Microciment

Microciment DURADECOR in Brăila, judetul Brăila

Facebookpinterestlinkedinmail

Autorizat in aplicarea produselor speciale LGF-floor.ro microciment DURADECOR in Brăila, judetul Brăila

Microcimentul DURADECOR este un finisaj decorativ recomandat pentru lucrări noi, dar este ideal mai ales pentru renovari, dar punctul forte a acestui finisaj de microciment il reprezinta aderenta extrem de mare la diferite tipuri de suporturi existente din gresie, faianta, lemn, beton, metal, sticla fara ca acestea sa fie indepartate. Acest aspect constitue un mare avantaj, reducerea cheltuielilor cu indepartarea suporturilor existente, fara praf, nu genereaza deseuri, reducerea considerabila a timpului de executie, acesta fiind foarte redus.

Microcimentul DURADECOR sau microtopping este un produs obținut din ciment, care poate fi folosit pentru a acoperi pereți sau pardoseli, folosind straturi succesive cu grosime de 2-5 mm in total, și asigură o suprafață extrem de rezistenta la uzura, lovituri și zgârieturi, umezeală sau căldură, Microcimentul DURADECOR este compatibil cu incalzirea in pardoseala electrica cat si incalzirea in pardoseala clasica cu agent termic. De asemenea, este cunoscut, în funcție de țară sau regiune, cum ar fi betonul șlefuit (care nu este exact la fel), microtopping, beton-cire, microcemento, microconcrete, etc.

Cu toate ca microcimentul DURADECOR sau microtopping-ul in principal este utilizat pe pardoseli și pereți poate fi utilizat și pe alte suprafețe, de exemplu, pentru a face un blat sau o cada.

Aceste tipuri de pardoseli au o funcție dublă, pe de o parte acoperă suprafața și ofera o soluție de durată și rezistenta cu intretinere extrem de usoara, iar pe de altă parte, având în vedere nivelul ridicat si opțiunile sale de personalizare si design poate face parte din decor avand la dispozitie peste 5000 de culori, si  diferite aspecte, texturi unice.

Compania Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) este specializata si autorizata in aplicarea microcimentului DURADECOR sau microtopping. Aplicam microciment DURADECOR in toata zona Brăila Judetul Brăila.

Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) punem la dispozitie finisajul din microciment DURADECOR in peste 5000 de culori, texturi și coloram exact în funcție de solicitarile clientului, Compania Larex Global Floor – LGF are o vasta experienta de peste 31 de ani pentru instalarea sistemelor speciale inclusiv finisajul decorativ microciment DURADECOR, acest avantaj considerabil contribuie la realizarea unor lucrari de succes.

Aplicam microciment DURADECOR in Brăila, Larex Global Floor – LGF( LGF-floor.ro) ofera Microciment DURADECOR care va garanteaza cea mai buna calitate si satisfactie deplină a clienților noștri oferind o garantie intre 2-10 ani în Brăila Judetul Brăila.

Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) utilizam finisajul decorativ de o calitate PREMIUM, microcimentul DURADECOR pentru a lucra în mod eficient și sa ofere cele mai bune servicii pentru clienții noștri in aplicarea microcimentului.

Solicitati un pret special pentru proiectul dumneavoastra de aplicare a microcimentului DURADECOR fara niciun compromis. Aplicam microciment DURADECOR in Brăila dar si in tot judetul Brăila.

Ne puteti contacta la adresa de Email: ofertare@lgf-floor.ro, sau la numarul de telefon de mai jos: 0729000444

Solicitati gratuit mostra Microciment DURADECOR.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram