Covor piatra naturala

Intrebari frecvente Covor piatra naturala drenanta DURAPAVE Judetul Mureș

Facebookpinterestlinkedinmail

1. Care este prețul covorului de piatră și marmură?

Prețul pe metru pătrat pentru pardoselile de tip covor de piatră naturală depinde de o varietate de factori, inclusiv costul materialelor alese, al manoperei, dar și costurile asociate cu deplasarea și complexitatea lucrării. La Larex Global Floor-LGF, prețul unui metru pătrat de pardoseală de marmură și piatră naturală este personalizat pentru fiecare client, în funcție de mai multi factori cum ar fi: suprafața proiectului și locatia acestuia, culoarea și dimensiunea pietricelelor de marmură, calitatea stratului suport. Prețurile includ materialele și manopera.

În general, cu cât sunt mai mulți metri de acoperit, cu atât este mai ieftin prețul per metru pătrat pentru pardoselile din marmură și piatră naturală. Acest lucru este cauzat de costurile costuri fixe și timpii de lucru care nu depind direct de mărimea suprafeței care trebuie acoperită.

Fiecare proiect este unic, așadar nu ezita să ne contactezi pentru un deviz gratuit și pentru a te ajuta să alegi cea mai eficientă soluție pentru lucrarea ta de amenajare, renovare sau restaurare!

Aplicam pavaj covor piatra naturala in Targu Mureș, Larex Global Floor – LGF este aplicator autorizat covor piatra naturala care va garanteaza cea mai buna calitate si satisfactie deplină a clienților noștri oferind o garantie de mimim 10 ani cu polita de asigurare în Targu Mureș – Judetul Mureș.

2. Cât durează aplicarea covorului de marmură și piatră?

Pentru aplicarea pardoselilor din marmură și piatră naturală este nevoie de o pregătire temeinică a bazei pentru aplicare și de respectarea pașilor corespunzători pentru tipul specific de pardoseală covor de piatră naturală.

În medie este nevoie de 4 zile pentru a acoperi o suprafață de 100 m2. Timpul de aplicare depinde de complexitatea și tipul de instalare. Pentru o estimare exactă, nu ezita să contactezi echipa Larex Global Floor-LGF!

3. Cât de rezistentă este pardoseala de tip covor de piatră instalată de Larex Global Floor-LGF?

Echipa Larex Global Floor-LGF poate pregăti și instala pardoseli decorative exterioare din piatră naturală și marmură cu rezistență superioară, pentru trafic greu.

În plus, pentru zonele cu climă rece, supuse ciclurilor de îngheț-dezgheț sau care intră în contact cu apă cu salinitate ridicată, este posibilă aplicarea unui etanșant special pentru pardoseală, care transformă suprafața tratată într-una hidrofugă (care împiedică pătrunderea apei și a umidității) și prin urmare, rezistentă la condiții extreme.

4. Ce finisaje și culori se pot crea în cazul covoarelor de marmură și piatră?

Combinațiile de culori, efecte și finisaje sunt practic fără sfârșit. Covoarele de piatră naturală în general sunt alese datorită faptului că se pot personaliza pentru a obține o lucrare unică.

Mai mult decât atât, prin adaptarea îmbinărilor și folosirea diferitelor culori de agregate și a pigmenților este posibilă crearea de modele personalizate, de logo-uri sau de alte decorațiuni variate.

Vino cu proiectul tău la Larex Global Floor-LGF și lasă-ne să transformăm orice suprafață într-una memorabilă, unică și extrem de rezistentă!

Solicitati un pret special pentru proiectul dumneavoastra de aplicare a pavajului covor piatra naturala, fara niciun compromis. Aplicam pavaj covor piatra naturala in Targu Mureș dar si in tot judetul Mureș.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram