Pardoseala epoxidica industria horeca Pardoseli epoxidice, microciment, beton poliuretanic industria Horeca

8 cifre de știut din bucătăriile HoReCa: de speriat sau de remediat? in judetul Timiș

Facebookpinterestlinkedinmail

Pardoseala epoxidica antibacteriana

Larex Global Floor aplicator autorizat pardoseala epoxidica antibacteriana

Zonele din bucatarii in care gustul prinde viata, care nu sunt oprite în această perioadă, din restaurante, fast food-uri, cafenele sau bistrouri, bucătăriile profesionale HoReCa ce încă mai pregătesc bunătățile cunoscute de clienți, ar trebui considerate zone in care se contopeste magia gusturilor unice, a dragostei fata de client in perioade dificile.

Acest articol este dedicat:

– Cei ce isi desfasoara activitatea in acesta perioada, au sau vor să aibă o afacere în segmentul de piata, domeniu HoReCa

– Pentru start-up-uri care au nevoie de motivatie, pasiune, inspirație pentru domeniul HoReCa

– Pentru toate bucătăriile profesionale, bucatarii industriale, laboratoare, cofetarii în care cifrele sunt și ele ingrediente principale.

 

8 cifre importante din bucătării profesionale HoReCa

Și bucătăriile de acasa în perioade de criză sau înainte de sărbători, în vacanțe, de voie sau nevoie, devin aproape bucatarii profesionale, inspirate din HoReCa

De la pardoseli restaurante la cifrele care fac industria HoReCa să iasă în evidență, azi ne concentrăm pe 8 cifre de reținut din industria HoReCa

Aceste informatii sunt esentiale pentru ca să înțelegi riscurile și ca să apreciem eforturile unui segment de piata cum este HoReCa care de la pardoseală la acoperis, are toate ingredientele să fie un success! Dar numai dacă includem si inspiratie, pasiune, muncă și un spatiu care sa confere siguranta atat de necesara bucatariilor profesionale din acest segment de piata HoReCa.

 

Cateva cifre de care ar trebui sa ne pese

 

1. 17% din mancare servita nu sunt complet consumate în restaurante

 

2. 44% din buget este alocat mancarii, la restaurante și cafenele, pub în cazul generației Millennials.

 

3. 68 ore, 30 minute și 1 secundă este recordul mondial deținut de un american pentru cel mai lung maraton de gătit în bucătăria de acasă – asta cu referire la perioada în care suntem. Și ne închipuim doar cum arăta pardoseala de bucătărie la final. 

 

Acum vedem cum este să facem și noi astfel de eforturi acasă.

 NOTĂ: În bucătăriile profesionale HoReCa sunt special create ca să aducă siguranță, confort și timp redus de mișcare și curățare. 
Larex Global Floor aplicator autorizat industria HoReCa industria alimentara

Solicitati un pret special pentru proiectul dumneavoastra de aplicare a pardoseli antibacteriene epoxidice si pardoseli antibacteriene poliuretanice! Fara niciun compromis. Aplicam pardoseala epoxidica si pardoseala poliuretanica in Timișoara dar si in tot judetul Timiș.

Cateva cifre despre segmental Horeca în România:

4. 31.000 de locaţii de tip restaurant sau cafenele activau în 2019 la nivel național, de la 36.000 numărul de restaurante, baruri, cafenele, la nivelul anului 2017 în România, în creștere față de 2014 când cifrele arătau că pe piața românească activau aproximativ 24.400 de firme cu domeniul principal de activitate „restaurante și alte activități de servicii de alimentație”.

5. 589 este numărul de de companii în domeniul HoReCa înființate prin intermediul schemelor de antreprenoriat finanțate din fonduri europene în cadrul POCU. Asta era statistica la 30 septembrie 2019, publicată de Ministerul Fondurilor Europene. Iar de la ONRC, aflăm că în perioada ianuarie-august 2019 s-au înființat 5143 hoteluri şi restaurante, în creștere cu +43,74%, față de 2018

6. 194.519 era la finalul lui 2019 numărul de angajați din România din domeniul HoReCa.

NOTĂ: in special zonele de bucătărie sunt inima unei afaceri de succes în acest domeniu, pentru că acolo se realizeaza magia care confera valoarea adaugata care înseamnă grijă, pasiune dar și profit, desigur. Perioada aceasta grea a încercat multe dintre bucătăriile industriale, dar pe pardoseala HoReCa încă s-a auzit agitația livrării. Și livrările au crescut simțitor, așa cum și inițiativele de sprijin pentru cei care trimit, din bucătării, preparatele care îi reprezintă. 

Cifre înainte de acesta perioada nefasta:

7. 83% din români au fost cel puţin o dată în ultimele şase luni în restaurante standard, cu mese (sitting), 59% au utilizat servicii de livrare şi 59% au fost la fast-food – conform datelor de la ediţia a III-a a celui mai mare studiu naţional în zona de food, realizat la începutul anului 2020 în cinci dintre cele mai mari oraşe din România: Bucureşti, Braşov, Timişoara, Cluj, Iaşi, la inițiativa Hospitality Culture Institute.
 
8. 14 mld. lei este suma încasărilor din domeniu restaurantelor, cel mai bun an raportat până acum, după o creştere de aproape 20% faţă de 2018 (sursa)
 

Cifre de după criză și raza de speranță:

100% este cifra care arată cu cât a scăzut acest domeniu în perioada martie-aprilie 2020.

10. 60% reprezintă în ponderea totală doar şomerii din domeniile de activitate hoteluri şi restaurante în perioada martie – aprilie 2020, adică 118.277 de persoane ducând astfel rata şomajului în această ramură la maxime istorice.

Una dintre cele mai sigure și mai viabile căi este să îți închizi restaurantul pentru public (nu că ai mai avea de ales acum) și să transformi bucătăria într-un spațiu sigur și igienizat, care să ofere felurile de mâncare preferate de către clienții locației, fără că aceștia să fie nevoiți să se deplaseze că să o ridice.” – Vali Tătar, antreprenor și Sommelier, cu peste 20 de ani de experiență în Marketing, Branding și Comunicare. (sursa)

50% dintre restaurantele închise acum, este posibil sa nu se mai redeschida, dacă vorbim despre o perioadă mai mare de trei luni de criză,” estimează Ion Biriș (fondator LOFT).

 Mii de meniuri gratuite pleacă din bucătării acum spre cadrele medicale care se activează în spitale. De la proprietari de restaurante, la lanțuri comerciale, la donații de la cetățeni de rând, mișcările de acest gen sunt tot mai întâlnite, active și care ne dau speranță.

Ziua Mancatului in Oras de Acasa. În aprilie 2020, Hospitality Culture, o asociație românească a profesioniștilor din diferite zone HoReCa, lansează inițiativa Ziua Nationala a mâncatului de acasă. Toți cei ce stau acasă sunt invitați să comande de la restaurantul preferat, susținând astfel industria. Așteptăm și noi cu interes să vedem rezultatele acestei inițiative.

 
Larex Global Floor aplicator autorizat industria HoReCa

De ce sunt esentiale cifrele acestea:

Domeniul în care lucrăm noi, Larex Global Floor-LGF, ne poate menține siguri într-o incapere, bucatarie profesionala instaland o pardoseala antibacteriana din beton poliuretanic Duracrete, microciment antibacterian, rasini epoxidice Durafloor într-o bucătărie profesională industrială sau alte tipuri de pardoseli pentru industria alimentară restaurant, cantine pentru deservire, alimentație publică. 
Dar economia este o piramidă la care asezam toti cate o carămidă pentru a ajunge in varful ei si a gusta meniul succesului. Aceste cateva cifre sunt ca si o cardiograma daca sunt intelese si tratate corespunzator rezultatul va fi unul care va oferi zambete pe buzele tuturor.
Iar la restaurant, bucatarii vechi, se adaugă noi pardoseli profesionale, ca pietre de temelie la afaceri durabile.
Sistemele Duracrete MF sunt pardoseli turnate vopsite din sapă poliuretanică ce se aplică la o grosime de 4-6 mm, este impermeabilă, are aspect lis si are o durata de viată indelungată. Este rezistentă la socuri termice, la acizi puternici, grasimi, uleiuri si solventi. Se curată usor si nu favorizează dezvoltarea biologică, ajutand astfel la mentinerea standardelor de igienă. Rezultatul il puteti vedea in bucataria industrială, laborator Cluj NapocaVideo aplicare sistem pardoseala.
Larex Global Floor-LGF Vă oferă o mană intinsă in acestă perioadă cu solutii complete pentru pardoseli bucatarii profesionale HoReCa la preturi si conditii speciale.

Compania Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) are o experienta de peste 31 ani in aplicare pardoseala epoxidica este specializata si autorizata in aplicarea sistemelor de pardoseli industriale DURACRETE. Aplicam pardoseli epoxidice garantate cu polita de asigurare in toata zona Timișoara – Judetul Timiș.

Aveți încredere! Lucrarile execute de Larex Global Floor-LGF. Ne reprezinta!

Suntem la un click distanță dacă aveți întrebări sau curiozități – Echipa Larex Global Floor-LGF Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu.

Vezi și celelalte articole din Blog, cu idei inovatoare, inspirație și modele de lucru din portofoliul nostru.

SOLICITĂ O OFERTĂ SAU SFAT despre pardoseala epoxidica, pardoseala poliuretanica Gratuit!!!

            Tel. 0729.000.444 si adresa e-mail ofertare@LGF-floor.rowww.LGF-floor.ro

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram