rășina epoxidică
Pardoseli epoxidice

Pardoseli pe bază de rășină potrivite pentru aplicații industriale

Facebookpinterestlinkedinmail

Pardoselile din rășina - durabilitate, rezistență și igienă

Pardoselile pe bază de rășină (epoxidică, poliuretanică) sunt potrivite pentru aplicații industriale, indiferent dacă implică fabricarea sau depozitarea materialelor de diferite tipuri. Mediile industriale sunt cele mai agresive. Datorită caracteristicilor excelente de performanță pardoseala din rășină este alegerea potrivită pentru hale industriale. Astfel Larex Global Floor are capacitatea de a asigura o pardoseală fără sudură, igienică, durabilă și rezistentă la alunecare. 

În general, durata de viață a pardoselilor din rășină epoxidică sau poliuretanică va fi proporțională cu grosimea aplicată. Cu toate acestea, mulți factori operaționali vor afecta în mod direct performanța. Acești factori sunt: intensitatea traficului (tipul roții și încărcarea), frecvența și eficiența traficului, nivelurile de curățare, manipularea mecanică, abuz și impact. În majoritatea halelor industriale sau a centrelor logistice vor exista o varietate de situații diferite. Astfel, în funcție de acești factori se va hotărî pentru fiecare locație care rășină: epoxidică sau poliuretanică este cea mai potrivită. Larex Global Floor oferă consultație tehnică gratuită pentru a alege cea mai bună pardoseală în hala ta industrială sau centrul tău logistic.

Pardoseală montată de Larex Global Floor

Larex Global Floor pune la dispoziție o gamă variată de pardoseli pe bază de rășina epoxidică sau poliuretanică potrivite pentru aplicații diverse. Cu peste 31 de ani de experiență pe piața pardoselilor și a hidroizolațiilor, LGF a executat proiecte diverse și a creat mulțumire și satisfacție beneficiarilor. Fiind un aplicator autorizat profesional de către cele mai mari firme producătoare de rășina precum Sika, Flowcrete și altele, calitatea și montajul se realizează la cele mai înalte standarde.

În zonele industriale este extrem de important ca pardoseala să fie rezistentă. Pardoseala din rășină este rezistentă la spălări și dezinfectări frecvente, rezistentă la acizi și la traficul cu stivuitoare. Pentru aceste cerințe au fost proiectate sisteme de pardoseli din rășini epoxidice, poliuretanice sau beton poliuretanic care:

 • sunt 100% solide,
 • sunt ecologice, fără solvenți și fără miros, antibacteriene
 • după întărire oferă rezistență la solicitările fizice, mecanice și chimice

Pardoseli din rășina epoxidică

Pardoseala din rășina epoxidică este recomandată pentru zone industriale și prezintă o rezistență mare la multpli factori. Datorită properietăților de auto-nivelare, impermeabilizare și a aspectului său, pardoseala epoxidică devine din ce în ce mai populară pentru depozite și hale industriale. 

Sistemul cel mai folosit și recomandat de Larex Global Floor pentru hale industriale este sistemul de pardoseală epoxidică Durafloor EP 30 + PU 10 S. Acesta este un sistem bicomponent, care formează pardoseala din rășini epoxi-poliuretanice cu proprietăți de auto-nivelare și un grad mare de impermeabilizare. Sistemul Durafloor EP 30 + PU 10 S are un finisaj foarte atractiv, este colorat în masa și poate avea un aspect lucios sau mat.

pardoseli

Pardoseli din rășină poliuretanică

Pardoselile din rășina poliuretanică sunt potrivite pentru hale industriale, depozite, parcuri logistice. Pardoselile poliuretanice prezintă toate avantajele rășinei poliuretanice. Rășina poliuretanică folosită pentru pardoseli prezintă următoarele avantaje:

 • Rezistență la abraziune
 • Rezistență la impact
 • Igienă
 • Întreţinere scăzută
 • Rezistență chimică
 • Atractiv
 • Sigur
 • Împotriva alunecării
 • Elastică/Flexibilă
pardoseală beton poliuretanic

Pardoseli din beton poliuretanic

Pardoseala din beton poliuretanic este foarte rezistentă la factorii dintr-o hală industrială sau depozit logistic. Datorită betonului poliuretanic pardoseala prezintă o durată de viață îndelungată. Mai multe detalii despre pardoseli din beton poliuretanic poți afla de AICI.

Pardoselile din beton poliuretanic prezintă următoarele avantaje:

 • Antibacteriene și antimicrobiene
 • Rezistență chimică
 • Rezistență termică -40°C până la 130°C și deversări ocazionale până la 150°C
 • Rezistență la impact
 • Proprietăți antiderapante
 • Aplicare și întărire rapidă în maxim 5 ore

O componentă esențială în realizarea unei pardoseli durabile nu este doar folosirea unei materii prime de cea mai bună calitate ci și aplicarea acestora. Pentru aceasta trebuie să apelezi la o echipă profesionistă. Larex Global Floor cu o experiență de peste 31 de ani în montarea pardoselilor vă poate ajuta.

LGF oferă consultație tehnică gratuită pentru a alege împreună sistemul potrivit nevoilor dvs.

Pentru a viziona procesul de aplicare a pardoselilor puteți viziona videoclipurile noastre de pe canalul de YouTube

Nu ezitați să ne apelați pentru orice întrebări și nelămuriri la numărul de telefon 0729.000.444. Dacă esți hotărât asupra sistemului de pardoseală dorit cere oferta personalizată la adresa de e-mail ofertare@lgf-floor.ro.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram