pardoseala beton poliuretanic ucrete
Pardoseli beton poliuretanic

Studiu de caz: pardoseala din beton poliuretanic Ucrete în Arad, județul Arad

Facebookpinterestlinkedinmail

Betonul poliuretanic este o combinație de liant polimeric (uretan) și materiale de umplutură (ciment și agregat). Acesta poate fi utilizat în sistemele de acoperire a pardoselii. În general, utilizarea mortarului poliuretanic este bine cunoscută pentru rezistența lui chimică și la temperaturi înalte.

Caracteristicile generale ale pardoselii din beton poliuretanic Ucrete în Arad, județul Arad

Datorită proprietății deosebite și rezistenței, rășina poliuretanică se folosește cu succes în realizarea pardoselilor. Sistemele de pardoseala din beton poliuretanic folosesc o tehnologie unică pe bază de răşini poliuretanice care conferă pardoselilor industriale o rezistenţă excepţională la substanţe chimice agresive, şocuri termice şi mecanice, impact extrem, asigurând o soluţie de neegalat pe termen foarte lung pentru pardoseli durabile.

Longevitatea extrem de mare a sistemelor de pardoseală antibacteriană din beton poliuretanic este unul dintre atributele esentiale ale pardoselii antibacteriane multe pardoseli au o vechime de peste 30-40 de ani fiind încă în folosință, aspect care duce la economisirea de resurse financiare pe termen lung si salvarea resurselor naturale (materii prime).

Larex Global Floor oferă o gamă diversificată de sisteme de pardoseală din beton poliuretanic care sunt potrivite pentru numeroase industrii sau zone comerciale din Arad, județul Arad. Acestea sunt versatile si prezintă proprietățile rezistente și antibacteriene ale betonului poliuretanic. 

beton poliuretanic

Avantajele pardoselii din beton poliuretanic Ucrete

Pardoselile din Beton Poliuretanic Ucrete montate de Larex Global Floor în Arad, județul Arad dețin certificatul Indoor Air Comfort Gold Label (Calitatea aerului in spatiile interioare), dupa testari independente ale continutului de Compusi Volatili Organici (VOC) si audit de management al calitatii si al procedurilor de control al productiei.
Sistemele de pardoseli antibacteriene din beton poliuretanic UCRETE detin certificare HACCP, pentru utilizare in facilitati de productie ce opereaza in sistem de control al sigurantei alimentare HACCP.

Alte avantaje ale pardoselii Ucrete:

  • Proprietăți antibacteriene
  • Rezistență chimică ridicată
  • Rezistență la temperaturi de la -40°C până la 150°C
  • Rezistență la impact
  • Întărire rapidă în maxim 5 ore
  • Rezistență la alunecare
beton poliuretanic

Testarea rezistenței pardoselii la șoc termic

Șocul termic apare atunci când temperatura mediului se schimbă semnificativ și instataneu, ceea ce poate duce la afectarea pardoselii din industria alimentara dacă nu a fost selectat un sistem de pardoseala corespunzator.
Șocul termic poate apărea din mai multe motive, cum ar fi: curățarea cu jet abur fierbinte, deschiderea cuptoarelor fierbinți sau a ușilor către camerele frigorifice, manipularea rastelelor cu roti metalice fierbinti, etc.  Se recomanda sistemele de pardoseli cu rezistenta termica in functie de temperaturile la care va fi supusa pardoseala, se selecteaza grosimea sistemului de pardoseala din beton poliuretanic, sunt disponibile urmatoarele grosimi 4 mm, 6 mm, 9mm, 12 mm. Acestea influențează caracteristicile și rezistența pardoselei.

În videoclipul de mai jos puteți viziona testarea pardoselii la șoc termic:

Pentru mai multe detalii și o ofertă personalizată pentru montarea pardoselii în Arad, județul Arad nu ezitați să ne contactați pe e-mail: ofertare@lgf-floor.ro sau la numărul de telefon 0729000444.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram