membrana fpo
Hidroizolatii membrana PVC-TPO-EPDM

Hidroizolații cu membrană FPO Sika pentru acoperiș

Facebookpinterestlinkedinmail

Află tot ce trebuie să știi despre hidroizolații cu membrană FPO Sika pentru acoperiș

Hidroizolații cu membrană FPO Sikapentru terase acoperiș utilizate de dezvoltatori imobiliari sunt des folosite pentru impermeabilizarea apei de la suprafața acoperișului. Acestea pot să aibă diverse tipuri de membrană: PVC, FPO, EPDM. Fiecare membrană are caracteristici distincte care o deosebesc de celelalte. Larex Global Floor montează la cerere hidroizolații cu membrane PVC, FPO sau EPDM. 

Ce este membrana FPO

Membrana FPO Sika pentru terase acoperiș este o membrană din material sintetic multistrat pe bază de poliolefină flexibilă (FPO). Acest tip de material este de o calitate premium pentru hidroizolarea acoperișurilor de la clădiri noi sau vechi, hale, depozite, blocuri rezidențiale.
Armată cu fibră de poliester, ce conține stabilizatori de lumină ultravioletă, întârzietori pentru propagarea
focului și inserție din fibră de sticlă nețesută conform cu EN 13956 poziționează membrana FPO Sika ca un tip de membrană premium recomandată pentru hidroizolații cu membrană FPO la diverse tipuri de acoperiș.

membrana fpo
Sursa: https://www.proff.ro/p/sarnafil-ts-77-20-membrana-fpo-dubla-armare

Ce caracteristici au hidroizolațiile cu membrană FPO Sika pentru acoperiș

Membrana FPO Sika este un sistem de membrană sudabilă cu aer cald, rezistentă la ultraviolete, cu o rezistență remarcabilă la ridicarea vântului, care protejează împotriva pericolelor provocate de resturile zburătoare și previne pătrunderea apei. Această membrană pentru hidroizolații acoperișuri oferă stabilitate dimensională și protecție împotriva dezvoltării mucegaiului.

Combinația dintre fibrele de sticlă și poliester într-o singură membrană conferă produsului o stabilitate dimensională ridicată, în timp ce poliesterul o întărește pentru a o face mai rezistentă.

Hidroizolațiile cu membrană FPO Sika pentru terase acoperiș folosite de dezvoltatori imobiliari sunt recomandate în cazul sistemelor de acoperiș cu fixare mecanică. 

Larex Global Floor cu o experiență de peste 31 de ani pe piața pardoselilor și a hidroizolațiilor vă pune la dispoziție diverse sisteme de hidroizolații acoperiș cu membrană FPO. Membrana FPO Sika folosită de echipa noastră pentru sistemele de hidroizolații cu membrană FPO pentru acoperiș prezintă Marcaj CE și  Declarație de Performanță în conformitate EN 13956 – Membrană polimerică pentru hidroizolarea acoperișurilor și prezintă de asemenea și Aprobare FM și Certificat Nr. 3047304.

De ce să alegi o hidroizolație cu membrană FPO Sika pentru acoperișul tău?

Larex Global Floor montează sisteme de hidroizolații cu membrană FPO Sika pentru acoperiș care prezintă următoarele avantaje:

 • are o performanță dovedită de-a lungul timpului
 • disponibilă în mai multe culori
 • rezistență ridicată la razele UV
 • datorită inserției de fibră de sticlă are o stabilitate dimensională mare
 • rezistență la expunere permanentă la vânt
 • grad de rezistență ridicată la factorii din mediul extern
 • rezistentă la microorganisme
 • rezistență la penetrarea rădăcinilor (în cazul sistemelor verzi de izolare a acoperișurilor)
 • poate fi reciclabilă
 • rezistență la impact
 • rezistență la grindină
 • prezintă compatibilitate cu bitum vechi
 • se montează prin sudare cu aer cald

Garanție și durată de viață peste 30 de ani

Membrana FPO Sika este mai rezistentă în timp decât membrana PVC pentru terasele acoperiș. Astfel durata de viață a sistemelor de hidroizolație cu membrană FPO este extinsă fiind de peste 30 de ani

Pentru acest sistem de hidroizolație cu membrană FPO Sika, Larex Global Floor oferă o garanție extinsă pentru serviciu și calitatea acestuia. Se oferă o garanție de bună execuție cu o poliță de asigurare pentru 15 ani.

Apelează la aplicatorul autorizat Sika Larex Global Floor

Larex Global Floor este un aplicator autorizat de către cei mai mari producători de membrane la nivel global. Pentru sistemul de hidroizolație cu membrană FPO acesta folosește o membrană de calitate furnizată de compania Sika care are proprietăți remarcabile pentru rezistență și calitate.

Membrana FPO folosită de către echipa Larex Global Floor pentru sistemele de hidroizolații cu membrană FPO pentru acoperiș se poate aplica peste toate termoizolațiile și straturile de nivelare pretabile pentru acoperișuri. Nu este necesar strat de separație suplimentar. Aceasta se poate aplica direct pe straturile existente din bitum, curățate și nivelate în prealabil (ex. în cazul reacoperirilor peste sisteme existente de acoperiș). 

Cere oferta personalizata sau ia legătura cu noi pentru o consultație tehnică gratuită la 0729.000.444 .

membrana fpo
Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram