covor pvc
Pardoseli electrostatice

Covor PVC special pentru afacerea ta în Brașov

Covorul PVC

Covorul PVC Tarkett sau mocheta sunt o componentă importantă din locația ta din Brașov. Acesta este un tip de pardoseală modernă care oferă beneficiul unui aspect plăcut și integral al încăperii cu cel al păstrării căldurii și curățeniei. Covorul PVC ESD sau mocheta Tarkett este recomandat pentru spitale, spații educative, magazine, hale industriale sau depozite pentru industria electronică.

Larex Global Floor – LGF oferă servici complete pentru pardoseli electrostatice disipative ESD, antistatice AS din covor PVC Tarkett tip rolă sau dale pvc, asistență tehnică bazată pe experiență, buletin de măsurători ESD, mentenanță profesională inclusiv soluții de curățare cu proprietăți conductive. Împreună cu arhitecții și inginerii continuăm să oferim cu multă dăruire o gamă completă de sisteme certificate și soluții inovatoare pentru dvs în Brașov. Larex Global Floor-LGF apelează la produsele furnizate de compania cu un puternic impact pe piață, Tarkett sau Altro. Pardoselile din covor PVC Tarkett sunt recomandate domeniilor: industria electronică, producție senzori, tehnologia informației și industria de telecomunicații, sănătate, educație, comerciale, birouri sau hoteluri, zone de agreement, SPA.

Proprietăți covor PVC

Pentru covorul PVC Tarkett există numeroase beneficii care vin odată cu acesta. Covorul PVC ESD Tarkett este un tip de pardoseală cu un aspect plăcut și estetic. Totodată acest tip de pardoseală are și beneficii ale funcționalității pe lângă aparență. Covorul PVC ESD este un tip de pardoseală plană și fără denivelări. Pentru spitale este recomandat covorul PVC ESD Tarkett datorită proprietăților sale antimicrobiene și antifungice. Covorul PVC ESD Tarkett este foarte rezistent la substanțe și agenți chimici permițând curățarea chimică și antimicrobiană.

Stratificație covor PVC conductiv ESD

Covorul dale PVC ESD montat de Larex Global Floor în Brașov prezintă proprietățile covorului PVC Tarkett și cele electrostatice. LGF montează covorul PVC ESD care are proprietăți electrostatice disipative ESD. Datorită acestor proprietăți se pretează pentru diverse industrii unde este nevoie de o pardoseală specială. De asemenea covorul PVC Tarkett este rezistent la trafic intens având o durabilitate foarte mare. Rezistența la alunecare fac din acest tip de pardoseală una integrală care se montează fără unghiuri drepte la îmbinarea cu peretele sau la rosturi. Astfel covorul PVC ESD antistatic nu acumulează resturi permițând curățarea temeinică și eliminarea mizeriei si a microbilor.

Montarea covorului PVC în Brașov

Deși montajul covorului PVC ESD Tarkett nu necesită mult timp trebuie urmați acești pași preliminari:

  • Înaintea montajului covorului PVC este necesar să se îndepărteze pardoseala existentă
  • Suprafața pe care urmează să fie instalat covorul PVC trebuie să fie uscată, curată și plană. Echipa LGF se va ocupa de întreg procesul de pregătire a suportului existent
  • Pentru a aclimatiza covorul PVC la condițiile camerei, aceasta trebuie lăsată timp de 24 de ore în încăperea în care urmează să fie montată, la temperatura camerei
  • Înainte de începerea instalării covorului PVC se realizează planul și măsurătorile necesare pentru a știi cantitatea de material utilizată
  • Pardoseala tip covor PVC poate fi montată în trei feluri: cu bandă adezivă, prin lipire și fără lipire. Modalitatea montajului depinde de cât de circulată este camera în care urmează să fie instalat covorul PVC.

Vizionați procesul de montare efectuat de echipa Larex Global Floor la aplicarea covorului PVC ESD Brașov:

Avantaje covor PVC ESD Tarkett

  • Pardoseala conductiva cu descarcare electrica
  • Respecta toate standardele internationale. Conductivitate electrica si antistatica conform IEC EN 61340-4-5, IEC EN 61340-4-1, EN 1081, EN 1815
  • Grosimea sistemului 2,2 mm
  • Premium, omogen
  • Igienic
  • Clasificare conform EN 685 / EN ISO 10874, trafic intens, Clasa 23 / 34 / 43
  • Rezistenta chimica ridicata
  • Rezistenta la uzura
  • Rezistenta la abraziune
  • Rezistenta la foc Bfl-s1
  • Aspect estetic
  • Durata de viata: 15 ani

Larex Global Floor vă poate veni în ajutor cu montarea covorului PVC ESD Tarkett sau a mochetei pentru locația dvs din Brașov. De asemenea pentru montarea covorului PVC ESD se oferă buletin de măsurători gratuit. Pentru mai multe detalii și oferta personalizată apelați la 0729.000.444 sau trimite-ți un e-mail la adresa ofertare@lgf-floor.ro.