Hidroizolatii membrana PVC Hidroizolatii membrana PVC-TPO-EPDM Membrana PVC

Care este istoricul PVC-ului? Hidroizolatii Membrana PVC Satu Mare

Facebookpinterestlinkedinmail

Care este istoricul PVC-ului?

PVC-ul a fost descoperit accidental în anii 1920, când un om de știință căuta un adeziv sintetic. La scurt timp după descoperire, PVC-ul a fost folosit la tocuri de pantofi, perdele de duș, izolație de sârmă și la tesături.

În jurul anilor 50 și 60, metodele de îmbunătățire a durabilității PVC-ului au deschis ușa utilizării PVC-ului în alte domenii, cum ar fi industria construcțiilor. În 1962, o mică companie elvețiană numită „Sarna” (cunoscută astăzi sub numele de Sika) a dezvoltat prima membrană din PVC armată. Sarnafil a fost folosit mai întâi ca structură temporară a cortului, iar la scurt timp a fost utilizata pentru hidroizolatii terase acoperis la tuneluri și acoperișuri impermeabile. Membranele PVC au devenit rapid alegerea populară în industria construcțiilor. Rezistența plasticului la coroziune, lumină și substanțe chimice l-au făcut ideal pentru aplicații la construcții. Costul scăzut, versatilitatea și performanța membranelor PVC Sikaplan îl fac materialul ideal pentru:

•Hidroizolatii terase acoperis

•Hidroizolatii fundatii

•Hidroizolatii terase acoperis verde

•Hidroizolatii bazine de apa

•Hidroizolatii terase bloc

•Hidroizolatii subsoluri

•Reparatii terase acoperis

DE CE TREBUIE SĂ ALEGEȚI membrana PVC Sikaplan?

Inovație. Calitate. Parteneriate. Garantii.

Inca din 1962 este produsa membrana PVC Sikaplan de acoperis, avand un polimer de înaltă calitate. Sistemele de hidroizolatii cu membrana PVC Sikaplan sunt recomandate pentru hidroizolatii terase acoperis la cladiri noi și pentru renovarea, repararea teraselor de acoperis vechi. Tendintele din arhitectura, ofera o noua perspectiva teraselor de acoperis avand o noua perspectiva cu tendinte noi, moderne necesitand soluții inovatoare de durată. Sistemele de hidroizolatii terase acoperis oferite de compania Larex Global Floor-LGF se adaptează viziunilor arhitecților și îndeplinesc cerințele de durabilitate si stabilitate, impermeabilizarea teraselor acoperis a clădirii. Cel mai înalt obiectiv al nostru este siguranta omului și a materialului, plus o durabilitate remarcabilă a membranelor PVC Sikaplan și a sistemelor noastre de hidroizolatii terase acoperis. Acesta este motivul pentru care acordăm o atenție deosebită calității în alegerea membranelor PVC Sikaplan și a instalarii acestora. Compania Larex Global Floor-LGF fiind un aplicator autorizat SIKA, astfel încât hidroizolatiile teraselor acoperis cu membrana PVC Sikaplan la final să răspundă așteptărilor ridicate ale dvs. Compania Larex Global Floor-LGF realizeaza hidroizolatii la terase acoperis cu membrana PVC Sikaplan la nivel national si international.

Larex Global Floor-LGF LGF-floor.ro este un instalator autorizat al celor mai mari producatori de membrana PVC in județul Satu Mare de cei mai importanti producatori de membrana PVC la nivel mondial. Hidroizolații PVC sikaplan realizate cu tehnologie Elvetiana de ultima generatie.

De ce sunt versatile și flexibile membranele PVC Sikaplan?

Membrana din PVC Sikaplan pentru hidroizolatii terase acoperiș cu un singur strat din punct de vedere al costurilor, destinată aplicațiilor pentru terase acoperis cu pantă mica, aproximativ 2%, membrana PVC Sikaplan este produsa la standard de calitate extrem de ridicat, acest lucru permite proprietarilor de clădiri să obțină un sistem de hidroizolatii terase acoperiș din PVC de o calitate premium, la un preț foarte rezonabil, de la cel mai de încredere producător de hidroizolatii terase acoperis din lume Sika. Doriti o soluție termoplastică cu costuri reduse, membrana PVC Sikaplan are un palmares de succes de peste 50 de ani pe clădirile din întreaga lume. Membranele PVC Sikaplan sunt sudate cu aer cald folosind o mașină automată de sudare cu aer cald. Când sunt sudate între ele, folia de membrană PVC devine un strat monolitic de material impermeabil la apă și la infiltrarea umidității.

Ce inseamna MEMBRANA PVC?

PVC-ul este compus din două componente de bază: clorul derivat din sare comună și etilena derivată din gazele naturale. Luând aceste două componente și adăugând alte componente, membrana PVC Sikaplan poate avea formula chimica schimbata pentru a obtine o membrana rigida, o membrana flexibila sau o membrana semi-flexibila. Acesta este motivul pentru care membrana PVC Sikaplan este considerata unul dintre cele mai versatile materiale din plastic din lume.

Larex Global Floor-LGF este un instalator autorizat al celor mai mari si importanti producatori de membrane PVC la nivel mondial. Hidroizolații terase acoperis cu membrana PVC Sikaplan realizate cu tehnologie Elvetiana de ultima generatie si garantia oferita cu polita de asigurare.

Pentru hidroizolații PVC in Satu Mare județul Satu Mare cere oferta personalizata.

Ce tip de sistem de acoperiș este considerat membrana PVC Sikaplan?

Membranele PVC Sikaplan sunt considerate un sistem de hidroizolatii terase acoperiș „cu un singur strat”. Acest lucru se datorează faptului că sistemul necesită doar un singur strat de membrană PVC Sikaplan pentru a menține acoperișul etanș. Alte sisteme, cum ar fi un sistem de acoperiș „încorporat” pe bază de membrana bitum (BUR), se aplica in mai multe straturi de fibra sticla sau poliester îmbibată cu bitum care alcătuiesc sistemul.

 

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram