Hidroizolatii membrana PVC Hidroizolatii membrana PVC-TPO-EPDM Membrana PVC

Hidroizolatii acoperis membrana PVC Cluj

Facebookpinterestlinkedinmail

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de membrana PVC in județul Cluj de cei mai importanti producatori de membrana PVC la nivel mondial cum ar fi: Sika, Firestone, Duraplan, Bauder. Hidroizolații PVC sikaplan realizate cu tehnologie Elvetiana de ultima generatie.

De ce sunt versatile și flexibile membranele PVC?

DE CE TREBUIE SĂ ALEGEȚI membrana PVC?

Inovație. Calitate. Parteneriate. 

Inca din 1962 este produsa membrana PVC sikaplan de acoperis avand un polimer de înaltă calitate membrana PVC sikaplan. Sistemele de hidroizolatii cu membrana PVC sikaplan sunt recomandate pentru cladiri noi și pentru renovarea teraselor de acoperis. Acoperisurile moderne necesită soluții inovatoare și de durată. Sistemele noastre se adaptează viziunilor arhitecților și îndeplinesc cerințele de durabilitate șistabilitatea teraselor acoperis a clădiri. Cel mai înalt obiectiv al nostru este protecția omului și a materialului, plus o durabilitate remarcabilă a membranelor PVC sikaplan și a sistemelor noastre de hidroizolatii a teraselor de acoperiș. Acesta este motivul pentru care acordăm o atenție deosebită calității în alegerea membranelor PVC sikaplan și a instalarii acestora. Compania Larex Global Floor-LGF fiind un aplicator autorizat SIKA, astfel încât hidroizolatiile acoperis cu membrana PVC sikaplan la final să răspundă așteptărilor ridicate ale dvs . Compania Larex Global Floor-LGF realizeaza hidroizolatii la terase acoperis cu membrana PVC sikaplan la nivel national.

 

Oferim consultanta tehnica gratuita pentru selectarea unor sisteme de hidroizolatii acoperis cu membrana PVC sikaplan pentru proiectul dvs.

Pentru hidroizolatii PVC in Cluj-Napoca judetul Cluj cere oferta personalizata.

Compania Larex Global Floor-LGF a dezvoltat in timp anumite parteneriate strategie cu anumiti producatori cum ar fii SIKA cu mai mult de 50 de ani de experiență in instalare membrane PVC pentru terasele acoperișuri și hidroizolații din întreaga lume, pe clădiri de toate tipurile, SIKA este liderul pieței mondiale în tehnologia membranelor termoplastice din PVC.

 

MEMBRANA PVC SIKAPLAN PERFORMANȚĂ PVC LA UN PREȚ FOARTE OPTIM in Cluj-Napoca si in judetul Cluj.

 

Sikaplan este o membrană de acoperiș din PVC cu un singur strat din punct de vedere al costurilor, destinată aplicațiilor pentru acoperișuri cu pantă mică. Spre deosebire de membrana TPO Firestone, care este creata pentru a face fata si teraselor de acoperis plane, Membrana PVC Sikaplan este produsa la standardul industriei ca și restul membranelor termoplastice pentru terase acoperiș. Acest lucru permite proprietarilor de clădiri să obțină un sistem de hidroizolatii acoperiș din PVC de o calitate ridicată, la un preț foarte rezonabil, de la cel mai de încredere producător de acoperișuri din lume. Nu mai ești limitat la un singur furnizor de membrane TPO Firestone, atunci cand încă mai întâmpini probleme și când vrei o soluție termoplastică cu costuri reduse. Membrana PVC Sikaplan are un palmares de succes de peste 31 de ani pe clădiri din întreaga lume. Și la fel ca toate membranele de acoperire și impermeabilizare din PVC, membrana PVC Sikaplan sunt sudate cu aer cald folosind o mașină automată de sudare cu aer cald. Când sunt sudate între ele, foilia de membrană PVC devine un strat monolitic de material impermeabil la apă și la infiltrarea umidității.

Întrebări frecvente:

 Ce inseamna MEMBRANA PVC?

PVC-ul este compus din două componente de bază: clorul derivat din sare comună și etilena derivată din gazele naturale. Luând aceste două componente și adăugând alte componente, membrana PVC sikaplan poate avea formula chimica schimbata pentru a obtine o membrana rigida, o membrana flexibila sau o membrana semi-flexibila. Acesta este motivul pentru care membrana PVC sikaplan este considerata unul dintre cele mai versatile materiale din plastic.

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de membrana PVC in județul Cluj de cei mai importanti producatori de membrana PVC la nivel mondial. Hidroizolații PVC sikaplan realizate cu tehnologie Elvetiana de ultima generatie.

Care este diferența dintre PVC, vinil și termoplastic?

 Termenii de PVC și vinil sunt adesea folosiți în mod interschimbabil. PVC-ul este abreviere pentru clorura de polivinil și vinilul provine de la radacina cuvântului „polivinil”.

Care este istoricul  PVC-ul?

PVC-ul a fost descoperit accidental în anii 1920, când un om de știință căuta un adeziv sintetic. La scurt timp după descoperire, PVC-ul a fost folosit la tocuri de pantofi, perdele de duș, izolație de sârmă și la tesături.

În jurul anilor 50 și 60, metodele de îmbunătățire a durabilității PVC-ului au deschis ușa utilizării PVC-ului în alte domenii, cum ar fi industria construcțiilor. În 1962, o mică companie elvețiană numită „Sarna” (cunoscută astăzi sub numele de Sika) a dezvoltat prima membrană din PVC armată. Sarnafil a fost folosit mai întâi ca structură temporară a cortului, iar la scurt timp a fost utilizata pentru hidroizolatii la tuneluri și acoperișuri impermeabile. Produsele din PVC au devenit rapid alegerea populară în industria construcțiilor; Rezistența plasticului la coroziune, lumină și substanțe chimice l-au făcut ideal pentru aplicații pentru construcțiile. Costul scăzut, versatilitatea și performanța membranelor PVC îl fac materialul ideal pentru industrii precum asistența medicală, comunicațiile, industria aerospațială, automobile, comerțul cu amănuntul, textilele și construcțiile, unde este plasticul cel mai des utilizat. Rigid ca o țeavă sau flexibil ca o foaie.

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de membrana PVC in județul Cluj de cei mai importanti producatori de membrana PVC la nivel mondial. Hidroizolații PVC sikaplan realizate cu tehnologie Elvetiana de ultima generatie.

Ce tip de sistem de acoperiș este considerat membrana PVC sikaplan?

Este considerat un sistem de acoperiș „cu un singur strat”. Acest lucru se datorează faptului că sistemul necesită doar un singur strat de membrană PVC sikaplan pentru a menține acoperișul etanș. Alte sisteme, cum ar fi un sistem de acoperiș „încorporat” pe bază de bitum (BUR), se implică mai multe straturi de fibra sticla sau poliester îmbibată cu bitum care alcătuiesc sistemul.

 

Pentru hidroizolații PVC in Cluj-Napoca județul Cluj cere oferta personalizata.

Membrana PVC sikaplan și membrana TPO firestone sunt la fel?

În timp ce membrana PVC sikaplan și membrana TPO Firestone sunt ambele în familia de acoperișuri termoplastice, cu un singur strat, acestea sunt foarte diferite în compoziția chimică de bază și în proprietățile fizice. De asemenea, nu sunt compatibile între ele. Membrana PVC sikaplan a fost folosit ca material de acoperiș din anii 1960 și are o performanță dovedită de peste 50 de ani.

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de membrana PVC in județul Cluj de cei mai importanti producatori de membrana PVC la nivel mondial. Hidroizolații PVC sikaplan realizate cu tehnologie Elvetiana de ultima generatie.

Cum se instalează membrana PVC sikaplan la terasa acoperiș?

Atât membrana PVC sikaplan, cât și membrana TPO Firestone pot fi montate mecanic (folosind organe de ansamblare, lestat) sau aderente la substratul de acoperiș cu (adeziv de contact). Spre deosebire de membrana PVC sikaplan, membranele TPO Firestone nu aderă ușor, în special cu adezivi pe bază de apă. De asemenea, au coeficienți mai mari de expansiune și contracție, ceea ce duce la o mișcare mult mai mare prin ciclurile de temperatură.

În condițiile în care acoperișurile cu membrana PVC sikaplan au avut performante excepționale de-a lungul deceniilor, proprietățile menționate anterior creează provocări atunci când se selecteaza o membrana TPO Firestone

Sudurile suprapuse la membrana PVC sikaplan sunt „realizate cu aer cald” împreună pentru a împiedica pătrunderea apei în clădire. Odată sudate între ele, sudurile sunt una dintre cele mai puternice părți ale sistemului și nu se descompun în timp, precum alte sisteme de acoperiș care folosesc adezivi, lipici, bandă dublă sau bitum pentru a realiza sudurile.

Care sunt principalele diferențe între membranele PVC sikaplan și membranele TPO Fierestone pentru terasele acoperișuri?

În afară de diferența substanțelor chimice utilizate pentru producerea membranelor PVC sikaplan și a membranelor TPO Firestone au alte diferențe importante de menționat. Producătorii de membrana TPO Sika, Bauder continuă să-și modifice formulările pentru a încerca să atingă nivelul de performanță solicitat de beneficiari, în timp ce membrana PVC sikaplan a performat foarte bine de peste 50 de ani. Rezistența membranei din PVC sikaplan și performanța la foc este semnificativ mai mare decât membranele TPO Firestone.

O altă diferență importantă este flexibilitatea membranelor TPO Firestone.

Membranele TPO Firestone, Bauder, Sika sunt mult mai rigide decât membranele PVC sikaplan, ceea ce le face ca aplicarea acestora sa fie mai dificila. Acest lucru este deosebit de important atunci când trebuie să realizati fixarile mecanice sau orice alte detalii de lucru, care poate duce la zone, care nu sunt perfect etanșe, lucrabilitatea cu membrana TPO Firestone pe vreme mai rece este extrem de dificila.

Pentru hidroizolații PVC in Cluj-Napoca județul Cluj cere oferta personalizata.

De ce preferă aplicatorii autorizati să instaleze membrana PVC sikaplan?

Există multe motive pentru care proprietarii de clădiri aleg să aibă încredere in membrana PVC sikaplan de acoperis dovedita in locul unei membrane TPO Firestone. Unul dintre motivele cele mai importante este faptul că majoritatea, dacă nu toti, producătorii de membrana TPO Bauder, Sika, Soprema, Renolit se află la a treia sau a patra versiune a membranei TPO, în timp ce membrana PVC sikaplan are peste 50 ani de testare și performanță reală. Cu toate acestea, pentru un aplicator autorizat de acoperișuri, motivele pentru care preferă să instaleze o membrana PVC sikaplan in loc de o membrana TPO au foarte multe de-a face cu acește cauze pentru a vă oferi un sistem de hidroizolatii cu membrana PVC sikaplan etanș și durabil.

O membrana TPO Firestone, Bauder, Sika, Renolit, Soprema necesită, de asemenea, ca toate marginile tăiate ale membranei să fie sigilate pentru evitarea migrației apei, iar sudurile sunt mult mai sensibile la testare. Toate acestea măresc timpul de execuție, costuri mai mari și un potențial crescut de greșeli. Când sistemele de hidroizolații acoperiș cu membrana TPO Firestone, Bauder, Sika, Renolit, Soprema dau greș, antreprenorii și instalatorii riscă să-și distrugă reputația realizată in decursul anilor cu eforturi considerabile.

 

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de membrana PVC in județul Cluj de cei mai importanti producatori de membrana PVC la nivel mondial. Hidroizolații PVC sikaplan realizate cu tehnologie Elvetiana de ultima generatie.

Care sunt diferențele cu privire la garanție membrana TPO de garanțiile membrana PVC sikaplan?

Garanțiile pentru membranele TPO Firestone, Bauder, Sika, Renolit, includ 5, 10, 15, 20, 25 și 31 de ani (sunt disponibile garanții pentru membrană și sisteme). În plus, există o acoperire mare a garanției pentru vant și grindina. 

Garanțiile de fixare și aderare membrana PVC sikaplan includ 5, 10, 15 și 20 de ani (garanții pentru membrană și sisteme disponibile).

 

Pentru hidroizolații PVC in Cluj-Napoca județul Cluj cere oferta personalizata.

Sunt disponibile culori personalizate pentru un design mai flexibil pe membranele TPO Firestone și membrana PVC sikaplan?

Membrana TPO Firestone : Da , conform paletar RAL, logo-uri etc. Membrana PVC sikaplan fixata mechanic și aderenta: Da.

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de membrana PVC in județul Cluj de cei mai importanti producatori de membrana PVC la nivel mondial. Hidroizolații PVC sikaplan realizate cu tehnologie Elvetiana de ultima generatie.

Ce culori sunt disponibile pentru membrana TPO Firestone și membrana PVC sikaplan?

Membrana TPO Sika, membrana TPO Firestone: Culori EnergySmart: Gri reflectorizant, bronz, patina verde și alb; Evergreen, Brown cupru și Gray Plad.

Membrana PVC sikaplan fixat și aderat: EnergySmart alb, gri reflectorizant și cafeniu sau conform paletar RAL.

Pentru hidroizolații PVC in Cluj-Napoca județul Cluj cere oferta personalizata.

In ce sisteme de hidroizolații sunt incluse membranele TPO Firestone și membranele PVC sikaplan?

Membrana TPO Firestone: in sisteme de hidroizolații aderente, mecanic, adeziv de contact, RhinoBond, hidroizolații cu membrana TPO Firestone terase acoperiș circulabile, Hidroizolații cu membrana TPO Firestone la terasa acoperis verde. 

Membrana PVC sikaplan sisteme de hidroizolatii cu fixare mecanica și aderata cu adeziv de contact și sistem hidroizolații cu membrana PVC sikaplan balastat: atașat mecanic, aderent și RhinoBond.

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de membrana PVC in județul Cluj de cei mai importanți producatori de membrana PVC la nivel mondial. Hidroizolații PVC sikaplan realizate cu tehnologie Elvetiana de ultima generație.

Care este diferența Indexului Reflectiv Solar (SRI) al membranei TPO Firestone de membrana PVC sikaplan?

Membrana TPO Firestone Membrana: 104 (îndeplinește cerințele din titlul 24, LEED) iar membrana PVC sikaplan cu fixare mecanica sau aderenta cu adeziv de contact: 104 (fixat) / 107 (aderent) (îndeplinește cerințele titlului 24, LEED)

Pentru hidroizolații PVC in Cluj-Napoca județul Cluj cere oferta personalizata.

PVC vs TPO: TPO este inca un produs in proces de imbunatatire

Fiind cel mai de încredere producător de membrană termoplastică cu un singur strat din lume, Sika este dedicată educării clienților actuali și potențiali despre diferențele dintre sistemele PVC și TPO.

Această pagină vă prezintă informații esentiale de comparație intre membrana PVC și membrana TPO. Vă  rugăm sa cititi câteva minute pentru a cerceta problemele care afectează sistemele cu membrană TPO și cum pot fi evitate aceste probleme folosind un sistem de membrană PVC.

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de membrana PVC in județul Cluj de cei mai importanti producatori de membrana PVC la nivel mondial. Hidroizolații PVC sikaplan realizate cu tehnologie Elvetiana de ultima generatie.

Sunt acoperisurile cu membrana TPO o alegere greșita?

Ultimele tipuri de produse ale membranelor TPO au relativ puțini ani de expunere „în lumea reală”, astfel încât rezistența lor la căldură, radiații UV și intemperii generale este încă necunoscută. Așa cum am menționat anterior în istoria secțiunii TPO, generațiile timpurii de membrane TPO au avut multe probleme de performanță, ceea ce a dus la modificări ale compoziției lor. Una dintre cele mai frecvente probleme au fost la membranele TPO care a eșuat în climă caldă sau când au fost expuse la raze UV mai mult timp.

Pentru hidroizolații PVC in Cluj-Napoca județul Cluj cere oferta personalizata.

Ce spun specialistii despre TPO?

Producătorii de TPO produc constant studii și reclame care își atacă concurenții și pretind supremația. Cum poți ști în ce producător să ai încredere?

Membrana TPO: de ce performanța este importanta?

Prezentat de Rene Dupuis și Helene Hardy Pierce la expoziția internațională de acoperiș 2015

  • De-a lungul anului 2013 și începutul lui 2014, Structural Research, Inc. (SRI), un laborator binecunoscut și foarte respectat, care a făcut teste cu UL, NRCA și MRCA, a obținut în mod independent diferite role (în total 45 din toate). marile marci TPO
  • SRI a efectuat o varietate de teste ale proprietății fizice ASTM, inclusiv grosimea peste rezistența la forță și sudura, ceea ce a arătat că cele patru mărci TPO prezintă performanțe relativ similare la aceste teste. Numai până la îmbătrânirea accelerată folosind testele de îmbătrânire a căldurii, intemperii și pierderea în greutate – testele cele mai strâns asociate cu performanța pe termen lung a membranei – au fost realizate încât diferite membrane TPO au prezentat diferențe semnificative.
  • În testul de grosime totală a membranelor TPO de 60 mil, grosimea medie a fiecărui produs a fost de 55-57 mil.
  • Când se uită la multe proprietăți fizice, cum ar fi grosimea deasupra rezistenței la forță și la sudură, cele patru TPO sunt destul de similare. Cu toate acestea, există diferențe mari în ceea ce privește îmbătrânirea accelerată.
  •  Este rezonabil să ne așteptăm ca membranele fabricate de un producător individual să fie relativ consistente de la o serie de producție (sau de la o fabrică) la alta. Cu toate acestea, studiul a constatat că unele mărci au performanțe mult mai consistente decât altele.

Pentru hidroizolații PVC in Cluj-Napoca județul Cluj cere oferta personalizata.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram