pardoseli
Pardoseli beton poliuretanic

Pardoseală beton poliuretanic pentru industria alimentară

Facebookpinterestlinkedinmail

Știi care este cea mai rezistentă pardoseală?

Pardoseala din beton poliuretanic este recunoscută pentru proprietățile sale deosebite și pentru rezistența extremă. Betonul poliuretanic oferă un grad mare de rezistență pardoselii și îi prelungesc durata de viață. Larex Global Floor, cu o experiență de peste 31 de ani pe piața pardoselilor și a hidroizolațiilor, montează pardoseala din beton poliuretanic la cele mai înalte așteptări și în concordanță cu standardele de calitate impuse.

Pentru industria alimentară: brutării, magazine, carmangerii, abatoare și alte zone de producție sau depozitare a alimentelor, Larex Global Floor recomandă o pardoseală antibacteriană și rezistentă. Pardoseala realizată din beton poliuretanic prezintă aceste caracteristici și reprezintă soluția inovatoare pentru o rezistență îndelungată a pardoselii. 

Larex Global Floor a realizat o pardoseală în cadrul unei brutării. Beneficiarul și-a dorit o pardosea rezistentă, cu o durată de viață îndelungată pentru a nu trebui schimbată des și cu proprietăți antimicrobiene. Pentru aceste nevoi s-a potrivit ca o mănușă pardoseala din beton poliuretanic Duracrete MF. Cu experiența vastă pe piața pardoselilor, LGF a știut exact ce pardoseală se potrivește mediului și a oferit o soluție avantajoasă pentru nevoile beneficiarului.

pardoseală beton poliuretanic

Sistemul de pardoseală DURACRETE MF este compus din beton poliuretanic care conține o tehnologie de rășină poliuretanică unică, cu rezistență excepțională la agenți chimici agresivi, solvenți și trafic intens. De asemenea pardoseala aceasta prezintă caracteristici antiderapante ceea ce o face ideală pentru buna desfășurare în condiții sigure a activităților de muncă zilnice. Sistemul DURACRETE MF are o suprafață netedă cu aspect mat care conferă o pardoseală sigură și atractivă. Datorită sistemului de montare eficace, echipa Larex Global Floor montează pardoseli din beton poliuretanic care se întăresc în maxim 5 ore. Astfel pardoseala se aplică eficient și rapid, iar datorită timpului de întărire scurt nu va fi nevoie de decalarea programului de muncă uzual.

Sistemul de pardoseală DURACRETE MF are următoarele avantaje:

• Rezistență la substanțe chimice
• Durabilitate
• Estetică
• Ușurința de curățare
• Proprietăți antibacteriene, bacterisostatice
• Impermeabilitate
pardoseală beton poliuretanic

DURACRETE MF este dens si impermeabil, oferind un finisaj ideal pentru pardoselile din industria alimentară, farmaceutică și unitățile de producție inclusiv în camere curate, laborator, camere de ambalare și depozite precum și oriunde este necesară. Pardoseala din beton poliuretanic are o durată de viață îndelungată și rezistență la multipli factori.

Larex Global Floor a executat lucrarea după cerințele de calitate impuse și în concordanță cu nevoile beneficiarului. Click AICI pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de pardoseală din beton poliuretanic DURACRETE MF.

Dacă și tu ai o locație unde este nevoie de o pardoseală nouă, rezistentă și antibacteriană cere oferta personalizată la adresa de e-mail ofertare@lgf-floor.ro sau contactează-ne la numărul de telefon 0729.000.444

Dacă ne contactați vă vom oferi consulatație tehnică gratuită pentru a vă recomanda cel mai potrivit sistem în funcție de nevoi și de suportul existent. Mai jos puteți viziona procesul prin care s-a montat pardoseala din beton poliuretanic pentru brutărie.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram