RECONDIŢIONAREA REPARAREA ACOPERIŞURILOR DIN PANOU SANDWICH

RECONDIŢIONAREA REPARAREA ACOPERIŞURILOR DIN PANOU SANDWICH in judetul Constanța

Facebookpinterestlinkedinmail

LAREX GLOBAL FLOOR-LGF OFERA SOLUŢII LA CHEIE PENTRU RECONDIŢIONAREA, REPARAREA ACOPERIŞURILOR DIN PANOU SDW(SANDWICH) DE LA HALE METALICE INDUSTRIALE UTILIZAND SISTEME INOVATOARE DE HIDROIZOLATII FORMATE DIN MATERIALE PREMIUM CUM AR FII: BARIERA VAPORI, POLISTIREN, VATA BAZALTICA, SPUMA POLIURETANICA, PIR, MEMBRANA PVC SIKA, MEMBRANA TPO SIKA, MEMBRANA EPDM FIRESTONE, MEMBRANA LICHIDA DURAGUM W-MTC INCLUSIV TRAPE DE FUM SI LUMINATOARE INDUSTRIALE.

Larex Global Floor aplicator autorizat SIKA reconditionare acoperisuri panouri sandwitch

CATEVA PRECIZARI ESENTIALE PENTRU ACOPERISURILE CU PANOU SDW(SANDWICH) DE LA HALE METALICE INDUSTRIALE.

Acoperişurile Metalice din panou SDW(SANDWICH) de la hale metalice industriale necesită frecvent lucrări de recondiţionare şi impermeabilizare datorită unor probleme tipice precum:

– Coroziunea metalului

– Dilatare şi contracţie mare a metalului în timp, ce duc la slăbirea elementelor de prindere şi la apariţia fisurilor pe sigilări şi rosturi de la panourile SDW(SANDWICH).

– Condens

– Infiltraţii datorate impermeabilizării detaliilor, rosturilor şi conexiunilor dificile (adică la jgheaburi, luminatoare, guri de aerisire)

– Sistemele de reconditionare si reparatii acoperisuri cu panou SDW(SANDWICH) de la hale metalice industriale realizate de Larex Global Floor-LGF applicator autorizat SIKA.

Larex Global Floor-LGF recomanda sistemele de hidroizolatii cu membrana PVC, membrana TPO, membrana EPDM, membrana Lichida Duragum-MTC care sunt adecvate pentru recondiţionarea acoperişurilor existente panou SDW(SANDWICH) de la hale metalice industriale se bazează pe: 

stratificatie hidroizolatie acoperis standard suport panou sdw sandwitch Larex Global Floor aplicator autorizat

– Curatarea panourilor SDW(SANDWICH) de la hale metalice cu spuma activa sau degresant

– Aplicarea unui strat de protectie anticoroziva pe panoul SDW(SANDWICH) ruginit.

– Bariera de vapori daca este cazul

– Strat izolator din polistiren EPS, spuma poliuretanica PIR, vata bazaltica

– Montarea membranelor: membrane PVC, membrane TPO, membrane EPDM dintr-un singur strat, Membrane lichide Duragum-MTC si fixarea mecanica prin dibluire. Aceste sisteme de reconditionare hidroizolatii acoperis cu panou SDW(SANDWICH) de la hale metalice industriale sunt concepute pentru a rezolva toate problemele de mai sus, pentru a vă oferi o reparatie acoperis, recondiţionare acoperis extrem de durabila, impermeabila, rezistenta garantata de Larex Global Floor-LGF cu polita de asigurare.

SISTEME CU PRINDERE MECANICĂ CU MEMBRANE PVC, MEMBRANE TPO, MEMBRANE EPDM. Sistemele necesită o izolaţie termică suplimentară pentru a crea o suprafaţă continuă şi netedă care va uşura aşternerea liberă a membranelor PVCmembranelor TPOmembranelor EPDM peste panou SDW(SANDWICH) din metal. Prin selectarea acestui sistem veţi obţine:

– Un sistem impermeabil fără zone problematice, precum jgheaburile, conexiunile, elementele de racordare, etc.

– Costuri reduse pentru energie şi încălzire / răcire datorită izolaţiei termice adiţionale şi a membranelor foarte reflectorizante fiind de culoare deschisa ALB 9016.

– Durată mare de exploatare şi costuri mici de întreţinere pe durata de viaţă a acestor sisteme de reconditionare acoperisuri din panou SDW(SANDWICH) de la halele metalice industriale.

EXECUŢIA DETALIILOR CU MEMBRANA LICHIDA DURAGUM W – MTC – LA RECONDITIONAREA ACOPERISURILOR CU PANOU SDW(SANDWICH) DE LA HALE METALICE LE FACE EXTREM DE SIGURE SI DURABILE.
 

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de panouri SDW(SANDWICH) in județul Constanța, si in municipiul Constanța de cei mai importanti producatori de panouri SDW(SANDWICH) la nivel mondial pentru acoperisuri industriale.

Membranele lichide DURAGUM W-MTC pot fi folosite împreună cu stratul de armătură din fibre din sticlă pentru a asigura o impermeabilizare uniformă în jurul tuturor tipurilor de detalii: elemente verticale, străpungeri pentru echipament sau instalaţii sau în jurul altor perforaţii prin acoperiş sau terminaţii. Conexiuni şi terminaţii la perete folosind: Strat de bază DURAGUM W pentru aplicaţii de acoperiş plan sau pentru aplicaţii de acoperiş balastat / acoperiş verde etc. Aceste tipuri de detalii sunt foarte uşor de realizat şi asigură o impermeabilizare durabilă şi sigură pentru orice formă sau design de elemente verticale (pătrat, profile din metal în formă de T sau U).

Membrana Lichida DURAGUM W-MTC are o aderenta extrem de ridicata pentru realizarea detaliilor la diferite tipuri de hidroizolatii cum ar fii: membrane bituminoase, membrana PVC, membrana TPO, membrana EPDM, membrana lichida DURAGUM W-MTC are o aderenta extrem de ridicata inclusiv pe suport din metal, suport din lemn, suport din beton, suport din plastic, suport din tigla ceramica etc.

Sistem cu membrana lichida DURAGUM W-MTC pentru DETALII COMPLEXE străpungeri de ţevi, RIGOLE.

1. DURAGUM W (Strat de bază) consum estimativ 1kg/mp

2. Strat de armare din fibra sticla sau polyester 100 gr/mp

3. DURAGUM W (strat de incapsulare a fibreti de sticla sau polyester) consum estimative 1kg/mp

4. Strat de sigilare inclusiv poate fi colorat, consum estimative 150 gr/mp

Membranele lichide monocomponente DURAGUM W-MTC 

Se aplică în principal cu rola şi pensula (pensula este folosită întotdeauna pentru realizarea detaliilor). Aplicaţia este realizată în mai multe etape. Mai întâi se aplică stratul de bază al membranelor lichide DURAGUM W direct pe substratul pregătit/curăţat. Apoi se aplică stratul de armare din fibră de sticlă sau polyester prin introducere fibrei în stratul de bază umed. Stratul de armare este întotdeauna complet încorporat în membrană lichidă DURAGUM W. După întărirea primului strat se aplică stratul final al membranei lichide DURAGUM W-MTC.

Această tehnologie unică inovativa a membranelor lichide DURAGUM-MTC fost dezvoltată folosind pre-polimeri proprii particularizaţi ce oferă poliuretanului lichid proprietăţi de uscare declanşate de umiditate. Acest lucru înseamnă că nu se degajă CO2 în contact cu apa pe parcursul uscării şi prin urmare are o toleranţă mai bună la umezeală decât varianta standard de produse poliuretanice. Sistemele inovative din membrane lichide DURAGUM W – MTC pot suporta precipitaţii şi umezeală la câteva minute după aplicare. Armarea concepută special este activată în stratul de acoperire DURAGUM W – MTC, permitând o aplicare uşoară şi uniformă chiar pe detalii complicate.

RECONDITIONARE RIGOLE LA HALE METALICE CU MEMBRANE LICHIDE CU DURAGUM W-MTC SI MEMBRANE PVC.

Membranele lichide de înaltă performanţă DURAGUM W – MTC oferă: Impermeabilizare fără sudură. Rezistenţă la penetrarea rădăcinilor şi la microorganisme. Sisteme foarte elastice şi cu proprietăţi de preluare a fisurilor. Sistemele DURAGUM W – MTC au şi mai multe avantaje, iar aplicarea membranelor lichide DURAGUM W – MTC nu a fost niciodată atât de simplă şi de sigură.

Pentru montare acoperisuri / instalare acoperisuri si reconditionare acoperisuri SDW(SANDWICH) si pentru hidroizolatii acoperis cu panouri SDW(SANDWICH) cere oferta personalizata. Telefon ofertare 0729.000.444

 

Larex Global Floor Autorizatie IGSU nr.8792 22.02.2019 trape fum luminatoare

Compania Larex Global Floor – LGF(LGF-FLOOR.RO) are o experienta de peste 31 ani in INSTALARE ACOPERISURI si este specializata si autorizata in montare acoperisuri / instalare acoperisuri si reconditionare acoperisuri SDW(SANDWICH). Garantate cu polita de asigurare in judetul Constanța si in municipiul Constanța.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram