membrane pentru hidroizolații
Hidroizolatii membrana EPDM Hidroizolatii membrana PVC Hidroizolatii membrana PVC-TPO-EPDM

Hidroizolație acoperiș bloc, terase acoperiș în București – studiu de caz

Facebookpinterestlinkedinmail

Soluția de hidroizolare pentru acoperiș bloc în București

Hidroizolația acoperișului unui bloc este o componentă importantă care protejează clădirea și apartamentele locatarilor. Cu timpul acoperișul își poate pierde integritatea și să se deterioreze. Acest fapt este datorat mediului extern și factorilor la care este expus: ploaie, vânt, furtună, zăpadă etc. Pentru ca acoperișul să reziste un timp cât mai îndelungat s-au realizat diverse sisteme care să îl protejeze. Unul dintre acestea este hidroizolația. Hidroizolarea acoperișului constă în crearea unui strat  impermeabil și durabil care să fie rezistent la factorii care ar putea afecta terasa acoperiș. Hidroizolația pentru terase acoperiș la bloc este importantă nu doar pentru a proteja acoperișul, cât și pentru siguranța locatarilor de la ultimul etaj. 

Realizarea hidroizolației pentru terasă acoperiș trebuie făcută de către o echipă profesionistă care cunoaște sistemele de hidroizolare și are experiență în aplicarea acestora. Larex Global Floor are peste 31 de ani de expertiză pe piața pardoselilor și a hidroizolațiilor și a realizat hidroizolații pentru fabrici, depozite, hale industriale și blocuri. 

Diferite tipuri de hidroizolație pentru terase acoperiș blocuri de locuințe

Hidroizolațiile pot să fie de mai multe tipuri în funcție de nevoile beneficiarului. Se pot realiza hidroizolații cu membrană PVC, cel mai cerut sistem fiind sistsemul de Hidroizolație cu membrană PVC montat de LGF despre care puteți vedea mai multe detalii aici. O altă variantă preferată de beneficiari și disponibilă este sistemul lestat care are o rezistență mare la factorii externi și despre care puteți afla mai multe detalii de aici. Printre sistemele recomandate pentru hidroizolare sunt și sistemele pe bază de membrană TPO, FPO sau membrană lichidă. Mai multe detalii despre fiecare tip de membrană AICI și pe blog-ul nostru sau pe site lgf-floor.ro.

Larex Global Floor vă pune la dispoziție diverse sisteme disponibile pentru a identifica cea mai bună soluție pentru dvs. De asemenea se oferă consultație tehnică gratuită pentru identificarea sistemului dorit în funcție de suportul existent și de nevoile beneficiarului. Pentru a beneficia de consultația tehnică gratuită în București apelați la 0729.000.444 sau trimite-ți un e-mail la adresa ofertare@lgf-floor.ro

Hidroizolație acoperiș pentru bloc București - studiu de caz

Pentru terase acoperiș blocuri de locuințe Larex Global Floor recomandă hidroizolația rezistentă, de înaltă calitate cu membrană PVC. Prin instalare unei hidroizolații cu membrană PVC pe acoperișul blocului tău creezi o soluție durabilă și rezistentă la eventualele probleme care pot afecta acoperișul.

Pentru hidroizolații cu membrană PVC în București cere oferta personalizată.

hidroizolatie acoperis bloc

Membrana PVC folosită pentru hidroizolație acoperiș la blocuri și case din zone rezidențiale București

Pentru hidroizolațiile cu membrană PVC, LGF folosește membrana PVC Sikaplan furnizată de liderul pe piața hidroizolațiilor și anume Sika. Sikaplan este o membrană de acoperiș din PVC cu un singur strat, destinată aplicațiilor pentru acoperișuri cu pantă mică. Spre deosebire de membrana TPO Firestone care este creată pentru a face față și teraselor de acoperiș plane, Membrana PVC Sikaplan este produsă la standardul industriei ca și restul membranelor termoplastice pentru acoperișul blocurilor. Acest lucru permite proprietarilor de locuințe din bloc să obțină un sistem de hidroizolații acoperiș din PVC de o calitate ridicată, la un preț  rezonabil de la cel mai de încredere producător de acoperișuri din lume. Membrana PVC Sikaplan are un palmares de succes de peste 31 de ani pe clădiri din întreaga lume și la fel ca toate membranele de acoperire și impermeabilizare din PVCmembrana PVC Sikaplan poate fi sudată cu aer cald folosind o mașină automată de sudare. Când sunt sudate între ele, folia de membrană PVC devine un strat monolitic de material impermeabil la apă și la infiltrarea umidității.

Cum se instalează membrana PVC la acoperiș bloc?

Membrana PVC poate fi montată mecanic (folosind organe de ansamblare, lestat) sau aderente la substratul de acoperiș cu adeziv de contact. Sudurile suprapuse la membrana PVC Sikaplan sunt „realizate cu aer cald” împreună pentru a împiedica pătrunderea apei în clădire. Odată sudate între ele, sudurile sunt una dintre cele mai puternice părți ale sistemului și nu se descompun în timp, precum alte sisteme de acoperiș care folosesc adezivi, lipici, bandă dublă sau bitum pentru a realiza sudurile.

De ce să apelezi la Larex Global Floor?

Pentru ca o hidroizolație să reziste la cote maxime trebuie să fie montată în mod corespunzător. Larex Global Floor are o experiență de peste 31 de ani în montarea și aplicarea hidroizolațiilor la clădiri, blocuri, hale industriale, depozite logistice etc. Cu această expertiză, LGF vă poate ajuta în alegerea sistemului potrivit pentru hidroizolare în funcție de caracteristicile existente. Sistemele de hidroizolare conțin membrane furnizate de marii producători de membrane pentru hidroizolare din lume, acestea fiind îndelung testate și prezentând atribute de înaltă calitate. 

Noi venim să ne ocupăm de hidorizolarea acoperișului tău în București. Pentru oferta personalizată ne puteți contacta la numărul de telefon 0729.000.444 sau la adresa de e-mail ofertare@lgf-floor.ro

Pentru a viziona echipa LGF în acțiune urmărește procesul de aplicare a hidroizolației cu membrană PVC pentru acoperiș bloc din videoclipul de mai jos.

Facebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram