covor piatra naturala
Covor piatra naturala

Covorul de piatră Durapave – cel mai îndrăgit pentru zone rezidențiale, amenajări grădină

Facebookpinterestlinkedinmail

Cauți un covor de piatră naturală sau o pardoseală drenantă pentru amenajarea grădinii sau a zonei rezidențiale? Avem soluția.

Pentru amenajarea exterioară a unei zone rezidențiale se pretează un sistem de pardoseală drenantă sau după cum mai este cunoscut, covor de piatră Durapave. Datorită aspectului inedit și a finisajului pe care îl conferă este unul dintre cele mai dorite sisteme de pardoseală.

Cu toate că pardoseala drenantă sau covorul de piatră se pretează foarte bine la zone rezidențiale acesta poate fi folosit de asemenea și în zone precum: parcuri, alei de acces, trotuare, terase, zone publice, amenajarea grădinilor etc. 

Covor de piatră exterior potrivit pentru parcuri, terase, trotuare, zone rezidențiale, grădini

covor de piatră naturală

Sistemul Durapave este un sistem de pardoseală drenantă îndrăgit, facil și care se remarcă datorită aspectului. Astfel dacă se dorește o pardoseală drenantă rezistentă și cu un aspect atrăgător, covorul de piatră Durapave este alegerea potrivită pentru zone exterioare, dar și pentru zone interioare.

Durapave este un sistem de piatră naturală decorativă din agregate și piatră naturală decorativă disponibil în diferite culori.

Sistemul de pavaj decorativ din piatră naturală Durapave se realizează prin amestecarea cu un liant special format din răsină sintetică având rezistență la raze UV și alți factori externi. Larex Global Floor vă pune la dispoziție mai multe varietăți de grosime a sistemului de covor de piatră în funcție de aplicație și nevoile beneficiatului. Astfel Larex Global Floor realizează sisteme de covor din piatră naturală cu grosimi între 5-8-15-30 mm.

Larex Global Floor aplică pardoseli de drenaj din ciment colorat cu piatră naturală sau nisip de cuarț de diferite dimensiuni de granulație, pietre colorate, nisip de cuart colorat, sort de 1/3 mm, 2/4 mm sau maxim 3/6 mm, încapsulate cu ajutorul liantului din rășină poliuretanică, cu o rezistență mecanică și chimică excelentă, stabilă la razele UV.

Pardoseala drenantă numită și covor de piatră naturală Durapave pe lângă aspectul inedit și plăcut pe care îl oferă prezintă și caracteristici deosebite precum: permeabilitate foarte bună la apă, rezistență la raze UV și o întreținere extrem de ușoară.

  • Covorul din piatră naturală Durapave are o rezistență mecanică și chimică excelentă.
  • Un avantaj deosebit de important este drenarea apei de pe covoarele de piatra colorata, nisip de cuart colorat, marmură, turnate pe beton.
  • terapie în timpul mersului pe covorul de piatră naturală deoarece are o suprafață deosebita,
  • aspectul mat și relaxant
  • rezistență mare la zgârieturi și impact 
  • durata mare de viata de peste 15 ani

Pardoseala drenantă tip covor din piatră naturală rezistentă la apă instalate de Larex Global Floor sunt rezistente la uzură, trafic intens, crăpături, pete de ulei, mucegai și alți factori care afectează în mod obișnuit alte tipuri de pardoseli.

Larex Gobal Floor vă pune la dispoziție diferite sortimente de piatră colorată, nisip de cuarț colorat, pietricele de marmură folosite pentru a crea pardoseala drenantă de tip covor de piatră naturală DURAPAVE. Pietricelele folosite pentru realizarea covorului de piatră naturală sunt importate de la cele mai bune cariere de marmură din Italia, Grecia, Romania. Aceste pietricele de marmură, pietre colorate, nisip de cuarț colorat, sunt procesate, adică sunt deja spălate, uscate și tratate cu diferite soluții anti-praf.

Larex Global Floor are o experiență de peste 31 de ani în aplicarea unei game vaste de sisteme de pardoseală. Astfel expertiza pe piață, execuția bună și calitatea sistemului aplicat va face diferența.

Primul pas în aplicarea pardoselii de tip covor de piatră naturală, este verificarea stratului suport, portanta acestuia și pregătirea suprafeței prin procedee mecanice. Apoi, se poate aplica stratul de amorsă, se montează profile de ghidaj, se delimitează zonele, se realizează amestecul de piatră naturalămarmurănisip cuarț colorat cu liant poliuretanic stabil UV, se instalează în grosimea solicitată, după care se aplică stratul final de sigilant pentru protecție.

Pentru a viziona echipa Larex Global Floor în acțiune la montarea covorului de piatră naturală Durapave apasă pe videoclipul de mai jos:

  • Covor de piatră naturală colorată pentru alei pietonale, zone rezidențiale și amenajare grădini.
  • Covor din piatră naturală, marmură rotunjită pentru alei cu trafic auto, pardoseală drenantă.
  • Covor din nisip cuarț colorat pentru balcoane exterioare
  • Covor de piatră naturală colorată pentru terase interioare si exterioare
  • Pardoseală drenantă DURAPAVE tip covor de piatră pentru parcuri publice
  • Covor din piatră naturală, sistem drenant DURAPAVE pentru curți, alei, zone rezidențiale.
  • Covor de piatră naturală, marmură pentru spații exterioare, trotuare publice, primării.
  • Covor piatră naturală, pardoseală drenantă DURAPAVE pentru curți exterioare, gradinite, scoli, licee, facultati, universitati, etc.
  • Pardoselile drenante din covor de piatră colorată, covor de marmură colorată, pentru zona piscinelor, SPA, zone de relaxare, etc.
  • Covor de piatră naturală DURAPAVE pentru locurile de joacă, etc.
Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram