mocheta hotel
Mocheta

Mocheta ideală pentru hoteluri, pensiuni, restaurante din Baia Mare, județul Maramureș

Facebookpinterestlinkedinmail

Hotelurile și pensiunile sunt locuri des frecventate care trebuie mereu să arate îngrijit pentru ca oaspeții să aibă o experiență plăcută. Aspectul unui hotel, pensiuni sau local din domeniul horeca în Baia Mare, județul Maramureș joacă în rol foarte important în susținerea afacerii. Deoarece clienții se așteaptă la un aspect inedit, îngrijit și plăcut, managerii trebuie să facă demersurile necesare ca să nu îi dezamăgească. Un punct bun de pornire a unui aspect plăcut este mocheta.

Importanța unui aspect inedit

mocheta

Pentru aspectul inedit și curat, Larex Global Floor recomandă aplicarea mochetei pentru hoteluri, pensiuni și localuri din domeniul Horeca. Mocheta oferă un aspect inedit și poate da un aer extravagant încăperii pentru un plus de confortabilitate oferită și resimțită de clienți. Mocheta poate să fie în diverse culori, personalizată după bunul plac al beneficiarului. Larex Global Floor colaborează cu cei mai mari producători de mochete precum Tarkett, Lano, Balta, Associated Weavers, B.I.G. floorcoverings și Halbmond. Datorită acestei game variate pe care LGF o prezintă beneficiarul poate să apeleze cu încredere la serviciul dorit. Cu o experiență de peste 31 de ani pe piața pardoselilor, Larex Global Floor vă ajută cu aplicarea unei mochete potrivite pentru nevoile dvs. Echipa noastră vă oferă siguranța unui lucru bine făcut și a montării unui produs de calitate în Baia Mare, județul Maramureș.

Pentru mai multe detalii apelați la  0729.000.444 sau cereți oferta personalizată la adresa de e-mail ofertare@lgf-floor.ro.

Avantajele mochetei pentru hotel, pensiuni, localuri

Pentru aceste zone LGF vă poate oferi mochete de la diverși producători de înaltă calitate. Fie că vorbim de mocheta de tip dale Tarkett Sintelon (cu suport din PVC), mocheta în dale Desso (cu suport textil, bitum ori PVC) sau mocheta din fibre compactate BURMATEX (cu suport din bitum), principalele avantaje  ale  mochetei sunt:

– acces facil la pardoseala tehnică, acolo unde este cazul
– permite schimbarea foarte rapidă a zonelor uzate cu costuri minime (fără să fie nevoie să se schimbe pardoseala din întreaga camera)
– izolare fonică și termică foarte bună
– posibilități de design nelimitate
– permite schimbarea aspectului unei camere cu costuri minime prin adăugarea de accente de culoare

Destinația principală pentru acest tip de mochetă este zona de birouri, însă poate fi folosită cu succes și în restaurante, hoteluri sau pensiuni din Baia Mare, județul Maramureș. Aceasta poate fi utilizată oriunde este nevoie de un design personalizat și deosebit.

Mocheta dale cu suport PVC

Brandul Sintelon aparține grupului Tarkett (cel mai mare producător de pardoseli la nivel mondial) și este specializat în producția de mochetă rolă si mochetă dale cu suport de PVC.

Mocheta dale cu suport PVC are ca avantaje majore rezistenta crescuta la trafic (in comparatie cu mocheta pe suport din bitum), o calitate exceptionala a imbinarilor si usurinta cu care se pot inlatura atunci cand este nevoie sa fie inlocuite sau sa se acceseze spatiul tehnic de sub pardoseala.

Mocheta pentru hotel

Hotelurile sunt zone frecventate de multe persoane cu diferite așteptări, dar ce au aceștia în comun este dorința pentru un mediu curat și confortabil. Astfel o mochetă poate fi alegerea ideală deoarece are un aspect foarte plăcut și poate fi personalizată după diverse dorințe. De asemenea mocheta este rezistentă la trafic intens și ușor de curățat cu aspiratorul sau soluții de curățare speciale. 

Pentru un aspect inedit în hotelul tău din Baia Mare, județul Maramureș, LGF vă recomandă alegerea unei mochete din această gamă. LGF vă recomandă mocheta Carus Grande Merlo sau mocheta Orion/Invictus.

mocheta hotel
Sursa: https://www.perpetuum.ro/secret-sensualite.html

Mocheta pentru pensiuni

Pensiunile sunt locuri unde clienții merg și vor să găsească o atmosferă mai primitoare decât într-un hotel, confotabilă și un sentiment de acasă. Astfel în pensiuni crearea unui aspect primitor și călduros este esențial pentru buna funcționare a acesteia. O mochetă va da un aspect plăcut pensiunii și va proteja podeaua existentă de factorii care ar putea să o zgârie sau ciobească. Un alt motiv pentru care să alegeți mocheta în pensiunea dvs este ușurința în curățare. Mocheta se curăță ușor cu aspiratorul și cu soluții speciale precum covoarele. 

Larex Global Floor vă recomandă mocheta Sirius/Invictus sau mocheta Granit care se potrivește cu multiple culori și diferite tipuri de design interior.

mocheta pensiuni
Sursa: https://www.perpetuum.ro/mocheta-splendid.html

Mocheta pentru restaurante

Restaurantele și localurile din domeniul Horeca au nevoie de un aspect inedit și plăcut pentru ca persoanele să îi treacă pragul cu drag. Acest fapt poate face diferența dintre un local slab frecventat și un local renumit, în plină dezvoltare. Astfel atenția la detalii este obligatorie. Din acest motiv o mochetă poate fi alegerea potrivită deoarece oferă aspectul de care ai nevoie și poate fi personalizată după dorințele beneficiarului în colaborare cu designerii. 

Pentru un restaurant din Baia Mare, județul Maramureș Larex Global Floor vă recomandă mocheta Arc Edition PM Schubert.

mochetă restaurant
Sursa: https://www.perpetuum.ro/mocheta-arc-edition-pm-schubert.html

De ce să alegi Larex Global Floor

Acum probabil te întrebi de ce să apelezi la o companie să îți monteze mocheta când poți să o montezi tu singur?

Ei bine, mocheta trebuie montată și fixată corespunzător pentru a crea un aspect integral și a obține o suprafață plană. Larex Global Floor montează cu precizie mocheta dorită urmând a aplica un adeziv special pentru a fixa mocheta de stratul suport al pardoselii. BONUS! Odată cu montarea mochetei se va realiza un audit de curăţenie pentru toate încăperile clădirii.

Pentru mai multe detalii și montare în Baia Mare, județul Maramureș apelați la 0729.000.444 sau cereți oferta personalizată la adresa de e-mail ofertare@lgf-floor.ro.

mocheta
Sursa: https://www.perpetuum.ro/satisfaction-sensualite.html
Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram