pardoseală antiderapantă
Pardoseli sintetice

Suprafata neteda sau antiderapanta

Facebookpinterestlinkedinmail

Pardoseala sintetica trebuie lăsată să se intareasca conform instrucțiunilor aplicatorului, producătorului. Pardoseala sintetica necesită în general 1 – 3 zile la 15 – 20°C înainte de a permite explotarea semnificativă în trafic și de 3 până la 7 zile la 15 – 20°C înainte de curățarea umedă, permițând contactul cu substanțele chimice sau traficul greu.

Unele pardoseli din rășină, în special cele pe bază de rășini de metacrilat de metil (MMA) se pot intari foarte repede pentru a obține performanțe complete în câteva ore.

Acest lucru le face potrivite pentru proiecte sau aplicații unde timpul este inamicul numarul 1. Pardoseala sintetica MMA se poate utiliza la temperaturi de îngheț, de exemplu în depozite frigorifice.

Îndepărtarea adecvată trebuie să fie întotdeauna permisă înainte de testarea umedă a pardoselii pentru drenare sau apariție.

De regulă, cu cât suprafața pardoselei sintetice este mai netedă și mai puțin poroasă, cu atât este mai ușor de curățat.

Cu toate acestea, în timp ce pardoseala din rasini sintetice poate fi formulată cu diferite texturi suprafețe netede, neporoase, cu o rezistență excelentă la alunecare pardoseala sintetica poate avea diferite texturi dacă trebuie să aibă o rezistență adecvată la alunecare sub contaminare.

Condiții

Finisajul din pardoseala sintetica cu cat este mai texturata cu atat gradul de murdarie este mai mare din acest considerent trebuie sa se faca un compromis intre , grad de alunecare(siguranta) si gradul de igienizare

Totuși suprafețele cu textura mare sunt mai greu de curățat, astfel încât atât rezistența la alunecare cât și ușurința de curățare sunt importante, trebuie selectata textura si gradul de alunecare a pardoselei sintetice optim.

Pardoselile sintetice trebuie sa respecte standardele de siguranta dar si de igiena pentru a obtine acest lucru trebuie realizata un plan decuratare eficienta si profesionala cu solutii profesionale de curatare recomandate de catre aplicator, producator, inclusiv echipamente si proceduri de curatare eficiente.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram