pardoseală beton poliuretanic
Pardoseli beton poliuretanic

5 motive pentru care sa alegi mortarul poliuretanic pentru pardoseala ta în Zalău, județul Sălaj

Facebookpinterestlinkedinmail
Mortarul poliuretanic este folosit ca o soluție completă pentru realizarea pardoselii din beton cu proprietăți superioare sau pentru diverse reparații la nivelul acesteia în Zalău, județul Sălaj. Datorită proprietăților sale antibacteriene, mortarul poliuretanic este potrivit pentru mai multe industrii. Și acesta este doar unul din multiple avantaje pe care mortarul poliuretanic îl oferă.

Avantajele mortarului poliuretanic pentru montarea pardoselii în Zalău, județul Sălaj

Timpul de întărire

Unul din avantajele cele mai importante ale mortarului poliuretanic este timpul de întărire. Mortarul poliuretanic se întărește în numai 12 ore și se poate aplica inclusiv pe suportul umed, adică turnarea betonului de doar 7 zile. Datorită acestui timp de întărire scurt este o soluție potrivită pentru persoanele care doresc o lucrare rezistentă și realizată într-un timp scurt.

pardoseala epoxidică

Antibacterian, antimicrobial

O altă caracteristică a mortarului poliuretanic este că prezintă proprietăți antibacteriene și antimicrobiale. Acest avantaj îl face potrivit pentru multe industrii precum cea alimentară sau farmaceutică.

Rezistent la diverși factori

Mortarul poliuretanic prezintă o rezistență crescută la întindere și un grad mare de rezistență la impact. De asemenea mortarul poliuretanic are rezistențe chimice considerabile și rezistență la șocuri termice de la -15°C si pana la +70°C, în functie de grosime. Prezintă de asemenea și rezistență mare la alunecare coeficientul R10.

Durată de viață crescută

Datorită rezistenței mari pe care o prezintă la diverși factori externi, mortarul poliuretanic prezintă o durată de viață crescută de cuprinsă între 30 și 40 de ani. Această durată de viață extinsă este un avantaj considerabil pentu alegerea mortarului poliuretanic.

Certificări internaționale

Echipa Larex Global Floor utilizează mortar poliuretanic în Zalău, județul Sălaj care este reglementat în funcție cu certificările de calitate în vigoare, dar și cu certificările internaționale.

Pentru pardoseala din mortar poliuretanic, Larex Global Floor vă pune la dispoziție sisteme de pardoseala diferite, regăsindu-se câte un sistem potrivit pentru fiecare locație din Zalău, județul Sălaj sau industrie. Dacă nu sunteți siguri de ce tip de sistem este nevoie, Larex Global Floor vă stă la dispoziție pentru eventuale întrebări  și pentru a clarifica orice nelămurire aveți.

Pentru mai multe detalii sunați la 0729000444 sau puteți solicita oferta personalizată la adresa de e-mail: ofertare@lgf-floor.ro

În videoclipul de mai jos puteți viziona procesul de montare a mortarului poliuretanic într-o zonă de producție alimentară:

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram