covorul pvc
Pardoseli ESD

Covorul PVC – ce este și unde se poate aplica

Facebookpinterestlinkedinmail

Știi ce este Covorul PVC, ce avantaje îți oferă și unde este recomandat?

Covorul dale PVC face parte din cadrul pardoselilor disipative ESD sau antistatice AS. Pardoselile electrostatice disipative ESD sunt recomandate pentru industria electronică, producție senzori, tehnologia informației si industria de telecomunicații, sănătate, educație, comerciale, birouri sau hoteluri, zone de agreement, SPA.

Larex Global Floor recomandă Covorul Dale PVC ESD care se montează într-un timp scurt și este un produs premium.

Solul este punctul de siguranță al descărcării electrostatice nedorite. Terenul reprezintă “potențial electric zero”. Când ceva este legat la pământ, este neutru, nu are nici o valoare. Legarea unei pardoseli conductive la pământ asigură ca încărcăturile statice să fie redirecționate către pământ prin sistemul de pardoseală conductivă. O pardoseală care măsoară între 2,5 X 104 și 1,0 x 106 este definită ca o pardoseală electrostatică conductivă.

covorul pvc
covorul pvc

Despre descărcările electrostatice

Descărcările electrostatice reprezintă o problemă semnificativă în industrie. În prezent, nu este singura cauză a defecțiunilor din industria electronică, ci are impact și asupra productivității. Ea influențează în mod negativ fiabilitatea produselor, rentabilitatea producției, și poate pune în pericol siguranța oamenilor din mai multe domenii de activitate: industria petro-chimică, fabricile de armament, fabricile de textile, camerele curate, clinici și spitale.

Măsurători de conductivitate la covorul PVC

Pentru a cunoaște dacă pardoseala va fi conformă cu dorinețele beneficiarului și cu standardele internaționale trebuie executate măsurători. Larex Global Floor realizează măsurători ESD gratuit pentru fiecare pardoseală electrostatică disipativă ESD sau electrostatică conductivă AS montată.

covorul pvc

Aceste specificații sunt orietative pentru sistemul montat de LGF.

Avantajele covorului PVC

Conductiv ESD

Pardoseală conductivă cu descărcare electrică

Certificat standarde internationale

Respectă standardele internaționale

Grosime mica

Grosime 2,2 mm

fara emisii

PREMIUM

antimicrobial

Igienic și omogen

low-maintenance

Clasificare conform EN 685/ EN ISO 10874, trafic intens, Clasa 23/ 34/ 43

Rezistenta chimica

Rezistență chimică extremă

rezistent la uzura

Rezistență la uzură

rezistenta la intindere

Rezistență la abraziune

low-odor

Rezistență la foc

aspect estetic

Aspect plăcut

Intarire rapida

Durată de viață peste 15 ani

Apelează la aplicatori de încredere

Larex Global Floor oferă servicii complete pentru pardoseli electrostatice disipative ESD, antistatice AS din Covor PVC tip rolă sau dale pvc. De asemenea datorită serviciilor complete Larex Global Floor o să furnizeze și asistență tehnică bazată pe experiență, buletin de măsurători ESD, mentenanță profesională inclusiv soluții de curatare cu proprietăți conductive.

Trebui să fiți atenți ca aplicatorul pardoselilor electroconductive de tip AS – ESD, Anti-explozie, pe care îl alegeți să aibă experiență atât în realizarea pardoselilor de acest tip, cât și în efectuarea măsurătorilor de conductivitate. Echipa LGF are peste 31 de ani de experiență în domeniu și peste 400.000mp de pardoseală AS-ESD instalată cu succes.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram