Pardoseli sintetice

Specificatii pardoseli sintetice

Facebookpinterestlinkedinmail

Larex Global Floor – LGF doreste sa va prezinte cateva specificatii despre pardoselile epoxidice, pardoselile poliuretanice, si pardoselile din beton poliuretanic.

Pentru toate produsele pentru pardoseli din rășini sintetice, reacția de intarire, prin care componentele inițial lichide sunt transformate într-un polimer solid, puternic dur, începe doar atunci când rășina de bază componenta A și întăritorul reactiv componenta B sunt amestecate impreuna. Pentru a obține rezultate optime, aceste componente trebuie amestecate respectand cu strictete raportul de ametecare necesar reacției chimice, iar amestecarea trebuie să fie temeinică pentru a se asigura că produsul final este omogen și uniform în proprietăți.

Performanța optimă este asigurată fie de utilizarea unor componente pre-dozate, fie de o cantarire exacta a componentelor la fața locului de la livrările în vrac. Multe sisteme de pardoseli din rășină sintetică, pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice, sau pardoseli din beton poliuretanic pot include, de asemenea, amorse și / sau straturi intermediare in functie de tipul suportului. Larex Global Floor – LGF implementeaza intodeuna sisteme personalizate si corelate cu situatia din santier respectand recomandarile producatorilor de rasini epoxidice, rasini poliuretanice, mortare poliuretanice cu strictete pentru ca reactia chimica sa fie completa. Sistemele de pardoseala sintetica trebuie sa fie aplicate doar de personal specializat cu o mare experienta, iar societatea Larex Global Floor – LGF va sta la dispozitie cu toata experienta acumulata in cei 31 de ani.

Tipuri de rășină sintetică

O varietate de tipuri diferite de sisteme de rășini sintetice sunt disponibile care pot forma liantul unui sistem de pardoseli. Acestea includ, de obicei, rășini epoxidice, rășini poliuretanice și beton poliuretanic etc.

Diferite combinatii de rasini epoxidice, rasini poliuretanice si beton poliuretanic ofera proprietati si performante diferite in exploatare. Este foarte important sa selectam un sistem care are proprietatile necesare pentru solicitarile la care va fi expus. Exemplu: daca utilizam substante chimice agresive, trebuie analizat tipul substantei chimice, concentractia acestuia si timpul de expunere a pardoselii sintetice din aceste considerente se recomanda sa apelati la aplicatori specializati si cu mare experienta pentru succesul unui proiect.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram