Terenuri sportive

Terenuri de sport rezidențiale și locuri de joacă în aer liber judetul Suceava

Facebookpinterestlinkedinmail

Terenuri de sport rezidențiale și locuri de joacă în aer liber: distracție si sanatate pentru familia Dvs.

Indiferent de vremuri, de ceea ce se întâmplă în exterior, familia poate deveni mai unită dacă rămâne împreună. În această perioadă este o provocare să știi și să găseșți activități cu care vă petreceți timpul liber. Iar dacă aveți copii sau sunteți de fel o familie activă, este cu atât mai provocator.

Este timpul să vă bucurați de confortul propriei case și curți. Un teren de sport sau un loc de joacă în curtea casei este locul perfect pentru a va menține activ, fericiți și sănătoși în același timp. Copiii pot explora o varietate de sporturi și jocuri și, în plus, își pot îmbunătăți abilitățile motorii, percepția și sportivitatea prin implicarea în activități fizice regulate. Joaca în familie poate ajuta la dezvoltarea activității de echipă și a abilităților sportive.

Pentru cei mari, un teren rezidențial de sport poate fi un loc excelent pentru antrenamentele de fitness când mersul spre sală nu este posibil. Imaginează-ți cât de distractiv ar fi. Un teren de sport multifuncțional în curtea casei însemna că aveți acces la sporturi diferite în același loc. O modalitate excelentă de a petrece timp de calitate împreună, în timp ce vă mențineți activi și beneficiați de aer curat.

Un teren de sport în curtea casei sau echipamentele de joacă pe care vi le punem la dispoziție, sunt o modalitate excelentă de a folosi spațiul gol din curte în mod creativ și o opțiune foarte bună pentru familiile care iubesc să petreacă timp împreună.

Construim terenuri sportive (teren de tenis, teren de fotbal, pista de alergare etc.) si locuri de joaca si agrement in Suceava, Larex Global Floor – LGF este aplicator autorizat Conica care va garanteaza cea mai buna calitate si satisfactie deplină a clienților noștri oferind o garantie de mimim 10 ani cu polita de asigurare în Suceava – Judetul Suceava.

Alegerea dimesiunilor pentru terenurile sportive

Alegerea dimesiunilor potrivite pentru terenurile sportive poate fi o perspectivă descurajantă. În plus față de necesitatea de a lua în considerare limitele disponibile pentru spațiu și buget, este necesar, de asemenea, să se asigure că suprafețele de teren ale terasamentului pe care îl selectati are proprietati corespunzatoare pentru sportul pe care intenționați să-l desfasurati.

Caracteristicile suprafețelor sportive

O pistă de atletism sau o sală de gimnastică, de exemplu, ar trebui să aibă caracteristici diferite față de un teren destinat să găzduiască sporturi cu minge. Mai mult, sporturile cu minge diferite vor necesita, de asemenea, diferite seturi de caracteristici în ceea ce privește săritura, viteza de joc etc.

Fotbalul sau terenurile de rugby, de exemplu, ar trebui să fie foarte diferite de terenurile de tenis iar Larex Global Floor-LGF aplicator autorizat Conica va sta la dispozitie cu detalii si solutii complete pentru pardoseli sportive profesionale sau rezidentiale.

Standarde și instrucțiuni ale terenurilor sportive

Suprafețele terenurilor sportive vor trebui să respecte standarde specifice, în funcție de activitatea sportiva practicata.

Un teren de tenis destinată competițiilor naționale sau internaționale, de exemplu, ar trebui să respecte standardele stabilite de ITF (Federația Internațională de Tenis).

Larex Global Floor aplicator autorizat dimensiuni teren tenis

Care sunt dimesniunile terenurilor sportive? Aceasta este o intrebare frecventa!

Acesta intrebare este pusa in prima etapa pentru a identifica nevoile gabaritice ale terenului, detaliile caracteristice, dar și dimensiunilor terenurilor. În timp ce terenurile de tenis pentru recreere, de exemplu, nu ar trebuii să fie mai mari de 33,53 m x 16,45 m, dimensiunea minimă recomandată este de 34,75 m x 17,07 m. În cazul terenurilor destinate utilizării competitive, dimensiunea minimă recomandată (LTA) ar fi 36,57 m x 18,29 m.

Solicitati un pret special pentru proiectul dumneavoastra de construire teren sportiv loc de joaca sau agrement, fara niciun compromis. Construim terenuri sportive (teren de tenis, teren de fotbal, pista de alergare etc.) locuri de joaca si agrement in Suceava dar si in tot judetul Suceava.

Suprafețe pentru terenuri sportive Larex Global Floor-LGF

Oferind o gamă largă de suprafețe, de la gazon sintetic, la tartan turnat, zgură și suprafete hard acrilice suntem conștienți de problemele cu care se confruntă clienții noștri atunci când vine vorba de alegerea unei suprafețe sportive.

Serviciile noastre includ consultanță gratuită, vizite la fața locului; informații tehnice gratuite și, bineînțeles, o ofertă optima calitate pret, obiectivul principal fiind calitatea si incadrarea in bugetul alocat.

Larex Global Floor-LGF aplicator autorizat Conica va prezinta cateva sisteme de pardoseli sportive pentru terenuri sportive la interior si exterior, locuri de joaca din tartan, cauciuc, EPDM colorat.

Aveți încredere! Lucrarile execute de Larex Global Floor-LGF. Ne reprezinta!

Suntem la un click distanță dacă aveți întrebări sau curiozități – Echipa Larex Global Floor-LGF Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu.

Vezi și celelalte articole din Blog, cu idei inovatoare, inspirație și modele de lucru din portofoliul nostru.

SOLICITĂ O OFERTĂ SAU SFAT despre pardoseala sportiva Gratuit!!!

            Tel. 0729.000.444 si adresa e-mail ofertare@LGF-floor.rowww.LGF-floor.ro

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram