membrana pvc sikaplan
Hidroizolatii membrana PVC

10 motive să alegi hidroizolații pentru terase acoperiș cu membrană PVC

Facebookpinterestlinkedinmail

Hidroizolația cu membrană PVC este recomandată de către echipa de specialiști Larex Global Floor. Cu o experiență de peste 31 de ani pe piața hidroizolațiilor și a pardoselilor, Larex Global Floor montează sistemul de hidroizolație cu membrană PVC pe suport de tablă trapezoidală ridicându-se la așteptările beneficiarului. Mai multe informații despre hidroizolația cu membrană PVC pe care trebuie să le știi găsești AICI.

Dar calitatea nu este singurul aspect definitoriu al sistemului de hidroizolație cu membrană PVC astfel acestea sunt încă 4 motive care să te convingă să îl alegi:

1. Hidroizolația cu membrană PVC se montează în orice anotimp

Pentru realizarea hidroizolației la terasă acoperiș se folosește membrana PVC care se poate monta în orice anotimp. Aceasta nu are nevoie de condiții speciale de montare astfel se montează vara, iarna sau chiar și când plouă!

hidroizolații pvc

2. Durata de viață de peste 25 de ani

Pentru sistemele de hidroizolații cu membrană PVC durata de viață este extinsă. Deoarece membrana PVC este folostă de peste 50 de ani și formula sa este testată putem spune că acest motiv stă la baza duratei de viață a hidroizolației. Datorită rezistenței membranei PVC nu veți mai avea probleme cuacoperișul pentru cel puțin 25 de ani!

hidroizolatie

3. Garanție pentru buna execuție a hidroizolației cu membrană PVC

Larex Global Floor montează hidroizolații cu membrană PVC de peste 31 de ani și încrederea în execuție și în produsele folosite este maximă. Astfel la finalizarea lucrării se oferă o garanție de bună execuție prin emiterea unei polițe de asigurare.

garantie

4. Încărcare minimă a acoperișului

Membrana PVC Sikaplan folosită de Larex Global Floor pentru realizarea hidroziolațiilor cu membrana PVC are o greutate de 2kg/mp. Astfel nu se produce o încărcare cu greutate mare a acoperișului și acest motiv îl face potrivit pentru diverse tipuri de acoperiș.

pană

5. Rezistență

Rezistența membranei fixată de Larex Global Floor este foarte mare fiind la fel de rezistentă și compactă precum membrana în câmp. Astfel odată montată membrana devine intactă și prezintă o rezistență extrem de mare certificată și testată de peste 50 de ani.

membrane pentru hidroizolații

6. Hidroizolațiile cu membrană PVC reduc consumul de energie

Membrana PVC Sikaplan 15G de culoare albă 9016 are un grad de reflexie foarte ridicată, iar prin acest atribut reduce semnificativ consumul de energie. De asemenea datorită proprietăților pe care le deține nu se mai produce efectul de seră.

hidroizolatii PVC

7. Hidroizolația cu membrană PVC este ideală pentru suprafețele expuse la vânt

Sistemul de hidroizolație acoperiș cu membrană PVC este montat pe suport din metal, tablă trapezoidală portantă. Datorită acestui fapt el se pretează foarte bine la acoperișuri expuse la vânt. 

Deoarece are o eficiență extrem de bună de acoperire, sistemul este ideal pentru zonele expuse ale acoperișului, dar se poate folosi la fel de bine pentru întregul acoperiș. Hidroizolația cu membrană PVC are o puternică rezistență la vânt în concordanță cu standardele internaționale.

hidroizolația PVC

8. Hidroizolația potrivită pentru toate tipurile de substrat

Sistemul de hidroizolație cu membrană PVC cuprinde membrana care este fixată de-a lungul marginilor longitudinale ale acoperișului fiind ulterior suprapusă de rola adiacentă.

Memebrana PVC folosită de echipa Larex Global Floor este o mebrană de calitate superioară marca Sika care îndeplinește standardele de calitate internațională. Larex Global Floor este aplicator autorizat Sika și montează sisteme de hidroizolație de peste 31 de ani.

hidroizolația PVC

9. Impermeabilizare fără sudură, aplicată la rece

Datorită impermeabilizării fără sudură, sistemul de hidroizolație cu membrană PVC poate fi aplicat la rece – fără flacără, fără căldură. Această caracteristică definește sistemul ca fiind alegerea potrivită deoarece se reduce cantitatea de sudură în comparație cu sistemele standard.

Sistemul de hidroizolație cu membrană PVC se fixează fără sudură având o fixare completă pe substrat. El se prinde cu fixări mecanice.

Hidroizolația PVC

10. Hidroizolația cu membrană PVC se aplică rapid

Sistemul de hidroizolație cu membrană PVC se aplică rapid și este potrivit pentru zonele expuse ale acoperișului. Metoda rapidă de aplicare a hidroizolației cu membrană PVC se datorează aplicării la rece fără sudură. 

De asemenea sistemul de hidroizolație prezintă produse mono-componente cu vâscozitate ideală pentru aplicațiile pe acoperiș. Astfel montarea membranei PVC nu necesită dizolvanți sau întăritori și se realizează într-un timp mai scurt.

Hidroizolația PVC

Pentru mai multe informații accesează pagina sistemului pentru hidroizolația acoperișului cu membrană PVC. Solicită o ofertă personalizată la adresa de e-mail ofertare@lgf-floor.ro sau la numărul de telefon 0729.000.444.

Dacă dorești să vizionezi procesul pe care l-a executat echipa Larex Global Floor pentru montarea sistemului de hidroizolație cu membrană PVC pentru acoperișul unei hale industriale vizionează clipul de mai jos:

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram