rășina epoxidică
Pardoseli epoxidice

Rășina epoxidică: beneficiile sociale ale acesteia

Facebookpinterestlinkedinmail

Știi care sunt beneficiile rășinii epoxidice? Rășina epoxidică este un produs industrial care se găsește sub mai multe forme: transparente sau colorate, mono sau bicomponente, lichide sau solide. Aceasta are multe beneficii în cadrul numeroaselor industrii. Acestea pot fi diferite unele de altele în funcție de obiectivul folosirii lor, dar au în comun aceleași grupări de compuși reactivi și anume grupele epoxi. Acestea pot reacționa și cu alte grupări (întăritorul) se pot modifica proprietățile materialului final.

Dacă ești interesat să afli mai multe despre rășinile epoxidice, am scris un articol care cuprinde noțiunile generale și istoricul acesteia și unul în care se prezintă calitățile chimice deosebite.

rășina epoxidică

Beneficiile sociale și economice:

Caracteristici pentru industria aeronautica
  • reduce greutatea corpului aeronavei
  • economisi în mod semnificativ de combustibil
  • reducerea emisiilor de CO2 provenite de la aeronave
 
Caracteristici pentru industria automotiva
  • reduce greutatea automobilului final
  • reduce costurile de carburant
  • reduce impactul nociv asupra mediului
rășina epoxidică
rășina epoxidică
Caracteristici pentru industria constructiilor
  • rezistență crescută în cazul pardoselilor
  • rezistență chimică crescută
  • soluție sustenabilă
Caracteristici pentru industria electronica
  • absența componentelor volatile organice
  • creează mai puține deșeuri periculoase

În domeniul construcțiilor rășina epoxidică este o componentă importantă în realizarea pardoselilor. Larex Global Floor realizează sisteme de pardoseală din rășină epoxidică durabile și rezistente la condiții chimice și termice extreme. Deoarece rășina epoxidică mărește durabilitatea produselor, pardoselile din rășini epoxidice au o durată de viață mai mare. 

Larex Global Floor oferă pardoseala epoxidică DURAFLOOR EP care vă garantează cea mai bună calitate și satisfacție deplină a clienților noștri oferind o garanție între 2-10 ani asigurată cu polița de asigurare Groupama pentru pardoseli epoxidice la nivel național. Toate caracteristicile pozitive ale rășinilor epoxidice se regăsesc și în pardoseala pe bază de rășină epoxidică DURAFLOOR.

Larex Global Floor implementează sisteme de pardoseli epoxidice având o calitate PREMIUM și anume sistemele de pardoseli epoxidice DURAFLOOR EP care fac parte din unele din cele mai bune servicii pentru clienții noștri. Procesul de realizare a montajului pardoselii epoxidice îl puteți vizualiza în videoclipul de mai jos, iar pentru mai multe detalii și ofertă personalizată sunați la 0729000444.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram