stabilizatoare rosturi
Stabilizatoare de rosturi pentru pardoseala

Soluție inovatoare pentru stabilizarea rosturilor de la pardoselile din beton situate în parcurile logistice din Brașov, compania LGF montează stabilizatoare în județul Brașov

Facebookpinterestlinkedinmail
Solutie inovatoare pentru stabilizarea rosturilor de la pardoselile din beton situate în parcurile logistice din orașul Brașov, compania LGF montează stabilizatoare în județul Brașov.

Stabilizatoarele de rosturi pentru pardoseli din beton sunt soluția ideală pentru stabilizarea rosturilor pardoselii din beton într-un timp scurt fără a fi necesară schimbarea acesteia.Aceste stabilizatoare sunt disponibile pentru montare de către echipa LGF în județul Brașov.

stabilizatoare rosturi

De ce să alegeți stabilizatoarele de rosturi pentru pardoselile industriale din parcurile logistice situate în județul Brașov

În majoritatea parcurilor logistice, hale de depozitare sau diverse obiective industriale acoperite cu pardoseală din beton am intâlnit aceasta problemă deosebită.  

Rostul instabil este reprezentat de un rost pe linia căruia se creează un decalaj și plăcile se deplasează vertical una de cealaltă.

stabilizatoare rosturi

Forfecarea pe verticală a dalelor de beton  apare din următoarele considerente: soluție tehnică necorespunzătoare, terasamentul nu a fost compactat și realizat conform normativelor. În consecință terasamentul se va tasa în timpul exploatării pardoselii din beton. Stratul de piatră se lasă în jos, prin urmarea creează un gol unde dala de beton se mișcă pe verticală. Aceste stabilizatoare de rosturi pentru pardoselile din beton vin să rezolve această problemă.

La pardoselile industriale din centre logistice, depozite, magazii, secții de producție etc. această deplasare a rosturilor pe verticală poate reprezenta o problemă majoră pentru derularea activității în condiții de siguranță și eficiență afectând întregul proces de activitate.

Compania Larex Global floor-LGF pune la dispoziție o soluție inovatoare prin montarea stabilizatoarelor de rosturi de la pardoseala industrială din beton cu precădere în parcurile logistice.

Prin montarea pieselor pentru stabilizarea dalelor de beton de la pardoselile din depozitele logistice, se evită degradarea prematură a motostivuitoarelor, asigură siguranța personalului în procesul de muncă și evitarea accidentelor de muncă, distrugerea de bunuri (marfă). Un exemplu concret: prin faptul că rostul de la pardoseala de beton dintr-un depozit logistic se deplasează pe verticală, se creează o suprafață denivelată, iar paletul de marfă de pe catargul stivuitorului poate cădea producând accidente deosebit de grave și pierderi materiale prin urmare stabilizatoarele de rosturi sunt o soluție viabilă pentru aceste probleme apărute la pardoseala din beton. 

Printr-o montare rapidă la costuri reduse, aceste stabilizatoare sunt recomandate deoarece redau integritatea rosturilor și elimină instabilitatea plăcilor din beton ale pardoselilor din parcurile logistice. Echipa LGF este disponibilă pentru montarea stabilizatoarelor de rosturi la pardoseala din beton în Brașov la prețuri speciale.

Compania Larex Global Floor realizează montarea stabilizatoarelor pentru rosturile de beton din parcuri logistice din Brașov. Dacă ai probleme cu stabilitatea terasamentului de la pardoseala din beton apelează la soluția inovatoare de la compania Larex Global Floor. Aceste stabilizatoare sunt recomandate în speciale pentru reabilitarea rosturilor care se deplasează pe vertical și afectează activitatea zilnică în depozite logistice, magazine depozitare din Brașov.

stabilizatoare rosturi

Procesul de montare a stabilizatoarelor de rosturi

Echipa Larex Global Floor (LGF-Floor) se ocupă cu montarea stabilizatoarelor de rosturi pentru pardoseala de beton. Procesul de montare urmează următoarele etape:

  • Se efectuează o gaură prin procedeul de carotare pe linia rostului dintre cele două plăci instabile
  • Stabilizatorul este introdus și strâns cu o cheie dinamometrică

Stabilizatorul exercită o forță care blochează cele două dale ale pardoselii pe linia rostului și astfel se evită forfecarea,deplasarea pe verticală a rostului. Această presiune ajută stabilizatorul să rămână pe poziție în condițiile de mișcare a rostului.

Stabilizatoarele sunt montate la distanță de aproximativ  1 m unul față de celălalt, dar se poate monta și la o distanță mai mică în funcție de severitatea problemei.

stabilizatoare rosturi
stabilizatoare rosturi
stabilizatoare rosturi

Avantajele dvs. obținute prin montarea stabilizatoarelor de rosturi la pardoseala de beton de la obiectivele situate în parcurile logistice din municipiul Brașov

Stabilizatoarele de rosturi pentru pardoseala de beton montate de echipa Larex Global Floor prezintă următoarele avantaje:

  • Redau stabilitatea plăcilor de beton
  • Crește viteza ritmului de producție
  • Scade șansa degradării rapide a utilajelor cu roți care tranzitează pardoseala
  • Instalare rapidă, nu necesită oprirea procesului de muncă
  • Costuri reduse
  • Reduc degradarea pardoselii din beton
  • Stabilizarea rosturilor de la pardoseala beton se realizează fără a afecta activitatea depozitului.
  • După montarea stabilizatoarelor la rosturi se poate da în funcțiune imediat 
  • Soluție inovatoare pentru rosturile dvs.

Puteți vizualiza întregul proces de montare în videoclipul de mai jos, iar dacă doriți mai multe detalii puteți vizita site-ul Carotari-beton.ro, specializați în lucrări la pardosele de beton. Nu ezitați să ne contactați pentru orice nelămurire la numărul de telefon de mai jos.

Pentru montarea stabilizatoare de rosturi pentru pardoseala de beton în Brașov cere oferta personalizata la numărul de telefon 0729.000.444 

De asemenea ne găsiți și pe Facebook și Youtube unde puteți vedea câteva din lucrările noastre.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram