Hidroizolatii membrana EPDM Hidroizolatii membrana PVC-TPO-EPDM

Hidroizolatii membrana EPDM acoperis terasa Gorj

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat in hidroizolatii EPDM in judetul Gorj de cei mai importanti producatori de membrana EPDM la nivel mondial.

Instalarea unor solutii complete si garantate la terasele acoperis, utilizand sisteme de hidroizolatii cu membrana EPDM in Targu-Jiu si in tot judetul Gorj realizate cu tehnologie SUA de ultima generatie va asigura o durabilitate si siguranta in exploatarea acoperisului.

Compania Larex Global Floor – LGF are o vasta experienta de peste 31 de ani pentru hidroizolatii cu membrana EPDM la terase acoperis noi cat si terase acoperis vechi, iar aceste avantaje considerabile contribuie la realizarea unor lucrari de succes cu o durabilitate extrem de mare.

Hidroizolatii EPDM, garantate cu polita de asigurare intre 10-50 ani in functie de solutia tehnica in judetul Gorj.

Cu o experienta de peste 31 de ani in realizarea sistemelor de hidroizolatii cu membrana EPDM, societatea Larex Global Floor-LGF a avut posibilitatea de a testa la propriu cele mai performante sisteme de hidroizolatii si membrana EPDM, astfel avem posibilitatea de a oferi garantii extinse ca urmare a proiectelor implementate in cei 31 de ani in care am acumulat o vasta experienta. Compania Larex Global Floor-LGF este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de membrana EPDM la nivel mondial cum ar fi: Firestone EPDM, Hertalan EPDM, Sika, Bauder, etc. Departamentul tehnic LGF ofera solutii complete, documentatie tehnica pentru alegerea unor sisteme de hidroizolatii cu membrana EPDM, ofera consultanta gratuita beneficiarului, arhitectului, antreprenorului general, etc. pentru selectarea celor mai optime si sigure sisteme de hidroizolatii cu membrana EPDM, atât pentru infrastructura cât si pentru suprastructura imobilelor civile, rezidentiale, terase acoperis, spatii comerciale, membrana EPDM terasa acoperis birouri spatii publice sau industriale.

Structura membrana EPDM

Intrebari frecvente despre hidroizolatii cu membrana EPDM

Ce este cauciucul  EPDM?

Cauciucul EPDM este un tip de cauciuc sintetic. Este extrem de durabil si flexibil, prin urmare, are o gama larga de aplicatii, hidroizolatii terase acoperis cu membrana EPDM, inclusiv în industria auto (unde este folosit pentru garnituri de etansare la usi, ferestre, precum si furtunuri de la instalatia de racire), camere frigorifice, acoperiri antiderapante pentru pardoseli inclusiv locuri de joaca, etc.

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat in hidroizolatii EPDM in judetul Gorj de cei mai importanti producatori de membrana EPDM la nivel mondial, hidroizolatii EPDM realizate cu tehnologie SUA de ultima generatie.

Ce inseamna EPDM?

EPDM inseamna etilen-propilen-dien-monomer, care este un lant chimic, deci este scurtat în mod obisnuit la prescurtarea cauciuc EPDM.

EPDM isi ia numele de la substantele chimice (monomeri) care sunt amestecate împreuna în diferite proportii pentru a forma cauciucul EPDM. Acestea sunt etilena, propilena si diena. Continutul de etilena este de obicei cuprins între 45% si 75%.

Monomerii dienei, desi fac doar o mica parte din compozitia EPDM, asigura reticularea care confera o rezistenta incredibila, flexibilitate si durabilitate. Proprietatile excelente ale materialului EPDM provin din aceasta structura de lant molecular si o fac imbatabila din punct de vedere al elasticitatii si rezistentei la îmbatrânire avand o durata de viata de peste 50 ani.

EPDM a fost introdus pentru prima data în SUA în 1962 si de atunci, a fost adoptat de numeroase industrii pentru mai multe aplicatii diferite, de la HVAC la sisteme de frânare hidraulice si de la izolarea electrica la acoperisuri. Acest lucru se datoreaza capacitatii sale de a rezista atâtor conditii meteorologice diferite si influentelor termice si mecanice.

Pentru hidroizolatii EPDM in Targu-Jiu judetul Gorj cere oferta personalizata.

De ce sunt recomandate sistemele cu membrana EPDM, pentru hidroizolatii terase acoperis?

Sistemele tip terasa acoperis si sistemele de impermeabilizare trebuie sa reziste o perioda indelungata. Modificarea climei, datorata incalzirii globale, a facut ca intensitatea anumitor fenomene sa creasca: inundatiile fulgeratoare, vremea extrem de  severa, imprevizibila cu influente structurale si mecanice, iar lista poate continua.

Aceasta uzura continua poate duce la îmbatrânirea rapida a sistemelor conventionale de hidroizolatii la terase acoperis. Sistemele de hidroizolatii terase acoperis cu membrana EPDM, au o durata de viata de peste 50 ani, datorita structurii sale reticulate moleculare, cauciucul etilen-propilen-dien-monomer (EPDM) este mult mai durabil si mai flexibil decât sistemele conventionale de acoperis. De fapt, în 1963, procesul de fabricare a EPDM a primit premiul Nobel pentru chimie.

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat in hidroizolatii EPDM in judetul Gorj de cei mai importanti producatori de membrana EPDM la nivel mondial, hidroizolatii EPDM realizate cu tehnologie SUA de ultima generatie.

De ce sunt versatile si flexibile membranele EPDM?

Compania Larex Global Floor-LGF utilizeaza cele mai performante sisteme de hidroizolatii a teraselor de acoperis, acestea au componenta principala – membrana EPDM: acesta este un cauciuc sintetic care este rezistent la intemperii si la raze UV. Datorita elasticitatii sale extreme de peste 500% elongatie, este cea mai flexibila membrana EPDM cu un singur strat recomandat pentru hidroizolatii la terase acoperis, a cladirilor rezidentiale, cladirilor comerciale, terase acoperis mall, acoperis depozite logistice, a cladirilor de birou si teraselor de acoperis al cladirilor industriale.
(SKZ), cel mai mare institut din domeniul plasticelor din Germania, a testat membranele EPDM în cadrul unui studiu pe termen lung. Drept urmare, ei au creditat membranele EPDM cu o durata de viata de peste 50 de ani, datorita calitatii membranelor EPDM care au o rezistenta chimica permanenta extrem de ridicata la fecalele pasarilor, la numeroase emisii chimice si la alte conditii meteorologice severe. Mai mult, membrana EPDM este realizata din materiale si componente ecologice solide. Membranele EPDM pentru terase de acoperis nu contin aditivi periculosi, cum ar fi metale grele, halogeni sau solventi volatili, ceea ce confera o siguranta ecologica si o solutie durabila garantata de hidroizolare a teraselor de acoperis.
 
Pentru hidroizolatii EPDM in Targu-Jiu judetul Gorj cere oferta personalizata.
 

Cum se instaleaza sistemele de hidroizolatii cu membrana EPDM?

Se pot realiza hidroizolatii cu membrana EPDM dintr-o singura bucata avand o suprafata de pana la 1500 mp, insa pentru aceasta procedura este esential sa fie realizat un proiect de executie, releveu, detalii, etc.
Sistemele de hidroizolatii cu membrana EPDM oferite de compania Larex Global Floor-LGF pentru impermeabilizarea teraselor de acoperis sunt incredibil de sigure si usor de instalat. Nu este nevoie de flacara deschisa, iar membranele EPDM pot fi sudate cu aer cald.
Hidroizolatiile cu membrana EPDM, pot fi personalizate pentru fiecare terasa acoperis. Membranele EPDM sunt produse printr-o metoda de lipire la cald, deci nu exista adezivi sau alti agenti auxiliari si sunt mai putine îmbinari, implicit mai putine riscuri.
Fasiile de membrana EPDM, sunt sudate împreuna omogen prin vulcanizare la cald. Folosind o presiune ridicata si temperaturi precise, suntem capabili sa obtinem o sudura sigura 100%, oferind acestor membrane personalizate o calitate constanta. Membranele EPDM pentru terase acoperis pot fi adaptate la orice specificatii, facându-le incredibil de versatile si ducând la o instalare rapida la fata locului.
 

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat in hidroizolatii EPDM in judetul Gorj de cei mai importanti producatori de membrana EPDM la nivel mondial, hidroizolatii EPDM realizate cu tehnologie SUA de ultima generatie.

Care sunt avantajele sistemelor de hidroizolatii cu membrana EPDM?

Sistemele de hidroizolatii cu membrana EPDM au o garantie de peste 50 ani.
Sistemele de hidroizolatii care au la baza o membrana EPDM care este fabricata cu etilen-propilen-dien-monomer (EPDM) aditivat cu negru de fum, agenti de vulcanizare si alte componente de proces, calandate în foi mari vulcanizate.
Se pot realiza membrana EPDM de dimensiuni mari dintr-o singura bucata (pana la 15m latime cu 60m lungime).
Îmbinarile membranelor EPDM se realizeaza prin vulcanizare la rece (sudura chimica la nivel molecular).
Instalarea intr-un timp extrem de scurt, confera sistemele de hidroizolatii cu membrana EPDM un avantaj considerabil: respectarea termenelor de executie, finalizarea la timp a proiectului, necesarul de forta de munca pentru implementarea proiectul este redus semnificativ.
Membrana EPDM are o elongatie (Elasticitate) extrem de ridicata, poate fi extinsa la peste 500% în toate directiile, revenind imediat la forma sa initiala (mentine elasticitatea la temperaturi scazute pâna la -45°C).
Membrana EPDM suporta extrem de bine variabiile de temperatura (socuri termice).
Rezistenta la foc, membrana EPDM este rezistenta chiar si la flacara deschisa pe o perioada limitata.
Rezistenta mare la perforare, datorita flexibilitatii sale excelente si a elasticitatii ridicate, membranele EPDM se caracterizeaza printr-o rezistenta excelenta la perforare.
Membranele EPDM au o rezistenta nelimitata la îmbatrânire, aceasta membrana EPDM nu contine plastifianti sau antioxidanti supusi migrarii sau degradarii.
Produs inert din punct de vedere chimic, compozitia membranei EPDM ramâne constanta deoarece este vulcanizat si fara plastifianti (nu imbatraneste).
Membranele EPDM sunt prietenoase cu mediu, au un impact redus asupra mediului în comparatie cu alte membrane impermeabile, sunt reciclabile.
Membrana EPDM are compatibilitate cu sistemele de hidroizolatii pentru acoperisuri verzi (rezistenta la radacini) si sisteme de hidroizolatii fotovoltaice.
Un avantaj deosebit de important pentru sistemele de hidroizolatie cu membrana EPDM sunt utilizate cu 30% mai putine accesorii si detalii rezultand un termen de executie redus si implicit costuri optime.
 
 Pentru hidroizolatii EPDM in Targu-Jiu judetul Gorj cere oferta personalizata referitor la pret pentru suprafata dorita si timpul de executie.
Membrana EPDM este in special rezistent la radiații UV și la intemperii
Membrana EPDM rezistă la temperaturi ridicate și joase
Membrana EPDM este extrem de flexibila, Elasticitate de 500%
Membrana EPDM este elastica permanent, fără plastifianti
Membrana EPDM este ecologica și reciclabila nu dauneaza mediului
Membrana EPDM se instareaza dintr-o bucata la acoperisuri noi si reconditionate
La membrana EPDM nu există modificări structurale după 50 de ani
Membrana EPDM are durata de viață certificată de peste 50 de ani conform SKZ

Unde sunt recomandate sistemele de hidroizolatii cu membrana EPDM?

Unul dintre tipurile de fixare ale sistemelor de hidroizolatii cu membrana EPDM este RhinoBond®, fiind o metoda inovatoare de fixare pentru membranele de acoperis EPDM

– Hidroizolatii EPDM la bazine dejectii animale
– Hidroizolatii cu folie EPDM la canale irigatii
– Hidroizolatii depozite de deseuri cu folie EPDM
– Hidroizolatii iazuri cu membrana EPDM
– Hidroizolatii bazine apa cu membrana EPDM
– Hidroizolatii bazine dejectii animale cu membrana EPDM
– Hidroizolatii statii ecologice de epurare cu folie EPDM
– Hidroizolatii rezervoare apa pentru zapada artificiala cu folie EPDM
– Hidroizolatii EPDM terase circulabile
– Hidroizolatii EPDM terase necirculabile
– Hidroizolatii bazine cu membrana EPDM
– Hidroizolatii rezervoare apa incendii cu membrana EPDM
– Hidroizolatii EPDM bazine acvacultura cu membrana cauciuc
– Hidroizolatii EPDM acoperisuri verzi
– Hidroizolatii EPDM acoperisuri terasa
– Hidroizolatii lacuri, Iazuri – helestee cu membrana EPDM
– Hidroizolatii canale irigatii cu membrana EPDM
– Hidroizolatii EPDM lacuri artificiale pentru terenuri de golf
– Hidroizolatii EPDM hale industriale
– Hidroizolatii terase acoperis bloc cu membrana EPDM
– Hidroizolatii EPDM terasa acoperis cladiri birouri
– Hidroizolatii EPDM terase acoperis spatii comerciale mall
– Hidroizolatii EPDM terase acoperis spatii comerciale retail
– Hidroizolatii acoperis depozite logistice cu membrana EPDM
– Hidroizolatii EPDM terase acoperis parcuri industriale
– Reconditionari cu membrana EPDM la terase acoperis cladiri rezidentiale (blocuri) si cladiri industriale
– Hidroizolatii statii ecologice de epurare cu membrana EPDM
– Hidroizolatii acoperis verde cu membrana EPDM pret special
– Hidroizolatii acoperis fotovoltaic cu folie EPDM

Va stam la dispozitie pentru oferta personalizata in Targu-Jiu si in tot judetul Gorj pentru Hidroizolatii membrana EPDM.

Care sunt tipurile de fixare ale sistemelor de hidroizolatii cu membrana EPDM?

Prin procedeul de fixare mecanica RhinoBond® pentru membranele EPDM utilizat la acoperisuri terasa, in trecut, membranele EPDM trebuiau lipite cu adeziv de contact sau fixate prin balastare cu sort de piatra rotunda spalata, insa cu acest procedeu inovator de fixare mecanica prin inductie electromagnetica patentata RhinoBond®, aceasta nu mai este necesara.

Lestarea terasei acoperis, fixarea este asigurata pe loc folosind organe de asamblare, de fixare compatibile cu procedeul prin inductie, o data ce membrana EPDM este fixata pe terasa acoperis.
Prin urmare, un acoperis practic fara sudura este creat dintr-o bucata într-un termen foarte scurt asigurand o productivitate extrem de mare cu forta de munca redusa.
Un alt procedeu pentru fixarea sistemelor pentru hidroizolatii cu membrana EPDM este prin lipirea cu adeziv de contact. Acestea se pot realiza pe toata suprafata membranei EPDM sau partial in functie de solicitarile la care va fi expusa terasa de acoperis, locatia obiectivului, inaltimea, etc.
Cel mai utilizat procedeu de fixare al sistemelor de hidroizolatii la terase acoperis cu membrana EPDM este cel balastat, acest procedeu se realizeaza prin asternerea unui strat de sort cu dimensiunea de 16-31 mm rotund de piatra spalat, grosimea stratului balastat este de 50-80 mm, acest procedeu de fixare al sistemelor de hidroizolatii cu membrana EPDM confera foarte multe avantaje, cum ar fi:
Sortul de balast asezat peste membrana EPDM confera rezistenta la foc;
Sortul de balast asezat peste membrana EPDM confera rezistenta la raze UV;
Sortul de balast asezat peste membrana EPDM confera rezistenta la actiunile mecanice si meteorologice, cum ar fi grindina de dimensiuni mari, etc.

 Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat in hidroizolatii EPDM in judetul Gorj de cei mai importanti producatori de membrana EPDM la nivel mondial, hidroizolatii EPDM realizate cu tehnologie SUA de ultima generatie.