reconditionare pardoseala
Recondiționare pardoseala

Recondiționarea pardoselii pentru diferite sisteme și aplicări

Facebookpinterestlinkedinmail
Te gândești să schimbi pardoseala sau să o înlocuiești pentru că aspectul acesteia nu mai este ca înainte?
Apelează la serviciul de recondiționare a pardoselii. Noi te putem ajuta.

Dacă pardoseala dvs. nu mai are aceeași strălucire ca și acum câțiva ani nu trebuie să o înlocuiești sau să alegi alt sistem de pardoseală. Deoarece schimbarea acesteia ar implica costuri mai mari și un timp îndelungat de montare o alegere tot mai practică este recondiționarea pardoselilor. 

Din ce în ce mai mulți clienți apelează la recondiționarea pardoselilor din mai multe motive care țin de eficiență și calitate a pardoselii. Această practică de recondiționare începe să se extindă și în România, iar beneficiarii aleg să apeleze la recondiționarea pardoselii existente decât la înlocuirea acesteia cu un nou sistem de pardoseală.

Ce pardoseli pot fi recondiționate?

Recondiționare pardoseli din industria alimentară

Pardoselile din zone precum abatoare, fabrici, unde trebuie să se lucreze într-un mediu antibacterian și steril pot fi recondiționate pentru o bună funcționare a activităților. Deoarece procesele de producție sunt umede sau uscate, pardoseala trebuie să fie REZISTENTĂ LA CURĂȚAREA ȘI STERILIZAREA CU ABURI în timp ce în spațiile umede sau reci cum sunt încăperile refrigerante, pardoseala trebuie să aibă PROPRIETĂȚI ANTIDERAPANTE. Dacă pardoseala existentă este potrivită doar are nevoie de o reîmprospătare, serviciul de recondiționare pardoseală este alegerea potrivită.

recondiționare pardoseală

Pentru recondiționarea pardoselii din industria alimentară vă recomandăm sistemul de recondiționare Durafloor PU 20 W. Sistemul poliuretanic DURAFLOOR PU 20 W este un sistem bicomponent, format din rășini poliuretanice în dispersie apoasă, ecologice, cu rezistență ridicată la abraziune și o putere de acoperire foarte bună. Pardoseala are o suprafață netedă și un aspect satinat-mat cu rezistență mare la razele UV.

Mai jos puteți vedea procesul de recondiționare cu sistemul Durafloor PU 20 W:

Recondiționare pardoseli industriale epoxidice

În cazul unor pardoseli epoxidice se poate realiza recondiționarea acestora în funcție de dorințele beneficiarului. Pentru o DURABILITATE și o REZISTENȚĂ mai mare recondiționarea pardoselii poate fi de real ajutor. Recondiționarea pardoselilor oferă un aspect plăcut ca de pardoseală nouă fără schimbarea acesteia. Pentru pardoselile epoxidice recondiționarea constă din adăugarea unui strat de rășină care să crească durata de viață a pardoselii existente și să ofere aspectul și proprietățile dorite.

recondiționare pardoseli

Pardoseala epoxidică DURAFLOOR EP Perle este un sistem de recondiționare format dintr-un strat sigilant Durafloor EP 10 C armat cu perle de sticla. Acesta prezintă o rezistență bună la uzură, rezistență chimică și are o durată de viață de 2-3 ani. Poate fi colorat sau transparent.

Vizionează procesul de recondiționare din videoclipul de mai jos:

Recondiționare pardoseli pentru industria auto

Pentru parcări, service auto sau locații cu trafic intens pardoseala poate să se degradeze după un timp. Deoarece costurile schimbării unei astfel de pardoseli pot fi destul de ridicate o variantă fiabilă este recondiționarea acesteia. Prin recondiționare, pardoseala va avea un aspect reîmprospătat, nou și va prezenta o rezistență mai mare la trafic.

Eventualele aspecte neplăcute la nivelul pardoselii vor fi reparate și eliminate prin acțiunea de recondiționare a pardoselii. Odată cu recondiționarea se vor ține cont de aspectele pe care trebuie să le prezinte o pardoseală din industria auto.

pardoseală epoxidică parcare auto

Pentru recondiționare, Larex Global Floor vă recomandă sistemul poliuretanic DURAPROOF PU 91/1 C. Acesta este un sistem bicomponent, compus din rășini poliaspartice procesate cu o tehnologie inovatoare ce conferă proprietăți rezistente la raze UV și la îngheț-dezgheț. De asemenea are o suprafață anti-alunecare și un aspect lucios.

Recondiționare pardoseli din beton cu tehnologia HTC SuperFloor

Dacă suportul existent este o pardoseală din beton există o metodă inovativă și de ultimă generație de recondiționare a pardoselii cu tehnologia HTC SuperFloor. Acest proces de recondiționare a pardoselii din beton implică șlefuirea betonului și lustruirea acestuia. Prin acest proces efectuat cu tehnologia HTC se obține o pardoseală cu un aspect nou, strălucitor sau mat după dorințele benficiarului și cu o rezistență mult mai mare. Prin recondiționare cu HTC rezistența pardoselii devine extremă, iar astfel se prelungește durabilitatea și durata de viață a pardoselii din beton. Mai multe detalii AICI.

pardoseală industria alimentară

Recondiționare pardoseli pentru industria sportivă

Terenurile de sport, locurile de joacă și zonele de agrement pot să prezinte degradări la nivelul pardoselii în timp datorită activităților efectuate. Pentru a eficientiza timpul și a nu întrerupe activitățile sportive acum nu mai este nevoie ca pardoseala să fie schimbată, ci poate fi recondiționată

Prin recondiționare se nivelează și se repară orice degradare a pardoselii într-un timp relativ scurt și cu sisteme sigure și testate. Pentru recondiționarea pardoselilor sportive Larex Global Floor vă propune sistemul CONIPUR 67. Acesta este un sistem elastic potrivit atât pentru locațiile sportive interioare, cât și exterioare. Înainte de aplicarea acestui sistem se curătă în profunzime sistemul de pardoseală existent, după care se aplică lacul sigilant Conipur 67. Asrtfel durata de viață se prelungește și pardoseala prezintă o rezistență mai mare și un aspect plăcut.

Recondiționare pardoseli pentru industria electronică

Pentru industria electronică pardoselile ESD sau AS pot și ele să aibă nevoie de o recondiționare în timp. Prin acest proces se oferă o recondiționare a pardoselii existente și proprietățile ESD se păstrează. Pentru recondiționarea pardoselii cu proprietăți disipative electrostatice se aplică un strat sigilant și strat de ceară cu proprietăți disipative care contribuie la rezistența și avantajele pardoselii disipative de tip ESD sau AS.

Pentru mai multe informații cere oferta personalizata  sau sună la 0729.000.444  și vă vom oferi o consultație tehnică gratuită pentru a alege sistemul cel mai potrivit pentru recondiționarea pardoselii tale.

Pentru recondiționarea sistemului de pardoseala disipativă Larex Global Floor vă propune pardoseala poliuretanică DURAFLOOR PU 09 W ESD. Acesta este un sistem bicomponent, format din strat sigilant și un strat de ceară, pe bază de apă. Acest sistem are caracteristicile poliuretanului: finisaj mat, proprietăți ESD, rezistență la abraziune, ușurință în aplicare și rezistență chimică.

Vizualizați procesul de recondiționare în videoclipul de mai jos:

Avantajele recondiționării pardoselii

  1. Rezistența în timp, datorită recondiționării rezistența pardoselii crește astfel se extinde și durata de viață a sistemului.

  2. Costurile scăzute ca urmare a recondiționării pardoselii existente

  3. Recondiționarea necesită un timp mai scurt de montare decât înlocuirea pardoselii

Larex Global Floor are peste 31 de ani de experiență în industria pardoselilor și a hidroizolațiilor. Echipa LGF vă poate ajuta în recondiționarea pardoselii dvs. pentru ca aceasta să își recapete integritatea și să poată avea un aspect plăcut și îngrijit.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să apelați la numărul de telefon 0729.000.444  sau să cereți oferta personalizata.

Nu știi care sistem de recondiționare este potrivit pentru locația și obiectivul tău? Nici o problemă, echipa Larex Global Floor îți oferă conultație tehnică gratuită pentru a face cea mai bună alegere. Doar sună la numărul de telefon 0729.000.444 și noi te vom ajuta.

reconditionare pardoseala
Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram