ucrete
Pardoseli poliuretanice

Pardoseala UCRETE – rezistență și calitate

Facebookpinterestlinkedinmail

Pardoseala UCRETE este cea mai rezistentă pardoseală din lume, formată din beton poliuretanic. Compoziția și calitatea acesteia fac din această pardoseală o alegere ideală pentru mediile cu tranzit intens. Astfel pardoseala UCRETE se recomandă pentru hale industriale, depozite și centre logistice, dar mai ales este foarte pretabilă pentru industria alimentară. Datorită proprietăților sale antibacteriene și rezistența la substanțe chimice, pardoseala UCRETE este des instalată în magazine, depozite de alimente și hale de procesare a alimentelor sau a băuturilor.

De ce să alegi UCRETE?

Ucrete foloseşte o tehnologie unică pe piață pe bază de răşini poliuretanice. Acestea conferă pardoselilor o rezistenţă extremă la substanţe chimice agresive, şocuri termice şi mecanice, asigurând o soluţie pe termen lung pentru pardoseli durabile.

Ce face din UCRETE soluția unică?

Pardoselile Ucrete oferă finisaje ideale ale pardoselii pentru aplicaţii în industria alimentară, a băuturilor, chimică şi farmaceutică. Pardoseala UCRETE oferă un sistem de pardoseală fără îmbinări, uniform care creează un mediu de lucru plăcut. Dense şi impermeabile, suprafeţele Ucrete îşi păstrează integritatea la temperaturi de până la 130°C şi s-a dovedit că îndeplinesc cele mai stricte cerinţe de igienă şi curăţenie, unde o pardoseală puternică şi de lungă durată este crucială. Pentru siguranţa angajaţilor, este disponibilă o gamă largă de profile anti-alunecare.

Servicii de calitate

Când se realizează oferta personalizată se ia în calcul întregul ciclu de viaţă al produsului. LGF face acest lucru pentru a identifica soluţia de pardoseală de cea mai bună calitate, cea mai durabilă, cea mai sustenabilă şi economică. Produsele Ucrete sunt proiectate pentru a se adapta nevoilor specifice ale fiecărui client, aplicaţie sau domeniu, unde viteza de aplicare şi reluarea rapidă a activităţii sunt esenţiale.

Ce vă recomandă Larex Global Floor

Larex Global Floor cu o experiență de peste 31 de ani pe piața pardoselilor vă recomandă pardoselile UCRETE datorită proprietăților sale deosebite. Sistemele cele mai folosite care se pretează pentru diverse aplicații sunt UCRETE MF și UCRETE UD 200. LGF vă poate furniza detaliile tehnice și consultație tehnică gratuită pentru a vă asigura că alegeți cel mai bun sistem pentru nevoile dvs. Contactați-ne la 0729.000.444.

ucrete

UCRETE MF

Tehnologia de rășină poliuretanică unică cu rezistență excepțională la agenți chimici agresivi, solvenți și trafic intens definește sistemul Ucrete MF. Ucrete MF are o suprafață netedă care asigură o podea sigură și atractivă în medii uscate și curate.

Alegerea atentă a materiilor prime și utilizarea unui număr limitat de aplicatori specialiști asigură o instalare optimă și o durată lungă de viață. Combinația de rezistente la substanțe chimice, durabilitate, estetică și ușurința de curățare a sistemului UCRETE MF, reprezintă o ofertă unică ce satisface cerințele pentru medii curate în industria  chimica, alimentară și farmaceutică.

Pardoseala igienică și solidă potrivită pentru aplicații uscate

Pardoselile Ucrete MF sunt dense și impermeabile, oferind un finisaj ideal pentru toate aplicațiile uscate din industria alimentară, farmaceutică, chimică ori unde este necesară o pardoseală robustă si ușor de curățat.

Pentru zonele de procesare în care se manipulează solvenți sau pulberi organice fine, sau în zonele în care sunt manipulate dispozitive electronice sensibile, exista disponibilă și o versiune antistatica UCRETE MF 40 AS. Aceasta este recomandată beneficiarilor cu nevoi în care sunt dispozitive electronice sau este nevoie de un plus de siguranță pentru angajați. Larex Global Floor vă pun la dispoziție ambele variante la standarde înalte. Cere oferta personalizată la adresa ofertare@lgf-floor.ro.

Certificări internaționale

Cu toate că este pretabil pentru medii uscate, UCRETE MF este rezistent și la medii umede sau expuse la umezeală. Combinația dintre rezistența la temperatură, rezistenta chimică, impact și rezistență la uzură asigură o durabilitate ridicată. Pentru zonele de manipulare a solvenților sau pulberilor organice fine este disponibilă o versiune antistatică UCRETE DPAS.

Ucrete a devenit o referință pentru pardoselile din industria alimentară cu această combinație de performanțe pe termen lung și certificările independente.

UCRETE deține certificatul Indoor Air Comfort Gold Label (Calitatea aerului în spațiile interioare), după testări ale conținutului de Compuși Volatili Organici (VOC) și audit de management al calității și al procedurilor de control al producției.
Gama de pardoseli UCRETE deține certificare HACCP pentru utilizare în producții ce operează în sistem de control al siguranței alimentare HACCP.

Pentru pardoseli durabile, rezistente la solvenți, în medii uscate si igienice, UCRETE MF sau UCRETE MF40AS sunt alegerea perfectă.

UCRETE UD 200

Tehnologie cu rășină poliuretanică unică, cu rezistență excepțională la agenți chimici agresivi, temperaturi ridicate și trafic intens. Ucrete UD200 are o suprafață ușor texturată care asigură o pardoseala sigură și atractivă în medii umede. Aceasta poate fi repusă în funcțiune după 5 ore.

Alegerea atentă a materiilor prime și utilizarea unui număr limitat de aplicatori specialiști asigură o instalare optimă și o durată lungă de viață.

Ucrete UD200 combinând durabilitatea, viteza de întărire și ușurința de curățare cu o rezistență la temperaturi de până la 150 grade C reprezintă o ofertă unică care satisface cerințele industriei alimentare și băuturilor.

Ucrete UD200 satisface cerințele clienților în diverse sectoare industriale unde sunt necesare pardoseli igienice solide.

De ce recomandăm UCRETE UD 200?

Pardoselile Ucrete UD200 sunt dense și impermeabile. Acestea oferă un finisaj ideal pentru toate aplicațiile din medii umede pentru industria alimentară și a băuturilor, industria farmaceutică și chimică.

Pardoselile UCRETE UD 200 sunt tolerante la umezeala substratului și au o durată de întărire rapidă, facilitând astfel menținerea programelor de construcții și reducând timpul necesar aplicațiilor de renovare.

Combinația dintre rezistența la temperatură, rezistenta chimică, impact și rezistență la uzură, asigură o durabilitate ridicată pentru pardoseala UCRETE montată corect. Larex Global Floor este aplicator autorizat UCRETE și realizează montaje de peste 31 de ani cu o diversitate mare de beneficiari mulțumiți.

Pardoselile Industriale UCRETE sunt folosite și recunoscute la nivel global de peste 40 de ani. Multe din pardoselile montate la începutul perioadei de lansare a UCRETE sunt încă în funcțiune și rezistă.

Ucrete a devenit o referință pe piață pentru pardoselile din industria alimentară și cele din medii umede deoarece are o combinație inedită de performanțe pe termen lung și prezintă certificări independente.

Alegerea potrivită pentru tine

Știm că pentru o lucrare de calitate, trebuie să oferim beneficiarului soluția potrivită pentru nevoile lui. De aceea echipa noastră oferă consultație tehnică pentru tot procesul decizional și ulterior. Astfel clientul știe că face alegerea potrivită și poate obține mai multe detalii asupra sistemului dorit. Pentru consultație tehnică gratuită contactați-ne la 0729.000.444 sau trimiteți-ne un e-mail pe adresa ofertare@lgf-floor.ro.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram