Pardoseli epoxidice

Pardoseli Epoxidice Brăila

Facebookpinterestlinkedinmail

Larex Global Floor – LGF – LGF-Floor.ro 

Este un aplicator autorizat de cei mai importantii producatori de rasini epoxidice la nivel mondial.

Specializati in aplicarea unor produse speciale pentru pardoseli epoxidice LGF-floor.ro ofera sisteme de pardoseala epoxidica precum gama DURAFLOOR EP in judetul Braila.

Sistemele de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP pot avea diferite caracteristici, aspect si grosime in functie de solicitarile la care vor fi expuse acestea.

Pardoseala epoxidica se livreaza in diferite tonuri de culoare conform paletar RAL. Pardoselile epoxidice sunt recomandate pentru lucrari noi, dar este ideal si pentru reconditionarea, reimprospatarea unor pardoseli epoxidice existente cu un anumit grad de uzura, sau daca au nevoie de schimare a culorii pentru pardoseala epoxidica existenta, pardoselile epoxidice sunt recomandate pentru zone uscate.

Avantaje Pardoseli Epoxidice

Unul dintre avantajele esentiale ale pardoselilor epoxidice sunt:

Pardoseala epoxidica are o rezistenta chimica deosebit de mare. Pardoseala epoxidica are o aderenta la suport beton, metal, lemn extrem de ridicata. Pardoseala epoxidica are o rezistenta la uzura extrem de mare. Pardoseala epoxidica antibacteriana confera suprafete continue fara rosturi usor de curatat obtinandu-se o pardoseala epoxidica extreme de igienica.

Durata de viata a sistemelor de pardoseli epoxidice

Pardoseala epoxidica are o durata de viata minim 20 ani. Sistemele de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP sunt realizate din mai multe produse respectiv din doua componete: componenta A rasina si componenta B intaritor amestecandu-se cu raportul indicat de catre producatorii rasinilor epoxidice. Sistemele de pardoseli epoxidice pot fi folosite pentru a acoperi pardoseli epoxidice industriale, pardoseli epoxidice comerciale, pardoseli epoxidice decorative 3D inclusiv pe suprafete verticale pereti, sistemele de pardoseli epoxidice sunt realizate prin aplicarea unor straturi succesive de rasini epoxidice cum ar fi: rasina epoxidica DURAFLOOR EP 10(AMORSA), RASINI EPOXIDICE AUTONIVENTANTE DURAFLOOR  EP 30 (STRAT INTERMEDIAR) RASINI EPOXIDICE STRAT FINAL DURAFLOOR PU 10 S.

Grosime pardoseli epoxidice

Sistemele de pardoseli epoxidice pot fi aplicate in diferite grosimi intre 1-5 mm, asigurand o suprafata extrem de rezistenta la uzura, socuri mecanice, lovituri.

Sistemele de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP sunt compatibile cu incalzirea in pardoseala electrica cat si incalzirea in pardoseala clasica cu agent termic.

Recomandari zone de aplicare Pardoseli epoxidice

Sistemele de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP sunt recomandate pentru diferite zone de aplicare cum ar fi:

Pardoseli epoxidice pentru service auto. Pardoseli epoxidice pentru parcari auto. Pardoseli epoxidice pentru industria alimentara. Pardoseli epoxidice pentru hale industriale. Pardosela epoxidica antibacteriana pentru spitale, laboratoare analize, clinici. Pardoseala epoxidica pentru gradinite, scoli, licee, universitati.

Pardosela epoxidica cu proprietati electrodisipative ESD sau antistatice inclusive Anti-EX utilizate cu precadere in industria electronica, laboratoare, armament, industria IT etc.

Aplicare Pardoseli epoxidice

Compania Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) este specializata si autorizata in aplicarea sistemelor de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP. Aplicam diferite sisteme de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP la nivel national si local in judetul Braila in functie de solicitarile la care va fi expusa pardoseala expodica.

Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) punem la dispozitie sistemele de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP  conform paletar de culori RAL, Compania Larex Global Floor – LGF are o vasta experienta de peste 31 de ani pentru instalarea sistemelor speciale de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP, aceste avantaje considerabil contribuie la realizarea unor lucrari de succes.

Garantie Pardoseli epoxidice

Aplicam sisteme de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP  la nivel national, Larex Global Floor – LGFLGF-floor.ro) implementeaza pardoseala epoxidica DURAFLOOR EP care va garanteaza cea mai buna calitate si satisfactie deplina clientilor nostri oferind o garantie intre 2-10 ani asigurata cu polita de asigurare Groupama pentru pardoseli epoxidice la nivel national si local in judetul Braila.

Larex Global Floor – LGF (LGF-FLOOR.RO) implementeaza sisteme de pardoseli epoxidice avand o calitate PREMIUM.

Cere oferta personalizata

Solicitati un pret special pentru proiectul dumneavoastra de aplicare a sistemelor de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP fara niciun compromis. Aplicam sisteme de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP la nivel national si local in judetul Braila, avand sediul central in Baia Mare si puncte de lucru in municipiul Cluj-Napoca si Sibiu.

Ne puteti contacta la adresa de Email: ofertare@lgf-floor.ro, sau la numarul de telefon de mai jos: 0729000444

Solicitati gratuit mostra pentru sistemul de pardosela epoxidica recomandata pentru industria dvs.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram