luminatoare
Trape fum si luminatoare

Cupole luminatoare, luminatoare continue

Facebookpinterestlinkedinmail

Luminatoare potrivite pentru orice situații

Luminatoarele JET sun create de specialiști pentru a se adapta în cadrul oricăror situații și împrejurări necesare. Cupolele luminatoare sunt fabricate din varietăți de materiale și au multiple variante de configurare disponibile pentru a se potrivi nevoilor tale. Cu un spectru larg de aplicații, cupolele luminatoare JET sunt recomandate pentru acoperișuri diverse și satisfac cerințele de calitate impuse. 

Tipuri de cupole luminatoare JET

Cupola luminatoare JET-TOP 90 este folosită pentru acoperișuri plane. Luminatoarele se pot monta atât pentru acoperișurile noi, cât și pentru recondiționări la acoperișuri vechi. 

Cupola luminatoare JET-TOP 90 are următoarele avantaje:

 • grad ridicat de protecție la „cădere prin“,
 • rezistență crescută la efracție,
 • protecție solară 
 • compatibilă cu toate soclurile JET și cu aproape toate soclurile altor furnizori
 • rezistență la grindină

De asemenea pentru cupola luminatoare JET-TOP 90 este disponibilă și varianta cu vitrare și poate fi folosită și ca trapă de fum cu ajutorul unei trape de deschidere și a accesoriilor potrivite. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0729.000.444.

luminatoare

Cupola luminatoare JET-TOP 90 PLUS

Luminatorul JET-TOP 90 Plus este compus din sticlă acrilică de calitate înaltă și prezintă o mare rezistență la factorii UV.

Avantajele cupolei luminatoare JET-TOP 90 Plus:

 • valori considerabil mai bune decat cerintele EnEV 2009
 • imbunatatirea valorii coeficientului de transfer termic Un:
  cu aprox. 57 % comparat cu varianta cu doar doua straturi de sticla acrilica si 
  cu aprox: 22 % comparat cu varianta cu 4 straturi de sticla acrilica
 • potential mare de economisire a energiei
 • izolare fonica crescuta
Dacă se dorește instalarea cupolei JET-TOP 90, iar ulterior se va face schimbarea cu JET-TOP 90 Plus este posibil deoarece sistemul este ușor de montat și se potrivește cu diverse accesorii.
luminatoare

Cupola luminatoare JET-TOP 90 se poate crea și cu izolare fonică. Astfel cu doar un singur accesoriu obții și lumină naturală și izolare fonică. 

Avantajele luminatorului JET-TOP 90 cu izolare fonică:

 • indeplineste cereintele EnEV 2009
 • ofera posibilitatea de conformitate cu limitele oficiale de emisii acustice in,
  de exemplu, zone comerciale mixte
 • mareste izolarea fonica in, de exemplu, zonele apropiate aeroporturilor
 • certificare BG pentru protectie permanenta la „cadere prin” in pozitia inchis 
luminatoare

Trapa de lumină JET Vario combină eficient avantajele unei cupole luminatoare cu caracteristicile unei trape de fum. Soluția aceasta asigură aportul de lumină naturală și funcționează ca un sistem de evacuare fum foarte eficient. Este posibilă fabricarea acestor produse conform specificațiilor clientului, după măsurători exacte și ca unitate gata de instalat. Mai multe detalii despre trape fum AICI.

Potrivit în special pentru proiecte de reabilitare, datorită dimensiunilor exacte, la centimetru, înscrise pe verso. Prelucrarea în fabrică permite instalarea rapidă pe loc. Construcție durabilă de calitate datorită cadrului din aluminiu și panourilor din policarbonat cu camere duble pentru vitrare.

luminatoare

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la 0729.000.444 sau la adresa de e-mail ofertare@lgf-floor.ro.

Larex Global Floor vă oferă consultație tehnică gratuită pentru a știi exact ce sistem este potrivit pentru nevoile tale. De asemenea ne poți contacta, iar în urma detaliilor furnizate îți vom oferi o ofertă personalizată.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram