hidroizolație terasă acoperiș
Hidroizolatii membrana PVC

Cel mai utilizat sistem de hidroizolație acoperiș cu membrană PVC Sikaplan pentru hale industriale

Facebookpinterestlinkedinmail
În articolul de astăzi o să vă prezentăm sistemul de hidroizolație terasă acoperiș cu membrană PVC Sikaplan și fixare mecanică efectuat pentru o hală industrială. Sistemul a fost montat cu succes de echipa Larex Global Floor pentru o hală industrială, hală producție din Baia Mare. 

Descriere sistem de hidroizolație acoperiș

Sistemul de hidroizolație acoperiș tip terasă cu barieră de vapori, vată bazaltică și membrană PVC Sikaplan montat de Larex Global Floor este potrivit pentru terasă acoperiș la hale industriale, hale producție, depozite logistice etc. Acest sistem este o soluție pentru acoperișurile tip terasă formate din structuri ușoare, dar și pentru cele cu structuri complexe și geometrice.

Sistemul de hidroizolație acoperișuri terase cu membrană PVC oferă o performanță ridicată de termohidroizolare, acesta prezentând o durabilitate foarte mare și o rezistență îndelungată. Acest sistem de hidroizolație pentru terasă acoperiș cu membrană PVC Sikaplan a fost dezvoltat pentru a facilita instalarea mai ușoară pe acoperiș terasă și pentru a reduce cantitatea de sudură efectuată în comparație cu sistemul de suprapunere standard.

De asemenea sistemul de hidroizolație cu membrană PVC Sikaplan este o soluție eficientă pentru hidroizolare acoperiș tip terasă și are o rezistență mare la factori externi precum: raze UV, vânt puternic, poluare și praf, ploaie, zăpadă etc.

hidroizolație terasă acoperiș

Pentru această lucrare de realizare a hidroizolației pentru acoperișuri terase este prezentă următoarea stratificație:

  1. Membrană PVC Sikaplan grosime 1,5 mm
  2. Fixare mecanică – dibluri
  3. Strat de vată bazaltică BP 50, grosime 100 mm
  4. Strat barieră de vapori
  5. Strat suport existent tablă cutată 153 mm
hidroizolație terasă acoperiș

Hidroizolația pentru terase acoperiș cu membrană PVC Sikaplan prezintă avantaje care o deosebesc de alte sisteme standard de hidroizolație acoperiș. Printre aceste avantaje enumerăm:

        ·         Rezistență la factori UV

        ·         Rezistență la foc

        ·         Rezistență la temperaturi joase

        ·         Rezistență la șoc termic

        ·         Instalare rapidă și eficientă

        ·         Prinderi și fixări mecanice

        ·         Aplicare cu pozare liberă

        ·         Permeabilitate bună a vaporilor

Pentru această lucrare în care s-a montat sistemul de hidroizolație terasă acoperiș cu membrană PVC Sikaplan s-a oferit o garanție de bună execuție de către compania multinațională specializată în sisteme de hidroizolație Sika prin care beneficiarul poate să fie sigur de calitatea lucrării.

Echipa Larex Global Floor are o experiență de 31 de ani pentru pardoseli și hidroizolații și efectuează lucrări în toată țara. Dacă ai nevoie de un sistem de hidroizolație pentru terase acoperiș asemănător nu ezita să apelezi la echipa noastră. Ne găsești la  la adresa de e-mail ofertare@lgf-floor.ro sau la numărul de telefon 0729.000.444

Pentru a vizualiza întregul proces de realizare a hidroizolației acoperiș tip terasă cu membrană PVC Sikaplan click pe videoclipul de mai jos:

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram