Pardoseli sintetice

Rezistență chimică – Pardoseala rasini sintetica

Facebookpinterestlinkedinmail

Pardoselile din rășini sintetice bine formulate și aplicate corect s-au dovedit o metodă eficientă de protejare a betonului.

Suporturile de beton sensibile la atacuri chimice prin scurgerea unor substante chimice agresive. Cu toate acestea, sistemele de pardoseala sintetica mai subțiri de la 1 la 3 mm nu sunt în general recomandate în acest scop, deoarece continuitatea stratului final este susceptibilă la mici defecte.

Deși nicio finisare a pardoselilor sintetice nu este complet rezistentă la contactul prelungit cu concentrații mari ale tuturor substanțelor chimice posibile.

Tipurile și combinațiile, sistemele de pardoseala sunt selectate din rășină sintetică si sunt rezistente la multe dintre substanțele chimice și produsele găsite în situații normale de servicii industriale.

În practică, contactul prelungit cu cantități mari de substante chimice dintre cele mai agresive este puțin probabil din cauza pericolului pentru sănătate.

Prin atenție la proiectarea sistemului de pardoseli sintetice, de exemplu, asigurarea unui drenaj adecvat și menținerea unor standarde bune de curatare intretinere.

O pardoseala poate sa reziste în condiții de deversare chimică extrem de agresivă.

Varietatea de produse chimice utilizate în industrie și diversitatea pardoselilor din rășină sintetică nu este foarte inutuitiva.

Aplicatorul, producatorul oferă un ghid simplu de rezistență chimică. Ar trebui să solicite sfaturi de la producătorul sau aplicator autorizat pe experiența lor în locații similare sau la teste de laborator.

Rezistența la anumite substanțe chimice nu exclude posibilitatea de colorare a suprafeței. Unele substanțe chimice pot provoca decolorarea suprafeței pardoselei sintetice fără a afecta integritatea si utilizarea pardoselei și durabilitatea materialului de pardoseală. Dacă aspectul estetic este o cerință majoră, este esențial ca utilizatorul să stabilească dacă este propus ca pardoseala sintetica va fi rezistentă la colorare, precum și atacuri chimice în mediul particular.

Producătorul sau aplicatorul autorizat decide ce sistem de pardoseala sintetica va recomanda pentru o anumită situație va avea nevoie clientul.

Informație despre:

  • constituenții chimici și concentrația de deversare probabilă
  • temperatura scurgerii
  • cantitatea și frecvența deversării
  • prezența apei și procedurile de spălare de urgență
  • proceduri regulate de curățare
  • căderi, drenaje și gropi de adăugat
Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram