pardoseala sportiva
Terenuri sportive

Pardoseala sportivă potrivită pentru terenul tău de sport în Brașov, județul Brașov

Facebookpinterestlinkedinmail
A sosit vremea practicării activităților sportive în aer liber. Pentru a putea practica tenis sau atletism este nevoie de o zonă special amenajată cu o pardoseală sportivă potrivită pentru tipul de activitate destinate locației din Brașov, județul Brașov.

Pardoseala sportivă este un tip de pardoseală special creată pentru a susține activitățile sportive dintr-o sală de sport interioară/exterioară sau teren de sport. Aceasta este esențială pentru desfășurarea activităților în condiții optime. Pardoseala sportivă prezintă caracteristici particulare care o fac potrivită pentru săli de sport, fitness, terenuri de atletism, terenuri de tenis sau alte zone interioare și exterioare destinate activităților sportive.

Care este pardoseala sportivă potrivită pentru obiectivul locației tale în Brașov?

Pardoselile sportive se găsesc într-o varietatea mare de modele și au în compoziție materiale diferite . În funcție de locația unde se vor desfășura activitățile sportive în Brașov, județul Brașov: teren de tenis, pistă de atletism sau bază sportivă trebuie ales modelul cel mai potrivit.

În primul rând trebuie avut în vedere poziționarea locației, dacă este sală de sport interioară sau exterioară. În funcție de aceasta sunt mai multe modele din care se poate alege. Larex Global Floor vă pune la dispoziție modele de pardoseală atât pentru interior, cât și pentru exterior. Echipa Larex Global Floor montează pardoseli CONICA care au o calitate ridicată și o experiență de peste 40 de ani pe piața pardoselilor sportive.

pardoseala sportiva

Pardoseli sportive pentru interior în Brașov

Zonele destinate activităților sportive în interior cum sunt sălile de sport sau bazele sportive trebuie să aibă o pardoseală sportivă potrivită pentru acestea, pardosea sportivă sau pardoseala de tartan turnat. Larex Global Floor recomandă sistemul de pardoseală elastic pentru podele sportive interioare. Sistemul constă dintr-o acoperire CONIPUR de 8+2 mm pe un covor de granulație din cauciuc CONIPUR HG cu strat de acoperire mat. Îndeplinește toate normele și standardele tehnice relevante: IHF, FIBA și BWF certificat.

Un alt tip de pardoseală recomandat este Conipur Pro Clay. Suprafața poate fi utilizată atât în interior, cât și în exterior. Aceasta garantează caracteristici excelente și consistente ale jocului și se poate juca în aer liber pe tot parcursul anului. CONIPUR PRO CLAY este certificată de către Federația Internațională de Tenis (ITF).

pardoseala sportiva

Pardoseli sportive pentru exterior în Brașov

Pentru zonele exterioare Larex Global Floor are atât pardoseli destinate activităților sportive precum jogging, relaxare, alergare cât și pentru zonele de joacă destinate copiilor în Brașov, județul Brașov.

Din motive de siguranţă, suprafeţele de joacă pentru copii au nevoie de materiale având parametrii de rezistenţă şi elasticitate ridicaţi. Dedicate locurilor de joacă pentru copii sunt pardoselile CONIPUR PG 30 + 12 mm. Suprafeţele sunt realizate din granule de cauciuc și reduc nu doar efectul loviturii / căzăturii, ci şi riscul julirii sau zgârierii pielii. 

Pentru pistele de alergare și jogging avem pardoseala CONIPUR JP ECO 35 + 3 mm. Aceasta este formată dintr-un strat superior care constă dintr-un amestec de acoperire prin pulverizare poliuretanică și granule premium CONIPUR EPDM. Acesta se aplică de două ori pe stratul de bază, urmată de un lac de etanșare poliuretanic de înaltă calitate, UV stabil.

Pentru zone de agrement diverse precum piste multifuncționale, locuri de joacă școlare sau piste sportive se recomandă CONIPUR 2S 12+8 mm. Acesta este un sistem dublu, permeabil din material EPDM, format din două straturi, suprafață fără sudură. Stratul de bază constă din cauciuc reciclat, strat superior de granule EPDM colorate, ambele legate cu liant CONIPUR. Respectă toate standardele internaționale importante, de ex. Specificatia IAAF si DIN V 18035-6.

Pentru terenuri de sport tenis, fotbal, basket, handbal se recomandă CONIPUR MT Gran 4-5 mm. Sistem dublu stratificat, structură cu două straturi format dintr-un strat de bază Conipur 207 aplicat peste suport de beton sau asfalt, iar strat din liant CONIPUR 207 amestecat cu granule EPDM. 

Pentru locațiile sportive cu utilizare multifuncțională se recomandă CONIPUR SW 10+3 mm. Acesta este un sistem de pardoseală sportivă sdw cu două straturi: strat de bază realizat din granule reciclate și stratul superior este realizat din strat de poliuretan folosind granule premium CONIPUR EPDM. Respectă toate standardele internaționale importante, de ex. Specificațiile IAAF, DIN V 18035-6, ASTM F2157-02 si EN 14877.

pardoseala sportiva

De ce să alegi pardoselile sportive Conica?

Pardoselile CONICA au un puternic impact în industria pardoselilor sportive. Toate modelele de pardoseală, interioare cât și exterioare sunt:

  • Rezistente la factorii externi 
  • Durabile
  • Elastice
  • Reduc presiunea la nivelul genunchilor
  • Ecologice și inodore
  • Rezistență bună la alunecare
  • Protecție la cădere
  • Rezistente la uzură
  • Nu necesită curățare frecventă
  • Au o durată de viață de minim 15 ani

Larex Global Floor se ocupă cu montarea pardoselilor sportive potrivite pentru obiectivul locației tale în Brașov, județul Brașov. Solicită mai multe detalii și o ofertă personalizată la numărul de telefon 0729000444.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram