stabilizatoare rosturi
Stabilizatoare de rosturi pentru pardoseala

Soluție inovatoare pentru stabilizarea rosturilor de la pardoselile din beton situate în parcuri logistice

Facebookpinterestlinkedinmail
Solutie inovatoare pentru stabilizarea rosturilor de la pardoselile din beton situate în parcuri logistice, compania LGF montează stabilizatoare în toată țara.

Stabilizatoarele de rosturi pentru pardoseli din beton sunt soluția ideală pentru stabilizarea rosturilor pardoselii din beton într-un timp scurt fără a fi necesară schimbarea acesteia.Aceste stabilizatoare sunt disponibile pentru montare de către echipa LGF în toată țara.

stabilizatoare rosturi

Compania Larex Global floor-LGF pune la dispoziție o soluție inovatoare prin montarea stabilizatoarelor de rosturi de la pardoseala industrială din beton cu precădere în parcurile logistice.

Prin montarea pieselor pentru stabilizarea dalelor de beton de la pardoselile din depozitele logistice, se evită degradarea prematură a motostivuitoarelor, asigură siguranța personalului în procesul de muncă și evitarea accidentelor de muncă, distrugerea de bunuri (marfă). Un exemplu concret: prin faptul că rostul de la pardoseala de beton dintr-un depozit logistic se deplasează pe verticală, se creează o suprafață denivelată, iar paletul de marfă de pe catargul stivuitorului poate cădea producând accidente deosebit de grave și pierderi materiale prin urmare stabilizatoarele de rosturi sunt o soluție viabilă pentru aceste probleme apărute la pardoseala din beton. 

Printr-o montare rapidă la costuri reduse, aceste stabilizatoare sunt recomandate deoarece redau integritatea rosturilor și elimină instabilitatea plăcilor din beton ale pardoselilor din parcurile logistice. Echipa LGF este disponibilă pentru montarea stabilizatoarelor de rosturi la pardoseala din beton în Baia Mare la prețuri speciale.

Compania Larex Global Floor realizează montarea stabilizatoarelor pentru rosturile de beton din parcuri logistice. Dacă ai probleme cu stabilitatea terasamentului de la pardoseala din beton apelează la soluția  inovatoare de la compania Larex Global Floor. Aceste stabilizatoare sunt recomandate în special pentru reabilitarea rosturilor care se deplasează pe vertical și afectează activitatea zilnică în depozite logistice.

stabilizatoare rosturi

Procesul de montare a stabilizatoarelor de rosturi

stabilizatoare rosturi
stabilizatoare rosturi
stabilizatoare rosturi

Stabilizatoarele de rosturi pentru pardoseala de beton montate de echipa Larex Global Floor prezintă următoarele avantaje:

  • Redau stabilitatea plăcilor de beton
  • Crește viteza ritmului de producție
  • Scade șansa degradării rapide a utilajelor cu roți care tranzitează pardoseala
  • Instalare rapidă, nu necesită oprirea procesului de muncă
  • Costuri reduse
  • Reduc degradarea pardoselii din beton
  • Stabilizarea rosturilor de la pardoseala beton se realizează fără a afecta activitatea depozitului.
  • După montarea stabilizatoarelor la rosturi se poate da în funcțiune imediat 
  • Soluție inovatoare pentru rosturile dvs.

Puteți vizualiza întregul proces de montare în videoclipul de mai jos, iar dacă doriți mai multe detalii puteți vizita site-ul Carotari-beton.ro, specializați în lucrări la pardoseala de beton. Nu ezitați să ne contactați pentru orice nelămurire la numărul de telefon de mai jos.

Pentru montarea stabilizatoare de rosturi pentru pardoseala de beton cere oferta personalizata la numărul de telefon 0729.000.444 

De asemenea ne găsiți și pe Facebook și Youtube unde puteți vedea câteva din lucrările noastre.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram