de piatra colorata avand aspectul mat și rezistența la zgârieturi, impact și durata mare de viata de peste 15 ani le fac de asemenea dorite pentru numeroase aplicații și domenii:

Covorul de piatra naturala DURAPAVE realizat cu un liant special din rasina poliuretanic poate fi de asemenea utilizat pentru a crea o gamă variată de finisaje decorative cu un aspect deosebit pentru alei pietonale parcuri și alei auto, balcoane si terase, pentru plajele piscinelor sau pentru locurile de joacă, zone rezidentiale, zone SPA etc.,

Larex Gobal Floor-LGF, va pune la dispozitie diferite sortimente de piatra colorata, nisip de cuart colorat, pietricele de marmură folosite pentru a crea pardoseala de tip covor de piatră naturala DURAPAVE sunt importate de la cele mai bune cariere de marmură din Italia, Grecia, Romania. Aceste pietricele de marmură, pietre colorate, nisip de cuart colorat sunt deja procesate, în sensul că sunt deja spălate, uscate și tratate cu diferite soluții anti-praf.

Aplicam pavaj covor piatra naturala in AradLarex Global Floor – LGF este aplicator autorizat covor piatra naturala care va garanteaza cea mai buna calitate si satisfactie deplină a clienților noștri oferind o garantie de mimim 10 ani cu polita de asigurare în Arad – Judetul Arad.

Cât de rezistente sunt covoarele de piatra naturala DURAPAVE, covor din marmura, covor pietre colorate, covor nisip de cuart colorat de la  Larex Global Floor-LGF?

Toate pardoselile, covoarele drenante din marmură, pietre colorate, nisip de cuart colorat instalate de Larex Global Floor-LGF sunt rezistente la uzură, la trafic intens, la fisuri, la pete de ulei, la mucegai și la alți factori care de obicei afectează alte tipuri de pardoseală, NU balteste apa. Liantul special este un poliol care asigura o protectie deosebita, inhibă aderenta particolelor de praf, împiedică pătrunderea umidității și garantează durabilitatea sistemului de pardoseli drenante DURAPAVE, aspectului și rezistență mecanică, chimică fată de agenti externi.

 

Care sunt avantajele covorului de piatra naturala, covor de marmură, covor de nisip cuart colorat DURAPAVE?

– Aspect cu efect tactil plăcut la atingere/la pășit, o adevarata terapie în varianta de finisaj cu piatră rotundă, marmură, pietre colorate, nisip cuart colorat.

– Un paletar cu o varietate foarte mare de finisaje, culori, efecte estetice deosebite.

– Drenarea apei de pe covorul de piatra naturală, DURAPAVE, nu reține apa, NU balteste apa.

– Covor de piatră colorată, covor de marmură, covor de nisip cuart colorat cu design flexibil – posibilitatea aplicării de culori diferite, grosimi diferite modele si logo-uri, la interior si exterior etc.

– Covorul de piatră colorată, covor de marmură DURAPAVE poate fi aplicată pe suport nou/peste suprafața existentă, inclusive pe piatră concasată si bine impămantată.

– Aplicare sistem DURAPAVE fara deranj din punct de vedere al șantierului de construcții.

– Aplicare rapidă a covoarelor de piatra naturala.

– Întreținere ușoară, durată de viață de peste 15 ani ale covoarelor de pietre colorate, covor de marmură, covor de nisip cuart colorat.

– Covoarele de piatră naturală sunt stabile la efectul razelor UV.

Covor piatra naturala drenanta Larex Global Floor aplicator autorizat

Cum se aplică pardoseala DURAPAVE covor de marmură, covor de nisip cuart colorat, covor de pietre colorate?

Larex Global Floor-LGF are o experienta de peste 31 ani de aplicare al pardoselilor drenante DURAPAVE, covor din piatra naturala, marmura, nisip cuart colorat este un sistem de pardoseală decorativă care a fost introdusă la începutul secolului al XX-lea, dar a fost îmbunătățită în timp și este din ce în ce mai întâlnită atât la interior, cât mai ales în exteriorul clădirilor rezidențiale, a birourilor, hotelurilor, restaurantelor, în parcuri și alte spații comerciale.

Primul pas în aplicarea pardoselii tip covor de pietre colorate este verificarea stratului suport, portanta acestuia, pregătirea suprafeței prin procedee mecanice. Apoi, se poate aplica stratul de amorsa, montat profile de ghidaj, delimitare suprafete, zone, realizarea amestecului de piatra naturala, marmură, nisip cuart colorat cu liant poliuretanic stabil UV, instalarea acestuia in grosime solicitata aplicarea strat final de sigilant pentru protecție.

Care sunt zonele de aplicare ale covorul din piatra naturala, covor din marmura, covor din nisip cuart colorat DURAPAVE?

Covor de piatra naturala colorata pentru alei pietonale

Covor din marmura rotunjita pentru alei cu traffic auto, drenanta

Covor din nisip cuart colorat DURAPAVE pentru balcoane exterioare

Covor de piatra naturala colorata DURAPAVE pentru terase interioare si exterioare

Pardoseala drenanta DURAPAVE tip covor de piatra naturala pentru parcuri publice

Covor din piatra de marmura sistem drenantat DURAPAVE pentru curti, alei zone rezidentiale

Covor de piatra naturala, marmura DURAPAVE pentru spatii exterioare, trotuare publice, primarii

– Covor piatra de marmura pardoseala drenanta DURAPAVE pentru curti exterioare cresee, gradinite, scolii, licee, facultati, universitati etc.

Pardoseli drenante DURAPAVE din covor de piatra colorata, covor de marmura colorata pentru zona piscinelor, SPA, zone de relaxare etc.

Pardoseli drenante DURAPAVE pentru locurile de joacă etc.

Solicitati un pret special pentru proiectul dumneavoastra de aplicare a pavajului covor piatra naturala, fara niciun compromis. Aplicam pavaj covor piatra naturala in Arad dar si in tot judetul Arad.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram