hidroizolație cu membrană pvc
Hidroizolatii membrana PVC-TPO-EPDM

Hidroizolație acoperiș membrană PVC – ce trebuie să știi

Facebookpinterestlinkedinmail

Hidroizolațiile cu membrană PVC Sikaplan sunt o alegere excelentă și la îndemănă când vine vorba de hidroizolații acoperiș. Însă trebuie să cunoști toate informațiile necesare despre membrana PVC Sikaplan înainte de a alege un sistem de hidroizolație pentru acoperiș cu membrană PVC Sikaplan.

Despre membrana PVC Sikaplan

Sikaplan este o membrană de acoperiș din PVC cu un singur strat, destinată aplicațiilor pentru acoperișuri cu pantă mică. Spre deosebire de membrana TPO Firestone, care este creată pentru a face față și teraselor de acoperiș plane, Membrana PVC Sikaplan este produsă la standardul industriei ca și restul membranelor termoplastice pentru terase acoperiș. Acest lucru permite proprietarilor de clădiri să obțină un sistem de hidroizolații acoperiș din PVC de o calitate ridicată, la un preț foarte rezonabil, de la cel mai de încredere producător de acoperișuri din lume. Nu mai ești condiționat să cumperi de la un singur furnizor membrane TPO Firestone, atunci cand întâmpini probleme și dorești o soluție termoplastică de calitate și la costuri reduse. Membrana PVC Sikaplan are un palmares de succes de peste 31 de ani pe clădirile din întreaga lume. La fel ca toate membranele de acoperire și impermeabilizare din PVCmembrana PVC Sikaplan este sudată cu aer cald folosind o mașină automată de sudare cu aer cald. Când acestea sunt sudate împreună, folia de membrană PVC devine un strat monolitic de material impermeabil la apă și la infiltrarea umidității.

Pentru hidroizolații cu membrană PVC cere oferta personalizata.

membrana pvc sikaplan

Ce înseamnă MEMBRANA PVC?

PVC-ul este compus din două componente de bază: clorul derivat din sare comună și etilena derivată din gazele naturale. Luând aceste două componente și adăugând alte componente, membrana PVC Sikaplan poate avea formula chimică schimbată pentru a obține o membrană rigidă, o membrană flexibilă sau o membrană semi-flexibilă. Acesta este motivul pentru care membrana PVC sikaplan este considerata unul dintre cele mai versatile materiale din plastic.

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de membrana PVC la nivel mondial. Hidroizolații cu membrană PVC Sikaplan sunt realizate cu tehnologia Elvețiană de ultimă generație.

De ce să alegi sistemul de hidroizolație cu MEMBRANĂ PVC Sikaplan?

Când auzim această întrebare ne vin în minte 3 cuvinte care ar descrie perfect membrana PVC Sikaplan: INOVAȚIE, EXPERIENȚĂ și CALITATE.
 

Membrana PVC Sikaplan pentru acoperiș este produsă încă din 1962 având un polimer de înaltă calitate. Sistemele de hidroizolație acoperiș cu membrană PVC Sikaplan sunt recomandate pentru clădiri vechi sau noi și pentru renovarea teraselor de acoperiș. Deoarece acoperișurile moderne necesită soluții inovatoare și de durată, sistemele montate de echipa noastră se adaptează standardelor impuse de arhitecți și îndeplinesc cerințele de durabilitate și rezistență a clădirii. Echipa Larex Global Floor pune pe primul loc protecția omului, dar și a materialelor de aceea recomandă durabilitate remarcabilă a membranelor PVC Sikaplan și a sistemelor de hidroizolații acoperiș. Acesta este motivul pentru care se acordă o atenție mare calității în alegerea membranelor PVC Sikaplan și a instalarii acestora. Compania Larex Global Floor este un aplicator profesionist autorizat SIKA, astfel încât hidroizolațiile acoperis cu membrană PVC Sikaplan se vor ridica la nivelul așteptărilor beneficiarului. Larex Global Floor realizeaza hidroizolații acoperis cu membrană PVC Sikaplan la nivel național și se adaptează cerințelor fiecărei lucrări.

 

De asemenea se oferă consultanță tehnică gratuită pentru selectarea sistemelor de hidroizolații acoperis cu membrană PVC Sikaplan potrivite pentru proiectul dvs.

Pentru mai multe detalii referitoare la hidroizolația cu membrană PVC cere oferta personalizata.

Compania Larex Global Floor a dezvoltat parteneriatul cu anumiti producatori cum ar fii SIKA cu mai mult de 50 de ani de experiență in instalare membrane PVC pentru terasele acoperișuri și hidroizolații din întreaga lume, pe clădiri de toate tipurile, SIKA este liderul pieței mondiale în tehnologia membranelor termoplastice din PVC.

Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon 0729.000.444.

Tipul de sistem hidroizolație acoperiș cu membrană PVC

Sistemul de hidroizolație acoperiș cu membrană PVC este considerat un sistem de acoperiș „cu un singur strat”. Acest fapt este datorat sistemului care necesită doar un singur strat de membrană PVC Sikaplan pentru a menține acoperișul etanș. Alte sisteme, cum ar fi un sistem de acoperiș „încorporat” pe bază de bitum, implică mai multe straturi de fibră, sticlă sau poliester îmbibată cu bitum care alcătuiesc sistemul.

Membrana PVC este la fel cu membrana TPO?

Membrana PVC Sikaplan și membrana TPO Firestone fac parte din familia de acoperișuri termoplastice, cu un singur strat.

Cu toate acestea, membranele sunt foarte diferite în compoziția chimică de bază și în proprietățile fizice pe care le prezintă. De asemenea, cele două membrane nu sunt compatibile între ele. 

Membrana PVC are un avantaj din punct de vedere al experienței deoarece aceasta se folosește pentru hidroizolații acoperiș din 1962 reprezentând un material de încredere cu expertiză pe piața hidroizolațiilor.

Producătorii de membrană TPO: SikaBauder continuă să-și modifice formulările pentru a încerca să atingă nivelul de performanță solicitat de beneficiari, în timp ce membrana PVC Sikaplan a înregistrat performanțe foarte bune de peste 50 de aniRezistența membranei din PVC Sikaplan este semnificativ mai mare decât rezistența membranele TPO Firestone.

Membranele TPO Firestone de la Bauder sau Sika sunt mult mai rigide decât membranele PVC Sikaplan, ceea ce le face ca aplicarea acestora să fie mai dificilă. Acest lucru este deosebit de important atunci când trebuie să se realizeze fixările mecanice sau orice alte detalii de montaj, care pot duce la zone imperfect etanșate.

Larex Global Floor este un instalator autorizat de către cei mai mari producători de membrană PVC la nivel mondial. Hidroizolațiile cu membrană PVC Sikaplan sunt realizate cu ajutorul tehnologiei Elvetiene de ultimă generație.

Pentru mai multe detalii puteți sunați la numărul de telefon 0729.000.444.

membrana pvc
Sursa foto: https://www.proff.ro/p/membrana-din-pvc-pentru-hidroizolatii-sikaplan-15-g

Cum se instalează hidroizolația cu membrană PVC Sikaplan la terasele acoperiș?

Membrana PVC Sikaplan poate fi montată mecanic (folosind organe de ansamblare, lestat) sau aderente la substratul de acoperiș cu adeziv de contact. De asemenea, membranele PVC Sikaplan au coeficienți  mari de expansiune și contracție, ceea ce conduce la o mișcare mult mai mare prin ciclurile de temperatură.

Sudurile suprapuse la membrana PVC Sikaplan sunt „realizate cu aer cald” pentru a împiedica pătrunderea apei în clădire. Odată sudate între ele, acestea reprezintă cele mai puternice părți ale sistemului și nu se descompun în timp, precum alte sisteme de acoperiș care folosesc adezivi, lipici, bandă dublă sau bitum pentru a realiza sudurile.

De ce aplicatorii autorizați recomandă membrana PVC Sikaplan?

Există mai multe motive pentru care alegerea unui sistem de hidroizolație acoperiș cu membrană PVC Sikaplan este mai potrivită decât alegerea unui sistem cu membrană TPO Firestone, de exemplu. Unul dintre motivele cele mai importante este faptul că majoritatea producătoriilor de membrană TPO (Bauder, Sika, Soprema, Renolit) se află la a treia sau a patra versiune a membranei TPO în timp ce membrana PVC Sikaplan are peste 50 ani de testare și performanță reală. Pentru un aplicator profesionist autorizat de sisteme de hidroizolații, motivul pentru care preferă să instaleze o membrană PVC Sikaplan în loc de o membrană TPO are de-a face cu această cauză.

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator profesionist autorizat de către cei mai mari producători de membrană PVC la nivel mondial.

Garanție membrană PVC Sikaplan

Pentru fixarea și aderarea hidroizolației acoperiș cu membrană PVC se oferă garanție. Garanțiile includ 5, 10, 15 și 20 de ani (garanții pentru membrană și sisteme disponibile).

Membrana PVC Sikaplan este disponibilă în mai multe culori?

La cererea beneficiarului membrana PVC Sikaplan poate avea următoarele culori pentru fixare și aderare: EnergySmart alb, gri reflectorizant și cafeniu sau conform cu paletarul RAL.

Pentru hidroizolație cu membrană PVC Sikaplan cere oferta personalizata sau sună la numărul de telefon 0729.000.444 și vă vom clarifica toate nelămuririle în cel mai scurt timp.

În videoclipul de mai jos puteți viziona procesul de montare a hidroizolației acoperiș cu membrană PVC Sikaplan:

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram